Transferi
- Red Marquis
- Moderator
Re: Transferi
Nadam se da je neko od ovih naših diletanata poslao novajlije i na neki lekarski. Navikli su me na kupovine polurasklimatanih igrača, pa ću da sačekam početak proleća pre nego što bilo šta kažem.
Io odio Belgrado
-
Jebote, ista misao mi prošla kroz glavu!Red Marquis wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 4:29 pm Nadam se da je neko od ovih naših diletanata poslao novajlije i na neki lekarski. Navikli su me na kupovine polurasklimatanih igrača, pa ću da sačekam početak proleća pre nego što bilo šta kažem.

- slanobarac
Otkud ova sumnja? Zar vam klub liči na neki amaterski klub? Ove silne povrede su se desile zbog žestokih treninga i ritma igranja svakih sedam dana.Savcic Luka wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 4:37 pmJebote, ista misao mi prošla kroz glavu!Red Marquis wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 4:29 pm Nadam se da je neko od ovih naših diletanata poslao novajlije i na neki lekarski. Navikli su me na kupovine polurasklimatanih igrača, pa ću da sačekam početak proleća pre nego što bilo šta kažem.![]()

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Najviše bih se obradovao da nam dođe jedno krilo, po mogućnosti desno. I da se rešimo Kembela. Malbašić je van forme, ali još uvek postoji nada da može opet da bude dobar a Butraković je još zelen.
Inače, počeli smo da se pozdravljamo po gradu sa " gde si moj delijo".
Na koliko je Petrovic potpisao se lako da proveriti obicnim pitanjem novinara na promociji.
Pozajmica sa potencijalnim otkupom ili pozajmica sa obaveznim otkupom ili pozajmica samo za prolecni deo?
Pozajmica sa potencijalnim otkupom ili pozajmica sa obaveznim otkupom ili pozajmica samo za prolecni deo?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Vuk Bogdanović na pripremama OFK Beograda, ko želi nešto iz toga da izvlači, slobodno. Informacija o tome da li smo ga posudili OFKi ili je prešao tamo naravno ne postoji.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stefan Vukić u Nišu... Sad treba špic..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nismo!!!
Dosta više te komplesaške priče i to na forumu navijača FKV. Dosadila je vala.
Svi koji su došli u naš klub su naši igrači i to je jedino važno, a gde su sve pre toga igrali nekada u karijeri je za mene samo "statistički" podatak i ništa više. Lično, baš me zabole za taj klub i FKV smatram milion puta većim od njih a ne da se bavim njima po ceo dan kao neki ovde.
A kao što su Katai, Ivanić ili Kabić igrači tog kluba za koji igraju tako su i ovi sada naši i neko besmisleno kukumavčenje je potpuno bzv.
Kako ovo meni lepo zvuči, a besmisleno većini članova ovog foruma.Nikola Vasiljević, pa Boris Krstić a sada i - Stefan Vukić. Radnički je u razmaku od svega nekoliko dana angažovao i trećeg fudbalera rođenog u Nišu i poniklog u sopstvenim redovima.
A koje bi ti Novosađane doveo u Vojvodinu?
- slanobarac
+1Cane wrote: ↑Tue Jan 16, 2024 6:20 pmNismo!!!
Dosta više te komplesaške priče i to na forumu navijača FKV. Dosadila je vala.
Svi koji su došli u naš klub su naši igrači i to je jedino važno, a gde su sve pre toga igrali nekada u karijeri je za mene samo "statistički" podatak i ništa više. Lično, baš me zabole za taj klub i FKV smatram milion puta većim od njih a ne da se bavim njima po ceo dan kao neki ovde.
A kao što su Katai, Ivanić ili Kabić igrači tog kluba za koji igraju tako su i ovi sada naši i neko besmisleno kukumavčenje je potpuno bzv.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Opet ću zamoliti forumaše da ove rasprave ne zastrane.
@Taxista, deluje da je broj špiceva koji nam fali bio jednak i do odlaska Vukića u Niš
@Taxista, deluje da je broj špiceva koji nam fali bio jednak i do odlaska Vukića u Niš

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Meni će biti dovoljna jedna utakmica da vidim ko će kakav odnos imati prema dresu.Jedva čekam utakmice sa blizancima da vidim ko je oznojio dres a ko će da grize protiv koga.Vrlo dobro se sećam Lazetića(onaj ko je gledao njegove tekme sa zvezdom zna o čemu pričam).
Što se mene tiče tada ću reći ovaj je za nas,ponavljam nemam ništa protiv ovih što su došli ako budu igrali recimo ko Vukanović ili čak onaj Đurovski,taj je igrao ko naš a svi znamo ko mu je bio ćale.Mrđa je isto bio korektan,čak je i pevao pesme sa firmom
Što se mene tiče tada ću reći ovaj je za nas,ponavljam nemam ništa protiv ovih što su došli ako budu igrali recimo ko Vukanović ili čak onaj Đurovski,taj je igrao ko naš a svi znamo ko mu je bio ćale.Mrđa je isto bio korektan,čak je i pevao pesme sa firmom