Rabba wrote: ↑Wed Mar 06, 2024 10:07 am
Srećan rođendan stara. Za 110. rođendan ti želim da se izlečiš ovih parazita koji su te napali, pa da posle dugo vremena ponovo zablistaš u svoj svojoj veličini.
Pridruzujem se cestitkama povodom Jubileja, iako nesto nisam u slavljenickom raspolozenju - vec poodavno.
PS
Gledam veceras na RTV, da je i gospodin Mandaric prisutan na proslavi u klupskim prostorijama ( ako sam dobro shvatio - posto sam ulovio taj momenat u prebacivanju kanala).
Da li to nesto znaci ili je samo marketinski potez?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zar nije predsednik rekao da ćemo svake godine obeležavati rodjendan kluba? Gde obeležavamo ove jel se zna ili se zaljuljalo malo pa nema vremena da se misli i na to?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Imamo tu godišnjicu 6. marta, a ne zna se ni kako će se obeležiti. Mi veterani treba da budemo gosti, a izgleda kao da mi treba da očuvamo tu našu porodicu na okupu. To ipak klub treba da radi. Mora se unutar kluba bolje organizovati i da se zna ko šta radi.
Što se mene tiče, oni neka slave u svoja 4 zida, pred praznim tribinama protiv Uba (što se neće desiti kako stoje stvari) ili sa praznim istokom i zapadom.
Decenijama si bila ponos grada, poštovana od strane rivala, velika ljubav navijača. Privrženost pravim vrednostima je tvoj genetski kod, s tim si i nastala tog 6. marta 1914. u Temerinskoj ulici, a to se upravo svih tih decenija moglo prepoznati i osetiti kroz priče o tebi, pa čak i na prvi pogled. Upravo si zbog tih mnogobrojnih pogleda i doživela ovaj rođendan.
Ipak, poslednjih nekoliko godina kao da si najviše počela da brineš o onima koji ti ne žele dobro, a najmanje o sebi. Tražiš svoje mesto u nepoznatom svetu, ponajmanje stvoreno za tebe i tvoje vrednosti, zbog čega zaostaješ za svima i cupkaš u mestu, a samim tim toneš u to blato sve dublje i dublje. Istina, i mi smo krivi što smo dopustili da budeš taj davitelj, možda su nam se pogledi izgubili u magli zanemarivanja i bežanja od problema.
Nisi više ponos onog grada, jer se i on sam promenio. Nisi više poštovana s protivničke strane, oni se ni ne sećaju tvoje veličine. Da li je naša ljubav prema tebi prestala, da li je oslabila? To ćemo tek videti u tvom spašavanju iz blata, makar ga ispumpali do kraja. Obećavam ti, daćemo sve od sebe da one tvoje vrednosti vratimo na odgovarajuće mesto!
Stexman wrote: ↑Wed Mar 06, 2019 10:15 am
Srećan 105 rođendan našoj staroj. Jesmo u al je volim još uvek.
Prodje 6 godina od ovog mog posta i ništa se nije promenilo!
E moja Vošo, strah me da ti bilo šta čestitam da ne izbaksuziram opet nešto. Jedino ljubav ostaje ista, ali brige su sve veće!!! Srećan ti 111-i rodjendan!
Cestitam rodjendan Kluba nasim veteranima i svima kojima je istinski stalo do Vose
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov