Dosta golova i u Aprilu, 11 na 6 utakmica. Glasajte!
Gol sezone 2023/24 - April
Gol sezone 2023/24 - April
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Re: Gol sezone 2023/24 - April
Mozda ne bas toliko lepi golovi, koliko su vazni.
Vukanov solo prodor protov Cuke za prolazak u polufinale kupa, Njegoseva glava protiv TSC-a za pobedu i 4. mesto pred play-off ili Koraceva glava za finale kupa... a tu su i Zukine majstorice iz slobodnjaka.
Ipak dajem glas Njegosu protiv TSC-a. Nekako taj gol me najvise bacio u 'delirijum'. Cak me i kamera Arene uhvatila kako skacem kao majmunce posle tog gola
Vukanov solo prodor protov Cuke za prolazak u polufinale kupa, Njegoseva glava protiv TSC-a za pobedu i 4. mesto pred play-off ili Koraceva glava za finale kupa... a tu su i Zukine majstorice iz slobodnjaka.
Ipak dajem glas Njegosu protiv TSC-a. Nekako taj gol me najvise bacio u 'delirijum'. Cak me i kamera Arene uhvatila kako skacem kao majmunce posle tog gola

Inace bih glasao za Zukicev gol iz slobodnjaka protiv TSC-a ali mislim da bi zbog vaznosti i momentuma trebao biti izglasan Koracev gol u Kragujevcu koji nas je odveo u finale jer penali su nekako vec bili "viđeni" i zbog toga za gol Seida.
Glasam za Zukin gol u Topoli. Sjajan šut u golmanov ugao, teško da je moglo bolje iz te pozicije.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Korać, Seid Korać!