Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

limanfkv wrote:Lane JOVANOVIC igrao je svih 90 minuta,ucestvovao u akciji kod drugog pogodka,a po ovim slikama cini mi se da su mu ponistili gol...
http://www.youtube.com/watch?v=Q6Sfv1MkKhg

pogledaj 16. sekund snimka i bice ti jasnije.Ne pisi napamet :lol: :wink:
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

Voja wrote:
limanfkv wrote:Lane JOVANOVIC igrao je svih 90 minuta,ucestvovao u akciji kod drugog pogodka,a po ovim slikama cini mi se da su mu ponistili gol...
http://www.youtube.com/watch?v=Q6Sfv1MkKhg

pogledaj 16. sekund snimka i bice ti jasnije.Ne pisi napamet :lol: :wink:
Sta oces pogodio sam da je igrao 90 minuta :lol: :lol: A i bolje da su mu ponistili gol,nego sto mu je njegov jablan odbranio :lol:

Ma to ja zbog tebe da i ti nesto napises :D :lol: :wink:
0.0625
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Borusija Menhengladbah - Herta 0:1 (Gojko KACAR 11.minut)

Jos jedan pogodak Gose u seriji.Herta je osvojila tri boda,zahvaljujuci golu Gojka Kacara,koji je usao na ivicu 16 metara i sutem po zemlji matirao protivnickog golmana.Gojkova igra postaje vec recimo standardna,mnogo vise razmislja nego sto trci.Da li je premoren,ili je ovo njegov limit,uglavnom i danas ga je trener izveo u 61. minutu.
Image
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Voja wrote:Borusija Menhengladbah - Herta 0:1 (Gojko KACAR 11.minut)

Jos jedan pogodak Gose u seriji.Herta je osvojila tri boda,zahvaljujuci golu Gojka Kacara,koji je usao na ivicu 16 metara i sutem po zemlji matirao protivnickog golmana.Gojkova igra postaje vec recimo standardna,mnogo vise razmislja nego sto trci.Da li je premoren,ili je ovo njegov limit,uglavnom i danas ga je trener izveo u 61. minutu.
Mislim da ga zato trener i vadi svaki put-on nije igrac koji treba da razmislja,vec koji treba da trci!I ja sam primetio da je poceo da trci manje nego u Vosi i mislim da mu to nije dobra strategija,sto ocigledno misli i trener.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Uh... slobodno mogu reci da sam napravio pravi izbor sto sam se danas odlucio pogledati utakmicu Zenit-CSKa Moskva,i pored recimo meceva Feyenord-Ajax ili Celzi-Mancester.
Mislim,da sam odgledao najlepsu utakmicu u ovoj godini.Utakmica za moju dusu.Naprosto sam odusevljen i jos ne mogu doci sebi.... Zavrsena je pobedom CSKa u gostima rezultatom 3:1,do 88.minuta je bilo 3:0,a da je bilo i 7:0 ne bi bilo mnogo,ali i da je u 88.minutu bilo 7:0 za domacina isto tako ne bi bilo mnogo.Mislim da sam vam ovim sve rekao.Neverovatno lep,agresivan,brz i napadacki fudbal.Ne znam da li je na celom mecu bilo vise od 10 povratnih pasova.samo se igra ka napred,na gol vise.Milion sansi,nekoliko stativa,suteva pored gola,odlicnih golmanskih intervencija,crveni karton,pun stadion..... Obe ekipe imaju odlicne vezne redove,ali ofanzivne vezne,pa jos na onako velikom stadionu se cinilo kao da na sredini terena i nema igraca,a nijedna lopta nije izbijena napamet,nije poslat nijedan dug pas (preko veznog reda),a opet sve tako lepo za oko.... Nije ni cudo sto je Milos Krasic toliko napredovao u svojoj igri,sto uvek ide napred i to vihorno.Pa ljudi,tamo nema stajanja.Krasic je inace odigrao ceo mec.I to recimo,za razliku od meceva u reprezentaciji i onog sa Slavenom u kupu UEFA na ovom je bio odlican.Prvo poluvreme na svojoj standardnoj poziciji,izmenjao je nekoliko puta duple pasove sa saigracima,a jednom je munjevito usao u 16m i sutirao (malo sebicno) iznad gola.Poluvreme je zavrseno vodstvom CSKa od 1:0.I onda u drugom poluvremenu Krasic u odbrani,na poziciji beka.Ali ne onaj klasicni bek,nego se stekao utisak da je drzao celu stranu sam,od gola do gola.Nisam mogao da verujem da ce izdrzati 90 minuta.A on nemam pojma u kom minutu,na nekih 30 metara od svog gola pokupi loptu i sam krene ka golu zenita (poput maradone) i iskosa driblingom ulece u 16 metara,protivnicki igrac vec slomljen driblingom,nema sta nego prekrsaj i penal.Wagner daje gol i 2:0.Krasa opet u odbranu.Posle je imao jos jedan ulazak u 16,ali je sutirao dijagonalu,kraj gola. Eto,to je otprilike i njegov ucinak na ovom mecu.Sad sam jos vise ubedjen,da njemu odgovara ova ruska liga,tj. ruske odbrane.

Inace,da dodam jos da je Sasa Drakulic prosle nedelje dao gol za Proleter sa Slane bare,a juce cak dva komada.
I na kraju poslastica. Za nekoliko minuta omiljeni nam golman (Kahriman) direktno na RTSu :wink:
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Za nekoliko minuta omiljeni nam golman (Kahriman) direktno na RTSu :wink:
I, šta bi? :lol: Koja je ocena?
Odličan 5? :lol:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

RUSIJA

Zenit St. Petersburg [1 - 3] CSKA Moscow

CSKA nastavlja sa fantasticnom formom.Voja je odlicno prepricao utakmicu tako da mi ne preostaje nista drugo nego da bacim slike.Milos KRASIC 90 minuta.Penal nad njim.Sve u svemu FANTASTICAN derbi ruskog sampionata.

Image
Image
Image

Dynamo Moscow [2 - 0] Shinnik Yaroslavl
Dinamo je upisao nova 3 boda protiv slabijeg Sinjika.Joca TANASIJEVIC dobio je sansu od 82. minuta.Sa druge strane Milan Vjesica je igrao svih 90 minuta.
Image

Amkar Perm [1 - 0] Krylya Sovietov S.

Jedini pogodak na mecu postigao je Drincic Nikola.Inace Predrag Sikimic usao je u igru u 86. minutu.

SPANIJA

II liga
Real Murcia [0 - 0] Las Palmas

Ranko DESPOTOVIC nije igrao ni ovaj mec. :roll: Ne znam o cemu se radi.Inace vidim i da za Mursiju igra nekadasnji igrac Zelje iz Sarajeva tamnoputi Dialiba,koji se svojevremeno spominjao kao nase pojacanje...Mislim da je to bilo u temi transferi-vicevi.

CESKA

Olomouc [1 - 1] Brno

Darko Suskavcevic nije igrao zbog povrede.
http://www.sigmafotbal.cz/include/other ... hp?id=8385 - navijaci domacih.Inace za Brno je gol postigao igrac (za nas) zanimljivog prezimena Vecera :)

UKRAJINA

Kryvbas Krivyi Rig [1 - 1] Tavriya Symferopol

Ser Sasa TODIC nije branio.Ispred njega prednost je dobio golman Bandura.Ni Slobodan Markovic nije branio boje Tavrije na ovom mecu.Nakon 8 kola Tavrija se nalazi na 14 poziciji sa svega 5 bodova.

Vorskla Poltava [1 - 0] Dnipro D'petrovsk

Vorskla ne prestaje da iznenadjuje.Jos jedan u nizu odlicnih rezultata kluba koji se prosle sezone borio za opstanak,a ove je najprijatnije iznenadjenje.Do sada su savladali Sahtjor,remizirali sa Dinamom i sada evo skinuli skalp Dnjepru.Miroslav Grumic bio je na tribinama.

Sa druge strane navijaci Dnjepra nisu bas najbolje prihvatili ovaj poraz
http://www.vorskla.com.ua/image/18champ ... 274917.jpg
http://www.vorskla.com.ua/image/18champ ... 274919.jpg
http://www.vorskla.com.ua/image/18champ ... C_6334.jpg
http://www.vorskla.com.ua/image/18champ ... C_6360.jpg

BUGARSKA

CSKA Sofia [2 - 0] Minyor
Nenad Nastic nije nastupio na ovoj utakmici.

PORTUGAL

Rio Ave [0 - 0] FC Porto
Milan STEPANOV ponovo je utakmicu posmatrao sa tribina. :cry: Ocigledno je da ce svoju sansu cekati na nekim nevaznim kup utakmicama i slicno...Tuzno

MADJARSKA

Debrecen [4 - 1] Vasas Budapest
25' [0 - 1] S. Dobric
60' [1 - 1] L. Olah
67' [2 - 1] L. Olah

72' [3 - 1] M.D. Omagbemi
80' [4 - 1] P. Szakaly

Image

Predivno.Sasa Dobric,dete iz Vosine skole fudbala,koji po meni nije dobio pravu sansu (iako ju je imao ruku na srce,za razliku od mnogih iz Vosine skole koji je nisu ni imali,a DEFINITIVNO su imali kvaliteta barem za sansu...) u Vojvodini, dobro se snasao u Vasasu.Sa druge strane da li uopste treba govoriti vise o Lorantu Olahu,jos jednom lose procenjenom igracu od strane nase uprave.Evo upisao je vec 6. gol u prvenstvu,tako da mislim da ce vrlo lako prebaciti cilj nase drage uprave "da nam treba napadac koji ce dati preko 15 golova po sezoni".Igora Bogdanovica nije bilo na spisku igraca.Sasa Dobric je zamenjen u 72.

Debrecin zauzima 2. poziciju i kaska jedan bod za Ujpestom.

BFC Siofok [1 - 1] REAC
Dobio sam informaciju da je nas bivsi igrac Ronald HABI na pozajmici u Siofuku,ali nisam siguran koliko je to tacno.

FC Fehervar [0 - 2] MTK Budapest
66. perc: A jobbösszekötő helyéről, 22 méterről végzett el szabadrúgást az MTK: a beívelt labdát Radovic hátrafelé csúsztatta, éppen Lambulic elé, aki az ötös sarkáról kapásból a hosszú alsó sarokba lőtt. 0-1!

84. perc: Szabó Ádám vette át Hrepka brilliáns labdáját a felezővonalnál, egy megkerülős csellel otthagyta Radovicot, aki utolsó emberként állt előtte, majd higgadtan a kapuba gurított Sebők mellett. 0-2!
Vidim da se Ilija Radovic spominje kod oba pogotka sto i nije tako dobro kada se zna da je u pitanju odbrambeni igrac. :)
U pozadini Ilija Radovic igrac sa brojem 13,barem mi se cini...
Image

NEMACKA

Monchengladbach [0 - 1] Hertha BSC
Image
Gojko KACAR bio je jedini strelac na teskom gostovanju u `Gladbahu.Voja je uglavnom sve opisao.Zamenjen u 62. minutu utakmice.
Image

Nazalost www.youtube.com izgleda ne dozvoljava vise (odnosno nemaju pravo na to...) da se postavljaju klipovi sa nemackih televizija tako da ni ja ne mogu da pronadjem ovaj pogodak.

Energie Cottbus [1 - 1] Bochum
Branko Jelic igrao je svih 90 minuta utakmice,dok je Savo Pavicevic igrao od 66. minuta utakmice.
Inace Savo je u slobodno vreme nasao jos jedan posao da ne dangubi :lol:
Image
Dok je Branko Jelic zbog ocajne forme Kotbusa otisao na Titanik :lol:
Image

Salim se naravno.Inace u Kotbusu igra i nekadasnji igrac Partizana Ivica Ilijev.
Image
Image
Image
Image

Koliko sam shvatio,a ne razumem nemacki ni malo,Branko Jelic je ucestvovao u akciji kod gola. :lol:

ITALIJA

Fiorentina [1 - 0] Bologne
Vlada AVRAMOV na klupi.

SERIJA B
Frosinone [1 - 0] Treviso
Vlada Smit igrao je 57. minuta utakmice.Trevizo ima jedan bod,ali nije najgori ima nekih koji su i u minusu :)

TURSKA

Ankaraspor [4 - 0] Hacettepe Spor Kulübü
Radoslav BATAK igrao je od pocetka utakmice.

BELGIJA

Tubize [0 - 1] Standard Liege

Opet strelac Mbokani koji je po svemu sudeci fantastican napadac.
Milan Lane JOVANOVIC igrao je 75 minuta utakmice.
Image
Image

LETONIJA

Ventspils [5 - 1] FK Riga
Sasa CILINSEK nije igrao.

POLJSKA

Wisla Plock [1 - 0] Zaglebie Lubin

CRNA GORA

Grbalj Radanovici [3 - 0] FK Jezero
Ivica FRANCISKOVIC igrao je celu utakmicu protiv fudbalskog kluba meni smesnog imena.Grbalj je ovom pobedom izbio na 1. mesto crnogorske lige.

KIPAR

Atromitos Yeroskipou [2 - 2] AEP Paphos

REPUBLIKA SRPSKA

Zrinjski [1 - 0] Modrica

Borac Banja Luka [3 - 1] Travnik
Ljubisa Vukelja nije igrao.

HRVATSKA

Rijeka [0 - 0] Osijek
Dragan Zilic nije branio.
0.0625
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Samo da se osvrnem na nemacki kup i da kazem da sam gledao mec Dortmund-Herta ali samo regularnih 90 minuta a onda sam zaspao.Gojko Kacar nije igrao u tih 90 minuta,da li je ulazio u nastavku meca ne znam.E sad,Herta je nastupila sa kompletnim timom,sem Simunica i Kacara.Da li je trener odmarao Gojka,ili ga je na klupi ostavio iz taktickih razloga,ili je Gosa polako na hladjenju... videcemo za vikend sada...

A u malopre zavrsenom derbiju belgijske lige,Standard je ostvario slatku pobedu na Anderlehtom,golom Laneta Jovanovica u 92.minutu

Koliko sam nacuo Leo Lerinc i Ljubisa Dundjerski imaju neke funkcije u FK Novi Sad.Daa direktori,sekretari... ni sam ne znam :roll:
Image
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Tanasijevic dao gol za Dinamo u 12. minuti.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Evo ga 75.minut meca Herta-Kotbus.Hertin trener je izvrsio i trecu izmenu,na terenu nema Gojka Kacara.Zaista ne znam sta je u pitanju.Inace Kotbus vodi 1:0,golom Branka Jelica koji je zamenjen pre koji minut,i izasao je iz igre sa impresivnim ucinkom,jedan sut na gol,jedan gol.Savo Pavicevic u ovih 75 minuta odlican,neprelazan.Igraju jos i Dusan Vasiljevic,Ivica Ilijev,Cvitanovic,Simunic,Mitrevski,Pantelic.... :lol:
Image
max

Post by max »

Gojko je izgleda povredjen jer ga nije bilo ni na klupi :roll:
max

Post by max »

Zaragoza [0 - 1] Real Murcia

19' [0 - 1] R. Despotovic
ssnigd

Post by ssnigd »

max wrote:Zaragoza [0 - 1] Real Murcia

Bravo Ranko konacno :D :D :D :D
Steta sto je Mursija izgubila na kraju i sto Ranko nije mogao opet bude igrac odluke kao skora u Vosi
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

max wrote:Zaragoza [0 - 1] Real Murcia
http://www.realmurcia.es/mur05/press_a. ... .flv&ver=0

p.s.ovaj radio komentator garant skolu zavrsio u Radio NSu :lol:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Gledao sam samo prvo poluvreme utakmice CSKa - Slaven. Milos Krasic ocajan.Cak je imao i razgovor sa trenerom,pokraj aut linije,koji je verovatno i sam bio nezadovoljan njegovom igrom.Drugo poluvreme sam prespavao,ustvari,probudio sam se u 88 minutu,Krase nije bilo u timu.
Sasa Drakulic inace i ovaj prosli vikend dao gol. :wink:
Image
Post Reply