milancl wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 12:38 am
Ali prosto i jednostavno. Ti bi rađe gledao Kabića i Pankova i Ivanića i Kataija, ja sam pre za Njegoša i Vukanovića kad je tako kako je.
Ivanić i Katai su klasa za pomenutu dvojicu i sve bi im oprostio, kada bi imali hrabrosti i želje da se vrate, ali to je nemoguće.
Prvu dvojicu ne bih gledao, iako je Pankov tri puta bolji od naših štopera. Kabić je imao ugovor do 2025. Toliko bi i trčao krugove na Vujadinu, da se ja pitam, ali pitao se neko drugi.
Ako Kabić nekim slučajem napravi ime u svetu fudbala, i poželi da se vrati iz nekog velikog kluba u svoj, to ime sigurno neće kaljati ime Vojvodine, nego će ga obasjavati.
Nikome ne treba ovaj Kabić, niti neki drugi raspali izdajnik, ali ako ima kvalitet, tada on proslavlja našu omladinsku školu i ime kluba. Tada je prešao igricu. To je moja logika.
Ja i Nikoli Jokiću sve opraštam, jer je GOT i predstavlja nas u svetu, iako je propustio par prvenstava. To ja lagano tolerišem. Nekome drugome ne bih.
Deep Purple wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 12:51 am
Uvek sam rad da diskutujem sa tobom samo pazi kako se obraćaš jer svi smo mi ovde zbog Vojvodine.
Uf, sada izvini, stvarno nisam hteo da te uvredim. Preterao sam! To vidim sada kada sam drugi put pročitao.
Voja wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 12:51 am
A nadam se da ce u nastavku sezonu Zuka Bazuka da bude desetka ovog tima, i najbolji igrac lige. Srpski De la Penja
Nemoj ni Bjeku da zaboraviš. Ako ga ne oteraju, eksplodiraće na Wing beku.