Srećan Rođendan matora ;)

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Srećan Rođendan matora ;)

Post by slanobarac »

Rabba wrote: Wed Mar 06, 2024 10:07 am Srećan rođendan stara. Za 110. rođendan ti želim da se izlečiš ovih parazita koji su te napali, pa da posle dugo vremena ponovo zablistaš u svoj svojoj veličini.
Samo jaki antibiotici!
Srećan rođendan ljubavi. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Srecan 110. rodjendan, u inat svima!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv

Post by limanfkv »

Nazdravlje familijo i korisnici antidepresiva!
Sve će proći sem nje!
0.0625
ssnigd

Post by ssnigd »

Ziva bila Stara damo!!!
Stici ce i lepsi dani :cheers:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Turija

Post by Turija »

Pridruzujem se cestitkama povodom Jubileja, iako nesto nisam u slavljenickom raspolozenju - vec poodavno.

PS
Gledam veceras na RTV, da je i gospodin Mandaric prisutan na proslavi u klupskim prostorijama ( ako sam dobro shvatio - posto sam ulovio taj momenat u prebacivanju kanala).
Da li to nesto znaci ili je samo marketinski potez?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
djoks

Post by djoks »

Има неко линк за арену 3?
VošaNS

Post by VošaNS »

Zar nije predsednik rekao da ćemo svake godine obeležavati rodjendan kluba? Gde obeležavamo ove jel se zna ili se zaljuljalo malo pa nema vremena da se misli i na to?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
askela3009

Post by askela3009 »

I Kosanović se juče dotakao te teme.

FK Vojvodina će 6. marta napuni 111 godina.
Imamo tu godišnjicu 6. marta, a ne zna se ni kako će se obeležiti. Mi veterani treba da budemo gosti, a izgleda kao da mi treba da očuvamo tu našu porodicu na okupu. To ipak klub treba da radi. Mora se unutar kluba bolje organizovati i da se zna ko šta radi.
https://www.danas.rs/sport/kosanovic-vo ... bajatovic/

Što se mene tiče, oni neka slave u svoja 4 zida, pred praznim tribinama protiv Uba (što se neće desiti kako stoje stvari) ili sa praznim istokom i zapadom.
Duplof

Post by Duplof »

Decenijama si bila ponos grada, poštovana od strane rivala, velika ljubav navijača. Privrženost pravim vrednostima je tvoj genetski kod, s tim si i nastala tog 6. marta 1914. u Temerinskoj ulici, a to se upravo svih tih decenija moglo prepoznati i osetiti kroz priče o tebi, pa čak i na prvi pogled. Upravo si zbog tih mnogobrojnih pogleda i doživela ovaj rođendan.

Ipak, poslednjih nekoliko godina kao da si najviše počela da brineš o onima koji ti ne žele dobro, a najmanje o sebi. Tražiš svoje mesto u nepoznatom svetu, ponajmanje stvoreno za tebe i tvoje vrednosti, zbog čega zaostaješ za svima i cupkaš u mestu, a samim tim toneš u to blato sve dublje i dublje. Istina, i mi smo krivi što smo dopustili da budeš taj davitelj, možda su nam se pogledi izgubili u magli zanemarivanja i bežanja od problema.

Nisi više ponos onog grada, jer se i on sam promenio. Nisi više poštovana s protivničke strane, oni se ni ne sećaju tvoje veličine. Da li je naša ljubav prema tebi prestala, da li je oslabila? To ćemo tek videti u tvom spašavanju iz blata, makar ga ispumpali do kraja. Obećavam ti, daćemo sve od sebe da one tvoje vrednosti vratimo na odgovarajuće mesto!

Za neke nove klince, za neke nove poglede.

Srećan ti rođendan!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Stexman

Post by Stexman »

Stexman wrote: Wed Mar 06, 2019 10:15 am Srećan 105 rođendan našoj staroj. Jesmo u :shit: al je volim još uvek.
Prodje 6 godina od ovog mog posta i ništa se nije promenilo!
E moja Vošo, strah me da ti bilo šta čestitam da ne izbaksuziram opet nešto. Jedino ljubav ostaje ista, ali brige su sve veće!!! Srećan ti 111-i rodjendan!
Vladimir

Post by Vladimir »

Srećno i da ti dođu bolji dani :cheers:
Телеп
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme, čekam bolje dane koji dolaze!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ко што написа човек на инстаграму, Срећан ти рођендан, испумпаћемо те из руку окупатора! До неких бољих времена...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
torrente

Post by torrente »

:dedica: :valcer:
Srećan rođendan
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Turija

Post by Turija »

Cestitam rodjendan Kluba nasim veteranima i svima kojima je istinski stalo do Vose :lala:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply