Poštujem stav, ali mislim da ne trebamo stavljati u isti koš neradnike (koje trenutno ova ekipa nema, zapravo) i one koji se trude. Isti ovi momci, uključujući i tog Lazarevića, su nam dali šansu da se nečemu i nadamo na kraju ove sezone. Treba ih podržati do samog kraja!Salvador wrote: ↑Wed May 08, 2024 11:03 pm Ja sam danas zviždao pre svega treneru, već sam napisao razloge, i zadržavam sebi pravo kao navijaču sa preko 40 godina staža da to radim.
A za Lazarevića ne znam šta da kažem pored ovoga što je gore napisano - "jeste da je loš, jeste da je sve zajebao, jeste da je kriv za golove, itd" - pa jebo ja i njemu i treneru koji ga drži takvog u timu mater ako mu takvom neću zviždati.
Ako mi treba da mi dajemo do znanja Bandoviću da li je bolji Bjeka, Lazarević ili bilo ko u ekipi, i da on sluša te naše sugestije, mislim da smo onda u ozbiljnom problemu. Ali slažem se da imamo bolje opcije za desnog beka od Lazarevića trenutno.
Ne smeta ni meni, ali ako već cela ekipa ide da se pozdravi, treba ispoštovati i biti deo kolektiva do kraja. Samo sebe tako degradira i pokazuje kako nije timski igrač, a tek ima dosta toga da prođe kroz karijeru. Ono što je pokazao na terenu je zaista izgledalo fino, šteta što ga glava koči.