Овај се уклапа у нашу политику. Није играо од Маја, таман да га вратимо у форму за негде пред почетак следеће сезоне. Није се нешто наиграо фудбала у последњим годинама, канда је имао неке повреде.
Transferi
Re: Transferi
- slanobarac
Kako vas navlači ovaj zbiljić, što šutnuo loptu u životu nije. Umesto Afrikanaca biće Crnogoraca i Makedonaca. Rimuje se. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Uvek sa tobom
Пошто сам начуо нешто, да подсетим председника шта је причао за Полетановића, мислим да је чак рекао и да он неће играти у Војводини док је он председник.“Moje najveće razočarenje prelaznog roka je Marko Poletanović, s kojim sam bio pred dogovorom. Prosto ne mogu da verujem da nije došlo do transfera. Dali smo mu i bolje finansijske uslove nego u Poljskoj... Mislio sam iskreno da mnogo više ceni Vojvodinu i da poštuje Novi Sad, tako da sam time veoma razočaran“
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- slanobarac
Kako mi gubimo vreme sa ovim čovekom i celokupnom korumpiranom Skupštinom i UO. 
Što kaže Lala u onom vicu - zajebava nas još od prvog vagona.

Jbg u medjuvremenu je otisao kod sefa po novo misljenje pa se predomislioUvek sa tobom wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:29 pmПошто сам начуо нешто, да подсетим председника шта је причао за Полетановића, мислим да је чак рекао и да он неће играти у Војводини док је он председник.“Moje najveće razočarenje prelaznog roka je Marko Poletanović, s kojim sam bio pred dogovorom. Prosto ne mogu da verujem da nije došlo do transfera. Dali smo mu i bolje finansijske uslove nego u Poljskoj... Mislio sam iskreno da mnogo više ceni Vojvodinu i da poštuje Novi Sad, tako da sam time veoma razočaran“

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Onda su tri naša šampionska pika Kosović, Vukan Savićević i Poletanović? Mi ako četvrti završimo jednom do sezone 2030/31, treba da se šutamo u dupe...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Хипотетички Збиљић сутра да оставку,кога би ти желео да видиш као председника ФК Војводине?slanobarac wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:45 pm Kako mi gubimo vreme sa ovim čovekom i celokupnom korumpiranom Skupštinom i UO.
- slanobarac
Koji put čitam ovo pitanje????rykerfcv wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 7:40 pmХипотетички Збиљић сутра да оставку,кога би ти желео да видиш као председника ФК Војводине?slanobarac wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:45 pm Kako mi gubimo vreme sa ovim čovekom i celokupnom korumpiranom Skupštinom i UO.
Zašto je to bitno?
Nije bitno ime već da je čovek od integriteta.
Srećna vam Nova 2024.

A mi smo prepuni ljudi od integriteta koji jedva cekaju da preuzmu Vojvodinu i uloze sopstveni novac!slanobarac wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 2:37 amKoji put čitam ovo pitanje????rykerfcv wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 7:40 pmХипотетички Збиљић сутра да оставку,кога би ти желео да видиш као председника ФК Војводине?slanobarac wrote: ↑Sat Dec 30, 2023 5:45 pm Kako mi gubimo vreme sa ovim čovekom i celokupnom korumpiranom Skupštinom i UO.
Zašto je to bitno?
Srećna vam Nova 2024.![]()
Kup je nas!
- slanobarac
Slažem se da su retka bića ali ih ima.Djisa wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 12:03 pmA mi smo prepuni ljudi od integriteta koji jedva cekaju da preuzmu Vojvodinu i uloze sopstveni novac!slanobarac wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 2:37 amKoji put čitam ovo pitanje????
Zašto je to bitno?
Srećna vam Nova 2024.![]()
Nego, 'ajde da se radujemo ovim mufljuzima i kukamo kako su svi isti. Bilo bi dobro da pokažemo malo više odgovornosti kad se ovakvi pojave na čelu kluba a ne da "budemo strpljivi jer uspeh je odmah tu iza ćoška". Nije i neće biti, samo gubljenje vremena. Ovde na forumu su ljudi i dalje nostalgični prema bivšem predsedniku koji je bio kriminalac, pa o čemu onda pričati? Srećna vam Nova 2024.

@slanobarac, nije nostalgija, nego je doveo (barem na kraju njihovih karijera), poznatija imena ( Apija, Moreira... IIi neka domaca) i izbacili smo iz nase skole nekoliko igraca i za evropske okvire, pod uslovom da sve ostalo zanemarimo. Takvo je bilo okruzenje, a i sada je tako. Medjutim, bili smo bar konkurentni, koliko toliko, u domacem takmicenju. Nista vise od toga. Par dobrih utakmica, ali bez iskoraka. Kupovalo se, prodavalo se, i nije se formirao tim za veci uspeh. Tu, prvenstveno, mislim na evropske utakmice..
Srecna Nova godina!
Srecna Nova godina!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
I ostaje večno pitanje da li bi se napravio iskorak kada je doveden marko nikolic za trenera…
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Red Marquis
- Moderator
Nikad neću biti na strani ove uprave, ali navedite mi jednu osobu od integriteta da je bio u našem fudbalu, bilo koji klub, u ovom veku. To je prosto nemoguće zbog vlasničkih odnosa.
Io odio Belgrado
- gospodinFKV
Verovatno ne bi. Zapravo, pitanje je da li bi se i taj kup uzeo. Ljudi jako cesto kazu da bi Abu ostao da je Bata bio ziv, te da bi to bila razlika izmedju prolaska Serifa i ispadanja, ali mi i bez Abua u tom dvomecu samo jako nismo imali srece. Nije tu bilo toliko do znanja, pogotovo ne u napadu, vec prosto neiskustvo i manjak srece.
Ono gde bi se napravila razlika, da je ostao ziv, bi bile narednih sezonu-dve, gde ne bismo imali toliko propadanje, i izvuklo bi se vise novca za Sergeja, Babica i Mijata, ali ja iskreno verujem da bi i njega ova vlast lagano proterala iz kluba da bi se napravio prostor za naprednjacko mesetarenje.
Nego, gde se opet sad spominje Poletanovic? Nije valjda!?
Ili bi, namazan kakav je vec bio, brzo shvatio s koje strane vetar duva pa bi i on uskocio u naprednjacki camac i prihvatio se vesla...gospodinFKV wrote: ↑Sun Dec 31, 2023 4:07 pm ...ali ja iskreno verujem da bi i njega ova vlast lagano proterala iz kluba da bi se napravio prostor za naprednjacko mesetarenje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!