Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Mare_Liman

Re: Transferi

Post by Mare_Liman »

Пише у коментару испод да је стопирано због реакције нас на форуму и коментарима на порталима... Сад коме веровати, неком инфо није добар сад коме видећемо...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
slanina

Post by slanina »

Od toliko naših bivših igrača pa nek budu i preko 30 godina da ne mogu i da nisu sposobni da dovedu to nije normalno.Gde su Radoja,Meda i ostali pa čak i onaj Stevanović iz BIH bi za ove bekove bio doktor...

Ranije smo vraćali i kad je bila jadnija situacija u klubu ko se seća Govedarice i praseta :roll: pa Dunđerski itd.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1892

Post by 1892 »

Turija wrote: Thu Jan 11, 2024 8:06 pm Da malo rasvetlimo situaciju:

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/pos ... avicevic-u
Potpuna glupost. Iako sam 100% protiv Vukanovog dolaska, dolazak na 6 meseci je još mnogostruko gora solucija. Ukoliko se odluče, treba da ga potpišu na bar godinu ipo, dve. Hipotetički da dođe i zablista (što se neće desiti) a ima ugovor na 6 meseci, naredni prelazni rok odlazi bilo gde ko ponudi 500e više. Budalaština
Come on you Reds!
slanobarac

Post by slanobarac »

Ugovor na 6 meseci??!! može samo značiti da uprava želi da "spasi sezonu" kratkoročnim potezima. Budućnosti bez.
Ima li još koga na ovom forumu da mu se nisu upalile sve crvene lampice?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

1892 wrote: Thu Jan 11, 2024 8:29 pm

Potpuna glupost. Iako sam 100% protiv Vukanovog dolaska, dolazak na 6 meseci je još mnogostruko gora solucija. Ukoliko se odluče, treba da ga potpišu na bar godinu ipo, dve. Hipotetički da dođe i zablista (što se neće desiti) a ima ugovor na 6 meseci, naredni prelazni rok odlazi bilo gde ko ponudi 500e više. Budalaština
Koji ti deo nije jasan? Sistem je ocigledan. Da mogu oni bi i ovaj forum prodali, (da forum pripada klubu) uopste me ne bi zacudilo da dodjem jedan dan i ovde pise "Dobrodosli na forum navijaca ..... (ime kluba dodajte po svojoj zelji)"
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Možda dolazi na 6 meseci jer smo za leto pronašli bolju opciju.
Maki

Post by Maki »

Znajući dvojac DZ-MJ, ovo je spin da bismo mi malo olabavili da oni provuku tog famoznog igrača na mala vrata, miljenika medija i vrv predsednika Srbije, ili makar predsednika FSCG, koji ga je svojevremeno pozvao u CG reprezentaciju, kada je video da ne može da ga ugura u srpsku. Slično kao Vukanović, ili ranije Milojević (sada srećom u Čuki), prosto mora da se ugura ovde.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

ernesto wrote: Wed Jan 10, 2024 3:15 pm Vukcevica je Ljube Dundjerski doveo a Kajevic je bio velika Batakova zelja!
Dokle bre ljudi idemo rekla-kazala ili cuo sam….
I onda se pravi teorija zavere.
Ovo mi je promaklo, ali koliko dugo je stručnjak Ljube u Spartaku? Što nije doveo onda Vukčevića sebi?
ernesto

Post by ernesto »

Pa nisam mu ja PR , otkud znam!
Sustina price da Ljube nije snosio nikakve posledice.
Dao 100.000 e za Vukcevica i nikom nista. Na kraju ce otici kao slobodan igrac…
Banujte me molim vas :beg:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

@еrnesto

Шта се дешава око Савићевића?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
N13

Post by N13 »

Evo jedan predlog, posto kazu da uprava cita forum.

Potencijalno trziste gde se mogu naci jeftini igraci koji ce praviti razliku je Jamajka.
Jamajcani su genetski najbrzi ljudi na planeti (tamo prosecan golman sprinta brze nego ovde krilni igraci). Imaju izrazite atletske sposobnosti, brzinu, eksplozivnost, snagu, pokretljivost. Tamo naci igraca koji ume sa loptom, ima okej tehniku i ima da dominira ovom ligom. A tamo fudbal nije na nekom profesionalnom nivou, tako da bi svaki igrac oberucke prihvatio da dodje ovamo, cak ne verujem da bi trazili neku veliku platu. Iskoristiti mozda i Kembela da nas poveze sa nekom skolom tamo i dovesti nekog talentovanom mladog napadaca koji zna fudbala.

U ovoj nasoj ligi takav profil igraca pravi razliku. Setimo se Abua (nije Jamajcanin, ali ima te karakteristike). Imao natprosecnu brzinu, snagu, skok i godinama bio i mozda najbolji igrac lige. Ne mozemo reci da je imao neku preteranu tehniku, ali eksplozivnost i brzina su pravili razliku.
Cak i imamo primer ovog Jamajcanina iz Vozdovca koji nas je razbio poslednje kolo.
Maki

Post by Maki »

Evo jedan predlog, posto kazu da uprava cita forum. :deal:
slanina wrote: Thu Jan 11, 2024 7:14 pm Od toliko naših bivših igrača pa nek budu i preko 30 godina da ne mogu i da nisu sposobni da dovedu to nije normalno.Gde su Radoja,Meda i ostali pa čak i onaj Stevanović iz BIH bi za ove bekove bio doktor...

Ranije smo vraćali i kad je bila jadnija situacija u klubu ko se seća Govedarice i praseta :roll: pa Dunđerski itd.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

N13 wrote: Fri Jan 12, 2024 11:10 am Potencijalno trziste gde se mogu naci jeftini igraci koji ce praviti razliku je Jamajka.

U ovoj nasoj ligi takav profil igraca pravi razliku.
Mnoštvo Jamajčana je prošlo balkanskim ligama sa šarenim uspehom. Bilo ih je odličnih, ne malo, a bilo ih je i loših. Nažalost, Kembel upada u grupu onih koji se nisu preterano ili uopšte istakli. Mi smo nepogrešivi u tome da iz džaka v*gina izvučemo p*nis.
N13 wrote: Fri Jan 12, 2024 11:10 am Cak i imamo primer ovog Jamajcanina iz Vozdovca koji nas je razbio poslednje kolo.
Ovaj dečko je zadnjih 2-3 godine fudbalsko znanje prikupljao po francuskim višim ligama, igrajući za Tuluz i Niort. Pre toga je bio u Red Bul sistemu u Njujorku, pa u drugoj američkoj ligi. Poodavno je on otišao sa Jamajke.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply