I.S. 2023/24: 35. kolo SLS: Vojvodina - Napredak
- Uvek sa tobom
Re: I.S. 2023/24: 35. kolo SLS: Vojvodina - Napredak
3 Радуловић
2 Петровић
1 Савићевић
2 Петровић
1 Савићевић
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Radulovic - 3 boda
Lazarevic - 2 boda
Petrovic - 1 bod
Lazarevic - 2 boda
Petrovic - 1 bod
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
3 Radulović
2 Zuka
1 Njegoš
2 Zuka
1 Njegoš
3 - Radulović
2 - Zukić
1 - Petrović
2 - Zukić
1 - Petrović
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Pohvalio bih Koraca i Ivanovica za date golove iz teskih pozicija.Milan wrote: ↑Sun May 12, 2024 10:17 pm Njegoš 3 boda - neverovatno sa kojom voljom je odradio celu utakmicu. Koliko je pretrčao i kopao po terenu i kada su svi drugi već stali.
Radulović 2 boda - do jednog trenutka u drugom poluvremenu bih mu možda dao i sva tri, ali je onda ušao u beskonačnu seriju grešaka.
Zukić 1 bod - mada me je nekim potezima i bespotrebnim davljenjem lopte prilično nervirao.
Takodje i Savicevica za kreativnu igru sa lakocom.
Nesto slabija partija Serija od mog ocekivanja. I Carevic odradio posao.
Od rezervista Jovanovic opravdao ulazak. Inace, drugo poluvreme za zaborav.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3 Zukić
2 Lazarević
1 Ivanović
Dobra igra svih, tako da sam možda mogao i ovaj put preskočiti glasanje.
2 Lazarević
1 Ivanović
Dobra igra svih, tako da sam možda mogao i ovaj put preskočiti glasanje.
3-Petrović
2-Radulović
1-Zukić
2-Radulović
1-Zukić
Za Zukića bih samo prokomentarisao te "neke poteze" kojima je mene malo razočarao. Dve ili tri lopte kojima je napadao mladog Mihajlovića, da iz jednog ili dva koraka stane i okrene se leđima golobradom dečku, to mi stvarno nije jasno. Napadni ga, majku mu, digni mu cenu tako, a ne da izgleda kao da se bojiš dečka sa 5 nastupa u seniorskom fudbalu...Milan wrote: ↑Sun May 12, 2024 10:17 pm Njegoš 3 boda - neverovatno sa kojom voljom je odradio celu utakmicu. Koliko je pretrčao i kopao po terenu i kada su svi drugi već stali.
Radulović 2 boda - do jednog trenutka u drugom poluvremenu bih mu možda dao i sva tri, ali je onda ušao u beskonačnu seriju grešaka.
Zukić 1 bod - mada me je nekim potezima i bespotrebnim davljenjem lopte prilično nervirao.
Pohvalio bih Lazarevića, koji je dosta solidan bio danas, zatim cim glavom Ivanovića za gol u stilu rasnih golgetera sa neverovatnom intuicijom za to gde je gol, Carevića, koji se posle 50 minuta statiranja ipak potrudio da ne uđemo u neki potencijalno nervozniji period i naravno Koraća koji je definitivno veliko pojačanje. Sa druge strane, Zadi Seri danas neuobičajeno slabiji, sa ona dva pokušaja simuliranja čak i hazard, pogotovo kad se zna da nam je sledeća utakmica kulminacija ligaške sezone.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zukić - 3
Radulović - 2
Ivanović - 1
Radulović - 2
Ivanović - 1
Radulović - 3
Petrović - 2
Ivanović - 1
Petrović - 2
Ivanović - 1
- Grof Žekula
- Administrator
+ 1Milan wrote: ↑Sun May 12, 2024 10:17 pm Njegoš 3 boda - neverovatno sa kojom voljom je odradio celu utakmicu. Koliko je pretrčao i kopao po terenu i kada su svi drugi već stali.
3-Radulovic 2- Zukic 1- Lazarevic
- Deep Purple
- Neizlecivi
3 Radulovic
2 Ivanovic
1 Seri
2 Ivanovic
1 Seri
3 Korac