JEDNA JEDINA
Re: JEDNA JEDINA
Kako je lepo videti ovakve stvari. Ne znam za ostale, al' meni ovo unese neku vedrinu, koliko god bio u lošem raspoloženju. 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep, pa ja tek sad kad vidim ko si skontam da ti ne izbijaš iz lože kod nas. Snobu jedan! 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Deep Purple
Ne znam, sad si sumnjiv. A još je ovaj lik ovde pisao pod jednim drugim nikom i bio vrlo kontraverzan, isto sa insajderskim informacijama... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
Значи ,Сланинари ЗападDeep Purple wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 4:56 pmHahahaha nisam ovo ja nego podelio iznad Miodragov tvit za ulaznice pa se setio da podelim i ovo što sam video pre par nedelja. Ja uvek sedim na zapadu blizu severa.
Телеп
На Западу у ложи близу севера.Deep Purple wrote: ↑Tue Aug 01, 2023 4:56 pmHahahaha nisam ovo ja nego podelio iznad Miodragov tvit za ulaznice pa se setio da podelim i ovo što sam video pre par nedelja. Ja uvek sedim na zapadu blizu severa.
- Deep Purple
Da se ne zajebavamo nije mene loža videla ni na jednom stadionu.
@Milan hoćeš da kažeš da sam ja kontraverzan
@Milan hoćeš da kažeš da sam ja kontraverzan

- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Nedostaju mi ti postovi naseg @gardiste, ta ,,aritmija":
,,Do nove aritmije, do nove pobede!!!".
,,Do nove aritmije, do nove pobede!!!".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov