Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
max

Post by max »

odbrana im je suplja kao svajcarski sir,svaku utakmicu prime gol zbog greske odbrane
limanfkv

Post by limanfkv »

max wrote:odbrana im je suplja kao svajcarski sir,svaku utakmicu prime gol zbog greske odbrane
Slazem se za ranije utakmice...ne bih mogao i za ovu jer su realno Berbatov,Dimitrov i Petrov daleko iznad njihovih mogucnosti :wink:

Evo i KRASICA u najdrazem dresu.Po meni bio je iznad sivila reprezentacije i vidi se da je u odlicnoj formi sto je i normalno jer je njemu vec sredina sezone u Rusiji.
Image

A evo i Gose majstora
Image
0.0625
limanfkv

Post by limanfkv »

Dejan wrote: Vukelja je u Borcu(BL)
ako је вјероват новинама Борац је ангажовао Мудринића некадашнјег играча звезде и Немању Илића и Ивана Ристића бивше играче Воше!
0.0625
limanfkv

Post by limanfkv »

Evo oko RF 8) uvatilo Matijasevica i Bratica juce na utakmici.

Image
0.0625
vladans

Post by vladans »

limanfkv wrote:Evo oko RF 8) uvatilo Matijasevica i Bratica juce na utakmici.

Image
Mala ispravka,levo je Mudrinic a ne Matijasevic!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Strašno kako se greši kad se brzo kuca :lol:
vladans, hvala na ispravci 8)
limanfkv

Post by limanfkv »

Ajde sto si ti promasio, ali ja sto sam promasio :lol: :lol: :lol: Ja sam pomislio da je desno Matijasevic :oops: kojeg stvarno nisam video 100 godina neznam ni kako izgleda
0.0625
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Grba_NS wrote:Gojko strelac protiv Vofsburga-naravno glavom :D
Gledao sam celu utakmicu.Mrtav fudbal.Na nivou nasih nekih prvoligaskih meceva.Na Gojku se vidi da je istrosen i umoran,stoga je i zamenjen 10 minuta pre kraja.Ali i takav Gojko je bio medju najboljima i iako je opet bio zadnji vezni,bio je najopasnji i najkonkretniji u zavrsnici napada.Imao je dve fenomenalne asistencije za Pantelica od kojih je jednu ovaj promasio a u drugoj,kad mu je Gojko spustio loptu glavom,bio je u ofsajdu.Gojko je i sam imao dve sanse.Obe glavom.Prvu je tukao daleko kraj gola,a kod druge je maestralno skocio i sa 10-11 metara zakucao loptu glavom i poravnao rez na 1:1.Tad Pantelic masa ceo gol,iz penala,Herta u 86. minutu ipak daje gol za 2:1,ali "fau-ve" daje u 90. gol za 2:2!!!
Image
Dejan

Post by Dejan »

Srpski reperezentativac Miloš Krasić postigao je dva gola u pobedi CSKA nad Luč Energijom 4:1 u 21. kolu Premijer lige Rusije.
limanfkv

Post by limanfkv »

RUSIJA

CSKA Moscow [4 - 1] Luch Energiya
38' [1 - 0] A. Dzagoev
58' [2 - 0] V. Love
68' [2 - 1] I. Shevchenko
79' [3 - 1] M. Krasic
90' [4 - 1] M. Krasic

BRAVO ZA KRASU! 8) Svih 90. minuta.Inace CSKA u cetvrtak ocekuje mec u okviru kupa UEFA gde gostuju ekipi Slaven Belupa.
Image

Golove mozete pogledati OVDE

Rubin Kazan [1 - 0] Dynamo Moscow
Ovaj "derbi sezone" kako su ga Rusi nazvali,Joca TANASIJEVIC odgledao je sa klupe,a iznenadjenje prvenstva Rubin iz Kazanja odlepilo se od Dinama na velikih + 9 devet kola pre kraja ruskog sampionata.
Image

Shinnik Yaroslavl [1 - 2] Amkar Perm

SPANIJA

Real Sociedad [2 - 0] Real Murcia
Ranko DESPOTOVIC nije nastupao za tim Havijera Klementea. :shock:
Tek sada sam primetio da sa Rankom u ekipi igra i bivsi igrac sarajevskog Zelje Diaban Boubacar Dialiba, koji je spominjan u jednom prelaznom roku kao moguce pojacanje Vojvodine.
ImageImageImage

CESKA

Kladno [2 - 0] Olomouc
Darko SUSKAVCEVIC nije branio boje sigme ove nedelje zbog povrede u proslom kolu protiv Mlade Bolesnov.

UKRAJINA KUP 1/16 FINALA

CSKA Kijev [0 - 3] Tavria
Tavrija je lako savladala u kupu treceligasa CSKA iz Kijeva rezultatom 3:0.Ser Sasa TODIC nije branio ovu utakmicu,verovatno je odmaran,a debitansku sansu iskoristio je 3. golman Bandura.Sa druge strane Slobodan Markovic je konacno dobio priliku,doduse na kasicicu.U igru je usao u 72. minutu.

Zirka Kirovohrad [0 - 1] Vorskla
Zirka iliti Zvezda izgubila je od Vorskle.Miroslav Grumic nije se nasao ni na klupi (ukoliko je jos tamo).

BUGARSKA

Slavia Sofia [1 - 2] CSKA Sofia
Nenad Nastic nije igrao.

MADJARSKA

Debrecen [2 - 2] Haladas
18' [1 - 0] G. Rudolf
61' [1 - 1] P. Tóth
80' [2 - 1] L. Olah
87' [2 - 2] K. Kenesei

Lorant Olah postigao je novi pogodak i to u vreme kada je Debrecin imao igraca manje.4 njegov pogodak u sezoni.Bilo je guzve sa sudijama nakon utakmice jer su domacini smatrali da su pokradeni.

REAC [1 - 3] Ujpest

Vasas Budapest [5 - 0] Paks
4' B. Toth Vasas Crveni
25' [1 - 0] S. Dobric
47' [2 - 0] N. Nemeth
60' Z. Molnár Paks crveni
63' [3 - 0] S. Dobric
65' [4 - 0] P. Divics
90' [5 - 0] S. Gyánó

Sasa Dobric dva gola 8) 8) I jos jedan igrac iz nase lige je postigao pogodak - Petar Divic.Odlicna partija,obojica vode u anketi najboljeg igraca utakmice.

Budapest Honved [1 - 2] FC Fehervar
Radovic je igrao svih 90 minuta u pobedi Fehervara.

Sto se tice Milana Davidova na sajtu Red Firma pise da nema angazman! Pod hitno treba nacrtati upravi da ga vrati i da ispravi gresku zbog koje joj fali jedna titula u vitrinama.

NEMACKA

Hertha BSC [2 - 2] Wolfsburg
1' [0 - 1] R. Costa
57' [1 - 1] G. Kacar
85' [2 - 1] S. Cícero
90' [2 - 2] S. Riether

Snimak gola: OVDE

Werder Bremen [3 - 0] Energie Cottbus
Kotbus je odolevao do 75. minuta, a zatim poklekao.
Branko Jelic nije igrao.

ITALIJA

Napoli [2 - 1] Fiorentina
Vlada AVRAMOV nije branio.

SERIJA B

Treviso [1 - 0] Rimini
Vlada Smit igrao je svih 90 minuta.

TURSKA

Istanbul Buyuksehir [1 - 2] Ankaraspor
Radoslav BATAK nije igrao.

BELGIJA

Standard Liege [2 - 0] Kortrijk
Milan Lane JOVANOVIC igrao je svih 90 minuta.
Image
Image

LETONIJA

Dinaburg [0 - 0] Ventspils
Sasa CILINSEK igrao je 47 minuta utakmice.Ventspils je nakon 21. kola prvi na tabeli sa 7 bodova prednosti nad Skontom iz Rige.

POLJSKA
II LIGA
Korona Kielce [2 - 0] Wisla Plock
Zarko Belada igrao je i ovu utakmicu.

CRNA GORA

Lovcen [1 - 1] Grbalj Radanovici

KIPAR

AEP Paphos [1 - 2] Apollon Limassol
Ethnikos Achnas [1 - 1] APOEL Nicosia

REPUBLIKA SRPSKA

Modrica [2 - 0] Celik
Sreten Cica VASIC igrao je svih 90. minuta i zaradio ocenu 7.5,dok je Djordje Zafirovic(Ako je to onaj na koga ja mislim?) igrao 66. minuta.

HRVATSKA

Cibalia Vinkovci [3 - 1] Rijeka
Dragan Zilic nije branio.
Last edited by limanfkv on Wed Sep 17, 2008 2:49 pm, edited 2 times in total.
0.0625
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

samo da te ispravim za Cotbus,Igrali su i Jelic i Pavicevic :wink:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Gojko Kacar je upravo odigrao samo prvo poluvreme utakmice kupa UEFA,izmedju Herte i St.Patricksa.Poluvreme je zavrseno rezultatom 0:0.Kacar je bio sto bi se reklo leteci,bilo ga je i na njegovoj polovini,ali i u spicu.Imao je jedan zicer,naime kod skracenog kornera za Hertu,lepo se izvukao na nekih 11-12 metara od gola i ovaj sto izvodio skraceni korner pusti mu rolu,medjutim Kacar ju je traljavo zahvatio i sutirao nekih 10cm kraj gola. Zamenjen je na poluvremenu.Inace,sad je u toku 55. minut i Herta vodi 1:0!!!
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Da li je ovo normalno jbt :lol:

http://jovanovicmilan.skyrock.com/
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ja se izvinjavam sto pisem ovako post za postom,ali sta da radim kad samo ja izgleda gledam utakmice :lol: :lol: :lol:

Slaven Belupo - CSK Moscva 1:2

Milos Krasic najagilniji medju rusima,ali nije pokazao apsolutno nista.Slabasan u duelima,bez snage.Malo sam razocaran njegovom igrom danas,i nekako mi se cini da njemu samo leze protivnici iz ruske lige,i mozda mu je bolje da nigde i ne ide iz CSKa!!
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

KUP UEFA

Slaven Belupo [1 - 2] CSKA Moscow
Dva gola Vagnera Lova bila su dovoljna za pobedu.Nas Milos KRASIC igrao je svih 90 minuta u kupu UEFA,trofeju koji vec ima u svojim rukama.
Image

http://pfc-cska.com/files/images/press/4248/4.jpg - navijaci CSKA njih oko 200 bodrilo je svoje ljubimce.

P.s. Vojo ne bih se slozio sa tobom da je Krasicu bolje da ostane,cak sta vise,mislim da sto pre treba da ode.. :wink:

Everton [2 - 2] Standard Liege
Odlican rezultat Standarda pretiv engleskog prvoligasa i nadam se da nece prokockati ovaj rezultat u revansu u Lijezu.
Image
Image
Image
Image
Image

Lane JOVANOVIC igrao je svih 90 minuta,ucestvovao u akciji kod drugog pogodka,a po ovim slikama cini mi se da su mu ponistili gol...

LIGA SAMPIONA

FC Porto [3 - 1] Fenerbahce
Milan STEPANOV na tribinama.

Lyon [2 - 2] Fiorentina
Vlada AVRAMOV na tribinama.

Kako se samo nerviram sto ova dvojica nisu promenila klub pa to je strasno!
0.0625
Post Reply