Minja wrote: ↑Sat Mar 16, 2024 11:03 pm
1. Вукановић (Ово је његова победа)
2. Зукић (реализација катастрофа, али га је било на сваком делу терена. Пуно посла одрадио данас)
3. Јовановић (превише солирања, али је унео велику енергију и направио озбиљан проблем за одбрану гостију)
3 - Vukanović, zaista od prvog dana daje zadnji atom snage, vrlo koristan i po boku i u špicu. Uvek mnogo pomaže odbrani, požrtvovan do srži... U prvom poluvremenu najbolji igrač, u drugom malo pao, oduzeo loptu Siseu kod gola, kapa dole za sve do sada u našem dresu
2 - Petrović - mislim da malo preterujemo u kritikama prema njemu. Ima grešaka, ima i dobrih stvari, sigurno da može mnogo bolje. Ja npr primećujem da ima jako preciznu dugu loptu... Večeras isto izuzetno požrtvovan, puno pretrčao, uklizavao, rešio meč golom
1 - Kembel - zbog asistencija za gol i za šansu malog Jovanovića. Večeras nekako uneo živost, za razliku od prethodnih mečeva, iako i dalje smatram da je jako tanak sa kvalitetom, ovo mu je maksimum. Srećom Sise promašio zicer glavom posle kornera kod 1:0, Kembel ga baš čuvao...
Pohvalio bih i onaj šut Savićevića, zatim Serija, možda čak i prvi put da pohvalim i Bjekovića, Zukić solidan, mali Jovanović uvek donese energiju... Kad se pobedi pohvale skoro svima, jedino Uroš Nikolić i posebno Ivanović nisu bili na nivou
1. Vukanovic
Za kompletan utisak i zaslugu za gol.
2. Seri
Tehnicki i brzinski nas najbolji igrac. Iako ga sada stalno udvajaju i dalje pravi razliku.
3. Petrovic
Iskupio se golom za lose prvo poluvreme.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1. Petrovic 3 boda - drzim se ustaljene tradicije da u pobedi od 1:0 strelcu dajem 3 boda
2. Kembel 2 boda - to je ono kad igrac ispuni zadatak, usao i non stop bio konkretan. Kada ga treba kritikovati kritikujemo ga, al dobru igru treba i pohvaliti
3. Vukanovic 1 bod - citati sve sto ostali forumasi pisu