Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Transferi

Post by VošaNS »

Ukoliko Savićević dodje na poziciju ofanzivnog veznog tu bismo imali Zukića, Nikolića, Savićevića i Lanetovog malog. Najbliži odlasku ako dodje Savićević, čini mi se Uroš
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

@VošaNS ciganski isprdak nije prednji vezni
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Koliko god voleo Rockova, kao iskrenog Vojvodinasa, trenutno mislim da je Rosic bolji izbor po vise parametara. Sve mi izgleda da ce Maradona pogoditi sa Rosicem, slicno kao sa Cumicem? No, videcemo.
Emil je u drugom mandatu u Vosi bio daleko od prvog. Nazalost, moram to da konstatujem.
Last edited by Turija on Tue Jan 09, 2024 10:35 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mene zanima samo jedna akvizicija za koju navijam u ovom prelaznom roku ali šta god bih rekao previše bih otkrio.

Ako se ne varam mislim da bi sa njim @Rabba bio zadovoljan.

Za njega bi trebalo biti poznato do srede - četvrtka.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ovom ljudskom talogu kad vidim leđa, samo tada ću biti zadovoljan. Do tada, uživaćemo u parfimisanim govnima.
Maki

Post by Maki »

https://meridiansport.rs/fudbal/vojvodi ... gan-rosic/
Tek sad vidim da se medijski zahuhtavaju ta dva dolaska. Svuda je Vukan bivši igrač Zvezde i to mu je glavna preporuka. Ja ga se stvarno ne sećam, za mene je potpuni anonimus i siguran sam da će biti veliki kriminal prema Voši ako dođe.
Bio sam i protiv Vukanovića, ali on bar ima neku vezu sa našom ravnicom i poznat je.
Bolje da smo onog beka Petkovića doveli što je letos bio na probi, ako već kao filijala moramo da oživljavamo ciganske metuzaleme.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Maki wrote: Tue Jan 09, 2024 10:37 pm ako već kao filijala moramo da oživljavamo ciganske metuzaleme.
Kako sam lud jos cu pomisliti da te transfere sredjuje Deep kao pritajeni zvezdas. Ovamo nama kao "ja sam protiv Savicevica", a u sebi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Вратите нам Буснића, какав Савићевић!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Tue Jan 09, 2024 10:41 pm
Maki wrote: Tue Jan 09, 2024 10:37 pm ako već kao filijala moramo da oživljavamo ciganske metuzaleme.
Kako sam lud jos cu pomisliti da te transfere sredjuje Deep kao pritajeni zvezdas. Ovamo nama kao "ja sam protiv Savicevica", a u sebi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hahahaha pa za mene bi pre mogao da kažeš da sam pritajeni od ovih preko puta njih jer mnogo više cenim izdanke iz njihove škole fudbala a i samu školu fudbala.

Vukan nije loš fudbaler ali ja njega nikako ne mirišem i retko mi je antipatična njuška.

Ja kontrolišem iz senke kakav Maradona :mrgreen:
Last edited by Deep Purple on Tue Jan 09, 2024 10:50 pm, edited 1 time in total.
Turija

Post by Turija »

Maki, ni ja se, uopste, ne secam tog Savicevica. Mozda je cudno, ali istinito. Tako da bas nista ne znam o tom igracu, niti da je bio u cz.
Ja se, kao i Voja, secam samo onog drugog Savicevica. :mrgreen:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

A Deep samo baca petarde.... :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Tue Jan 09, 2024 10:50 pm A Deep samo baca petarde.... :mrgreen:
Mene ovaj deo prelaznog roka ne zanima, ispucao sam ja živce nekoliko dana ranije od vas, ja čekam samo da vidim ko su ta dva stranca koja se kriju.

Da li će stići ta Kuntićeva želja i meni jedan jako simpatičan fudbaler.
Karlsson

Post by Karlsson »

Pre par meseci zbiljić je govorio kako skupljamo pare i štedimo za sezonu 25/26, a sada govori kako ćemo malo više da se otvorimo jer smo letos dobro zaradili.
Vukan Savićević nije ''pojačanje'' od ovih letošnjih.
Malo je i sramota za renome Vojvodine da joj igrači dolaze iz najgorih timova druge turske lige.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Цар није исти од прошле сезоне и ако је Роцков за мене светиња по свему, Росић уз Ранђеловића из Радника из Сурдулице по мени најбољи голман у овој нашој јадној лиги. Квалитетнији од Роцкова, тренутно сигурно, Емил не брани, мада не верујем ни да је за неки повратак, причали смо на лето у теретани буквално пред почетак припрема у Мађарској, питао сам га има ли наде за повратак и видело се по њему да не размишља о повратку, сигурно би се вратио некад у будућности, али и после тог другог мандата мислим да ће негде другде тражити место међу стативама, штета није одиграо лигашку утакмицу сигурно годину дана, и по мени из мог голманског угла Росић свакако боља опција, мада свакако кад Роцков батали ову "Тарзан" фризуру и опет буде ћелав уз нешто мало утакмица, а не годину дана не брањења, дати му траку и место међу стативама, по мени је ово сјајан потез, кажем дуго пратим и Росића и Ранђеловића стварно сјајни голмани и баш што је неко спомињао није киксара, мислим ако буде добро прихваћен од стране публике да ће бити још боље појачање, јер је голман који воли и живи за атмосферу, у дербијима против Близанаца и једних и других има озбиљну енергију и мотив више, борбу, жељу за победом тако да самим тим стварно сјајно појачање и добро одрађен посао, још ако финансијски будемо у +. идеално...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Tue Jan 09, 2024 11:04 pm Malo je i sramota za renome Vojvodine da joj igrači dolaze iz najgorih timova druge turske lige.
Taj turski drugoligaš bi napravio novu rupu ovom Radničkom iz Niša. Tako da ne treba preterivati sa snobizmom, jer samo ne odgovara trenutnoj situaciji. Alibi smeće cigansko i golman iz Niša, makar bio najbolji u ligi, a nije, su potvrda da su sve priče o ovom prelaznom roku bile, kao i do sada, samo šarena laža.

A pored Rađelovića, Manojlović iz Javora je odličan mladi golman.
Post Reply