Da nagadjam:
- Kajevic
- Bolingi
- Dvoumim se izmedju Djordjevica (raskid ugovora) i Toromana (pozajmica dok se ne resi odlazak Carevica)
Da nagadjam:
Ja se iskreno nadam da cemo ispasti fer i korektni prema Bolingiju i ispratiti ugovor, sta god se desilo.N13 wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 10:25 pmDa nagadjam:
- Kajevic
- Bolingi
- Dvoumim se izmedju Djordjevica (raskid ugovora) i Toromana (pozajmica dok se ne resi odlazak Carevica)
Posle Čumketamilancl wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 10:30 pm Ja prvi mrzim i crvene i crne kao i svi vi. I ponoviću - meni su veći problem ovi naši što su prešli tamo, da li direkt ili preko trećeg kluba, a mi se kleli u njih. E njih ne bih hteo više nikad da vidim u našem dresu, i sve najgore im želim, toliko da im ni imena ne pominjem.
Bilo bi idealno da igraju za nas svi, što neko reče "okoreli firmaši", al dobro znamo da od toga nema ništa, ne treba živeti u zabludi.
Malo smo razmaženi, uvek imamo zamerke na sve, nikad nam niko unapred ne valja. Prvi imam hiljadu zamerki na dešavanja u klubu i na samo vođenje istog. Ali, ovo mi je potencijalno jedan od boljih transfera u poslednjih X godina. Kažem, potencijalno, videćemo šta kaže teren, to je jedino i bitno.
Njegoše dobrodošao!
Samo sam naveo kao primere, svi bi mi to hteli ali nije izvodljivo. Mi kada izbacimo igrača ili je za ozb evropske lige ili se izgubi u proseku. Relativno malo mi imamo solidnih igrača koji imaju kvalitet i realni su za povratak finansijski.
Pusti ovu upravu, dolaze i prolaze, prodifelovaće ih još stotine i hiljade, blokiraće i odblokiraće komentare ali ono iznad je istina i samo takvim pristupom možemo da napravimo promenu, da se trgnemo sujeverja raznih, loših navika, praznih i unapred priča. Da sutra opet bude sedam fudbalera iz sopstenog pogona ali da imaju kvalitet. Pa neka ostala četvorica iz blizanaca budu ali da poseduju kvalitet. Sve je to proces, na kakve god grane da smo spali, Vojvodina je Vojvodina i još uvek je igranje za ovaj klub prestiž ma kakve god da su njuške nosile naš dres i ma koliko nam se činilo da više nije. Uskoro se puni 110 godina i u skladu sa tradicijom treba da budemo spuštene glave ali dignuta čela i da radimo i težimo boljem, proslavimo taj rođendan kako treba i da težimo iz godine u godinu da rastemo i budemo sve bolji, kako oni na terenu tako i mi na tribini. Da svake godine jednog poznanika ili prijatelja svi mi ili vratimo na stadion ili ga navučemo na isti. I za deset godina smo mnogo napravili. Mi smo lenj narod i treba nas pokrenuti ali kada uzmemo nešto da radimo onda radimo i borimo se.milancl wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 11:32 pm @Deep Purple
Potpisujem od reči do reči. Samo da bi se išta od toga ostvarilo treba puno truda i zalaganja, a mi smo tek za sada (čitaj: biće ponovo zaključani) otključali komentare na društvenim mrežama.
Dug je to proces, ja ću biti zadovoljan da vidim makar nameru da se krene tim putem.
Ne razumem ovaj stav, ali stvarno. Uvek bih voleo da nam se vrati igrač koji je ovde potekao. Stefan Đorđević je jedan od takvih. Ne vidim problem. Ovoj je njegov grad, i njegov klub, više nego Zbiljićev, Markov, Malbašićev, a pogotovo Vukanov ili Njegošev.milancl wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 10:30 pm Ja prvi mrzim i crvene i crne kao i svi vi. I ponoviću - meni su veći problem ovi naši što su prešli tamo, da li direkt ili preko trećeg kluba, a mi se kleli u njih. E njih ne bih hteo više nikad da vidim u našem dresu, i sve najgore im želim, toliko da im ni imena ne pominjem.
A из наше школе Зукић који час буде најбољи, час најгори на терену, ал због срца му се ништа не замера, Бјековић, Јеличић, Милетић је сад отишо мада је и он из циганске школе дошао код нас... Од Јовановића и Бутраковића свакако очекујем више него од споменуте тројице, од Букинца исто не знам шта да очекујем... Ал свакако 7 бивших цигана, а једва 2 Војводинаша, сланинара, до скоро био и Кабић који се клео у Војводину па први соком шмугнуо у Бгу где не сме да устане са клупе на Карађорђу... После таквог пишања по нама од стране "нашег" клинца не знаш више ни шта да очекујеш, ако ништа бар ће завршити на позајмицама по ОФК Београду, Графичару и њима сличним екипама и то му из свег срца желим...Maki wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 11:45 pm Kakvo spinovanje i kuvanje žabe u komentarima. Ovaj forum privlači sve više cigana i sve manje razumem čemu služi.![]()
Zbiljić i MJ su potpuno ubili duh Slaninarstva, oni bukvalno ne znaju šta je to, a i sve više forumaša. Kada smo progutali providnu zamenu Radulović-Kabić kola su krenula nizbrdo i sve će brže ići u provaliju. Niko neće dolaziti da gleda još jedan Čukarički, Voždovac, ili TSC. Klubove čine ljudi koji vole baš njih, a nekoga drugoga, oni koji imaju rivale - to su navijači. Investitori ulažu upravo u takve klubove, a ne u neke druge. Primer su vam lige Petice, tamo svaki klub ima navijače i nije svejedno ko dolazi da igra, a mogu da kupe bilo koga.
https://www.fkvojvodina.com/forum/posti ... e&p=219798#
Ne zamenjujte više teze, pobogu!
Njegoš Petrović je dobro pojačanje, kao i nekad Simić, to se zna i vidi unapred. Ostalo su štele i silovanje kluba. Sa Radulovićem i Vukanovićem smo imali sreće, za sada. Ali, oni nemaju potreban kvalitet da preskočimo do 3. mesta, a usput su ciganski isprtci, ili isprdci, ne znam šta je ispravnije.
Kada dođe kvalitetan fudbaler, niko mu ne gleda u srce, već u glavu i noge, jer nemamo mi taj luksuz. Ovaj je došao iz Primere, i tu nema prigovora.
U timu nam je 7 bivših igrača Zvezde!
Čemu to, pitam, i dokle?
.
Овде престајем да читам твој пост, тренутно, а и убудуће.