Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

Ja bih probao vratiti Kataia ističe mu ugovor 24 u junu i neka se penzioniše kod nas. Baharu nije 3 opcija a nama bi itekako legao. Nikada nije ništa ružno rekao za Vošu nije se bezobrazno ponašao kad nam je dao gol nikada nije slavio. Jel se zna za Bolingija oće više uopšte igrati fudbal?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Katai je u svoja prethodna dva mandata kod nas bio olicenje neprofesionalnosti i kurcobolje kako na terenu tako i van njega. Ako ce takav biti i u trecem onda nam ne treba, daleko mu lepa kuca. Ako ce biti ozbiljan (sto je veliko AKO - narocito protiv njemu milijih crveno-belih) moze nam biti koristan.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

О њему сам писао пре годину и јаче

https://www.transfermarkt.com/luis-miqu ... ler/110598

После Ал Ахлија и Арабије вратио се у Симбу. Уговор му истиче на лето.
Окретан без устручавања да шутне са дистанце што нам је потребно. Понудимо колико и за Вукића који седи на клупи и решимо се Кајевића.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Iskoči mi ovo.

https://www.youtube.com/watch?v=DLMeBzOBp44

Mislim da Andrija nije srećan što je ovde
Kada pomislim na njegovu partiju proziv zvezde, kontam da bi trebao potražiti novu sredinu.
Nek me demantuje danas...
fare

Post by fare »

Mislim da Paločku ističe ugovor probati njega kontaktirati jer baš takav nam tip igrača treba.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sve da se iole pozitivno sećam metiljavog Paločevića, dovesti njega, u ovim godinama, sa ovakvom ulogom koju ima u Koreji, bilo bi ravno, ne čudu, već čistoj senzaciji.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Prvo funkcionalni bekovi i krpljenje jedne od najslabijih odbrana.
Io odio Belgrado
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sun Dec 03, 2023 6:27 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... opu/468481

Svim silama po njega.
Karijera za respekt. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
VošaNS

Post by VošaNS »

Deep Purple wrote: Sun Dec 03, 2023 6:27 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... opu/468481

Svim silama po njega.
Od špiceva imamo Vukanovića kao prvog, Ivanovića kao drugog, Bolinija ako se vrati fudbalu i zalutalog Vukića. Mislim da peti špic ipak nije potreban.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

VošaNS wrote: Sun Dec 03, 2023 9:51 pm Od špiceva imamo Vukanovića kao prvog, Ivanovića kao drugog, Bolinija ako se vrati fudbalu i zalutalog Vukića. Mislim da peti špic ipak nije potreban.
Pazi... Po ovome što si napisao, a brojke ne lažu, poučeni iskustvima iz prelaznih rokova prethodnih 10ak gdina, u ovom prelaznom roku možemo očekivati BAREM još dva špica. Al bogami i da Mateus Indija vratimo u Portugal.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Јамкаму истиче уговор за 16 дана по Трансфермакту. Верујем да би са њим могли играти са тројицом позади и ослободити бекове дефанзивних задатака.
Једино што би заузео место странца.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kao druga najgora odbrana u ligi (i to samo zato sto je Cukaricki satrao Radnicki u prvom poluvremenu), mislim da prvo i pre svega treba da razmisljamo o desnom beku i zadnjem veznom.

S druge strane, dok se mi tu razmisljamo, neko ce Lukica oteti. Ovo nam se namestilo i moramo reagovati, jer nije kao da sad treba da budemo fokusirani na Lukica. Znamo sta moze, znamo u kakvoj je situaciji, a znamo i koliko napred (ne) mogu igraci poput Malbasica. Tom coveku se prosto treba zahvaliti. Uspelo je prvi put, drugi put nije i jbg. Vukanovica preseliti na krilo, Lukica u spic i teraj!

Ono sta zaista jako brine jeste taj deficit srpskih desnih bekova. Pretraga na Transfermarktu kaze da su Bjekovic i Lazarevic 7, odnosno 9. najskuplji srpski desni bek trenutno. Ne zna se koja je opcija gora i/ili nedostiznija u prvih 10.

Za Jamkama sam pisao da bi nam legao kao budali samar kada bismo igrali s tri pozadi. Kao desni bek bi se verovatno utopio u sivilo.
hvylarn

Post by hvylarn »

I dalje ne mora uopšte da se vezujemo za domaća rešenja kad je ukinuto pravilo za strance sa EU pasošem. Slobodnih igrača je i dalje mnogo. Znam da bi teško potpisao za nas, ali recimo Fran Karačić bi bio pun pogodak. Breša poslednji klub, pre toga Dinamo Zagreb/Lokomotiva dosta sezona.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Занима ме мишљење о Вуку Митошевићу, да ли би он могао да буде добар за ротацију на позицији задњег везног или можда и на другим позицијама јер је играо и на њима?

Имамо млађег Милетића и Буснића. Вук има више искуства од обојице. Вук је имао онај гадан прелом ноге па је можда склонији да не улази у оштрије дуеле. Нагађам, нисам видео како игра, можда неко од вас јесте.

Уговор му истиче исто за који дан. Иделано би било наћи некога ко би одмах донео квалитет у екипи али да ли нам треба и један за ротацију?
Post Reply