Sve je u redu, Njegoš Petrović je skroz pristojno rešenje, mlad je, možemo ga unovčiti posle, ali šta će nam Savićević onda? Mislim šta će nam uopšte, ali pogotovo sa dolaskom Petrovića?
Да занемаримо горе написано, реално јако квалитетан играч за нашу лигу, убеђен сам да ће направити разлику поготово ако будемо са 3 играли назад Матеус и он у везном реду буквално Бог да нас види, али докле људи више са циганима да се појачавамо
Last edited by Mare_Liman on Mon Jan 15, 2024 7:57 pm, edited 1 time in total.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 7:55 pm
Нека чује сваки лала, циганска смо филијала ...
Да занемаримо горе написано, реално јако квалитетан играч за нашу лигу, убеђен сам да ће направити разлику поготово ако будемо са 3 играли назад Матеус и он у везном реду буквално Бог да нас види, али докле људи више са циганима да се појачавамо
Odigrao dve sezone za njih, nije čak ni njihovo dete. Zar ćemo sada da otpišemo svakog domaćeg igrača koji je nosio blizanački dres?
Mare_Liman wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 7:55 pm
Нека чује сваки лала, циганска смо филијала ...
Odigrao dve sezone za njih, nije čak ni njihovo dete. Zar ćemo sada da otpišemo svakog domaćeg igrača koji je nosio blizanački dres?
+1
Svaki iole kvalitetan povratnik u srpski fudbal je nosio blizanački dres. Ako ne svaki bar 90%.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Сад сам мало прелистао његов инстаграм нема ни једну слику у звездином дресу за разлику од Вукана, иначе гледао сам га пар пута у звезди у лиги шампиона и мислим да је стварно одличан играч.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
Kao što sam već pisao gore, on nije neko koga su cigosi ikada posebno doživljavali svojim, a moj utisak da ni on nije bio baš presrećan tamo. Mislim da je od tvorzana bio tretiran gotovo na sličan način kao Radulović.