VOJVODINA u Evropi
Re: VOJVODINA u Evropi
Potencijalni protivnici se znaju. Imaš nosioce i nenosioce...
To ujutru će biti samo skraćena lista, na nekih 4-5 klubova koje možemo izvući...
To ujutru će biti samo skraćena lista, na nekih 4-5 klubova koje možemo izvući...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Presečen je broj potencijalnih protivnika na pola i moram reći da nismo imali sreće:
AFC Ajax (NED)
Molde FK (NOR)
SK Rapid Wien (AUT)
Trabzonspor A.Ş. (TUR)
Cercle Brugge KSV (BEL)
AFC Ajax (NED)
Molde FK (NOR)
SK Rapid Wien (AUT)
Trabzonspor A.Ş. (TUR)
Cercle Brugge KSV (BEL)
Realno, s Rapidom imamo neke realne šanse, ovi ostali su ozbiljnije ekipe. Mada, i Bursa i Sampdorija su bili favoriti pa znamo kako se završilo

Moja želja su Ajaks ili Rapid, dva velikana, ovi ostali nisu atraktivni toliko (osim Trabzona) a baš su nezgodni.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
-
UEFA nam zabila nož u ledja
Možemo odmah da se prebacimo na treće kolo kvalifikacija za LK.

Možemo odmah da se prebacimo na treće kolo kvalifikacija za LK.
Realno svi su veliki favoriti protiv nas, ali isto tako sa svima mozemo da se potucemo i eventualno iznenadimo, osim mozda protiv Ajaxa.
I Molde je nekako favorit, ali mislim da nam taj norveski usporeni stil fudbala mnogo vise lezi nego npr turski (Bursa je slucaj jednom u 100 godina). Licno bih voleo Molde ili Cercle. Rapid moze bili lepo gostovanje, ali nekako nemam dobar osecaj sto se njih tice
I Molde je nekako favorit, ali mislim da nam taj norveski usporeni stil fudbala mnogo vise lezi nego npr turski (Bursa je slucaj jednom u 100 godina). Licno bih voleo Molde ili Cercle. Rapid moze bili lepo gostovanje, ali nekako nemam dobar osecaj sto se njih tice

- churguzijanac
Mi dugo nećemo igrati u Evropi, tako da želim Ajax 

Rapid nije neka ekipa, teskom mukom su bili tek cetvrti, oni bi nam od svih najbolje legli
...Ako ne Rapid, dajte onda Ajaks, ali da bude prva kod kuce 

AJAX
Stgao Poletanović, najavljen je i ovaj batica iz Nigerije što traži klub po Evropi već godinu dana, pokazao i dokazao se trenirajući sam.
Sve je onako napredno kako je Zbiljić obećao.
Više se oni nas plaše sasvim sam siguran.

Stgao Poletanović, najavljen je i ovaj batica iz Nigerije što traži klub po Evropi već godinu dana, pokazao i dokazao se trenirajući sam.
Sve je onako napredno kako je Zbiljić obećao.
Više se oni nas plaše sasvim sam siguran.
Na osnovi cega oni prave ove grupe? Nasa je neuporedivo teza, a "usto" i dalja putovanja! Nema smisla!
Kup je nas!
Slozio bih se.
I od svih ostalih bi, realno, izgubili, pa bar da je to onda od renomiranog evropskog kluba.
Osim Atletika, ne secam(o) se kad je gostovao u NS neki evropski velikan. Mozda Verder? Meni ni Samdorija, ni Bursa, Alkmar.. nisu taj rang.
PS
A mi smo se, do sada, odlicno pojacali i bicemo spremni, posle priprema na Zlatiboru, za ovakve protivnike. Imamo tri igraca u timu i golmana, pribliznog kvaliteta evropskom nivou.

Last edited by Turija on Wed Jun 19, 2024 9:27 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Jedino ako bude 50 stepeni. Norvežani i Benelux ekipe ima da umru u zadnjih 25 minuta, taman da im zabijemo dva-tri gola 

Ako izvučemo Ajax, tek onda se nećemo pojačavati. Čemu bacanje para?

Ja nisam za Rapid iz navijačkih razloga. Ne verujem da možemo skupiti neku brojku na bilo kom Evro gostovanju.
POŠTO OBRAZ ???!!!