Duplof wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 7:29 pm
Rabba wrote: ↑Mon Jan 15, 2024 7:25 pm
Da promenimo mi ime u crvena zvezda da se ne zajebavamo više?
Izgleda da nam je to jedino preostalo...
Morao sam malo da iskuliram nakon ovog mog upisa. Kako se lako napravi potres ovde na forumu, pa to je čudo jedno
Mogu da razumem i ove koji su pozdravili dolazak Njegoša (realno, momak je kvalitetan i sigurno će biti naš najkvalitetniji igrač), ali i one koji negoduju zbog istog (evo, i sam sam odreagovao tako na prvu loptu). @Deep je lepo rekao, a i provlačilo se to prethodnih dana po forumu, mi nemamo resursa na tržištu u vidu kvalitetnih igrača koji bi došli ovde a da nisu igrali za blizance, o igračima iz našeg pogona sa ne govorim.
Nažalost, situacija je takva da moramo činiti ovako neke poteze kako bi došli rezultati, ali to ću podržati ukoliko se paralelno u mlađim kategorijama radi adekvatno sa našom decom, sa našim navijačima! U suštini, sad je potrebno raditi na podizanju reputacije kluba tako da za par godina možemo dresu našeg kluba gledati više naših igrača koji imaju kvalitet, uz par nekih "sa strane" igrača da dopune mesta. Ako je to želja kluba, okej, može, ali nemojte nam nagomilavati sad zadnje vezne (osim ako neko ne odlazi) i dovoditi igrače sumnjivog kvaliteta koji ne mogu ispuniti zahteve (Vukić, Kajević i ostale kombinacije u vidu Kerkeza, Bogdanovića...)!
Svako ko dođe (izuzev povratnika koji su igrali u blizancima) treba biti dočekan makar neutralno, pa da nam da povoda za pljuvanje ili aplauze svojim ponašanjem i zalaganjem!
Njegoše, dobrodošao, nadam se da ova cela frka neće biti za džabe
Edit: Nisam dodao sledeće: taj moj prvi upis je prouzrokovan tim razočarenjem jer ne možemo se osloniti na svoje igrače, iz naše škole. Ni meni se ne sviđa što imamo toliko bivših zvezdinih igrača, ali to je, nažalost, tužna realnost...