Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Prvi tim

Post by Turija »

Milan wrote: Thu Jun 27, 2024 11:06 am Kontam da će njega isto da prodaju...
Nego sta, vec ga nude - po drugi put :oops: .
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

Kvalifikacije pa prodaja. Da probaju da izvuku koji dinar više.
limanfkv

Post by limanfkv »

Manje se nude gospodjice na Red Light disktriktu u 'Damu. Izgleda da nismo sposobni ni da prodamo sto se da videti na primeru Zuke i Ivanovica.
0.0625
rykerfcv

Post by rykerfcv »

@Deep Purple јеси се чуо са Кораћем,када можемо да га очекујемо на форуму?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

rykerfcv wrote: Thu Jun 27, 2024 9:31 pm @Deep Purple јеси се чуо са Кораћем,када можемо да га очекујемо на форуму?
Kontaktiram ga za vikend i dogovaramo datum ali što se mene tiče otvorite već topic i da postavljamo pitanja.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

NJEGOŠ PETROVIĆ: JAČI SMO NEGO PRETHODNE SEZONE, NOVOSAĐANI ĆE ISPUNITI STADION I U BAČKOJ TOPOLI
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... oli/485777
"Na treninzima ne treba ni da se pogledam sa nekim igračima, već znam kakva im je zamisao, zato mislim da ćemo biti dosta bolji nego prošle godine", kaže vezista Novosađana
Milan

Post by Milan »

Takođe, bivši igrač Crvene zvezde ističe da je okosnica ekipe ostala nepromenjena.

Meni ovo nastavlja da para uši. Jbt, je l’ baš u svakom intervjuu mora to da se naglasi? Da ne bude zabune, pitanje je retoričko.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Milan wrote: Fri Jun 28, 2024 1:39 am
Takođe, bivši igrač Crvene zvezde ističe da je okosnica ekipe ostala nepromenjena.
Meni ovo nastavlja da para uši. Jbt, je l’ baš u svakom intervjuu mora to da se naglasi? Da ne bude zabune, pitanje je retoričko.
Još par igrača dovedemo i mogu da pišu za naš prvi tim „bivši tim Crvene zvezde“, za omladince „budući tim CZ“, a za trenera „bivši igrač i budući trener CZ“. :roll:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Image
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

POČEO KAO ŠPIC, A ZAVRŠIO KAO GOLMAN Rosić za MBS: Mnogo sam naučio od Rajkovića i Milinkovića Savića! Vojvodina ima kvalitet za grupnu fazu u Evropi (FOTO+VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-pr ... -0-526719/
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Mare_Liman wrote: Sat Jun 29, 2024 4:12 pm POČEO KAO ŠPIC, A ZAVRŠIO KAO GOLMAN Rosić za MBS: Mnogo sam naučio od Rajkovića i Milinkovića Savića! Vojvodina ima kvalitet za grupnu fazu u Evropi (FOTO+VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-pr ... -0-526719/
Pravi primer kako treba da priča pravi profesionalac i igrač kome je ekipa iznad lične sujete. Nisam igrao, ali ekipa je iznad svega. Šteta što nije rekao da je najbolji i najspremniji bez lažne skromnosti...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

VOŠIN KAPITEN ŠIRI OPTIMIZAM Zukić: Možemo da iznenadimo Ajaks! Glavom sam u Vojvodini, ne volim da pričam o ponudama dok… (VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-de ... jnVHKTcjYA
VošaNS

Post by VošaNS »

Mare_Liman wrote: Sat Jun 29, 2024 9:39 pm VOŠIN KAPITEN ŠIRI OPTIMIZAM Zukić: Možemo da iznenadimo Ajaks! Glavom sam u Vojvodini, ne volim da pričam o ponudama dok… (VIDEO)

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-de ... jnVHKTcjYA
Kapiten!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Turija

Post by Turija »

Zuka je, trenutno, izgleda ,,poslednji Mohiaknac" u Vosi i Topic mladji?
Dobro bi bilo da znamo, ako ima jos neke dece. Ali, ne samo deklarativno, dok su aktivni igraci u Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Turija wrote: Sun Jun 30, 2024 12:33 pm Zuka je, trenutno, izgleda ,,poslednji Mohiaknac" u Vosi i Topic mladji?
Dobro bi bilo da znamo, ako ima jos neke dece. Ali, ne samo deklarativno, dok su aktivni igraci u Vosi.
Тако некако, има доста њих у што су играли другу кадетску лигу Војводине, који не пропуштају ни једну Вошину утакмицу, генерално мислим да су пионири и клинци испод много више везани за Вошу него играчи који играју омладинску и кадетску лигу Србије...
Post Reply