Vaši komentari...

Izaberimo najboljeg, putem interneta...
Radoye
Administrator

Re: Vaši komentari...

Post by Radoye »

Nazalost ne, to je izgubljeno...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Duplof

Post by Duplof »

Šteta, hvala!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ако Сери не оде на зиму биће ово неизвесна борба за играча сезоне...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Mare_Liman wrote: Thu Sep 26, 2024 10:28 am Ако Сери не оде на зиму биће ово неизвесна борба за играча сезоне...
Valjda ako ode :mrgreen: Jer je izvesno da će Seri biti igrač sezone :mrgreen:
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

MiSmoFKV! wrote: Thu Sep 26, 2024 12:01 pm
Mare_Liman wrote: Thu Sep 26, 2024 10:28 am Ако Сери не оде на зиму биће ово неизвесна борба за играча сезоне...
Valjda ako ode :mrgreen: Jer je izvesno da će Seri biti igrač sezone :mrgreen:
Иронија, зато и кажем :mrgreen: , мада и то што кажеш, ако оде на зиму тешко да ће га неко стићи...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Seid Korać je prošlu sezonu dobio s 25 osvojenih poena, Seri ima već 21. Verovatno će trebati više od 25 ove sezone, ali treba uzeti u obzir da mi do polusezone imamo još 11 ligaških i bar 2 kup utakmice. Seri Ako na tih 13 utakmica uzme 15 bodova, to je to.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Seri je imao 23 boda prosle sezone. I on i Korac su sve osvojili na prolece posto su stigli u zimskom roku, i obojica su do zadnjeg momenta figurisali za naslov igraca sezone zajedno s Vukanovicem, Radulovicem i Zukicem koji su tu bili celu sezonu.

Prosle godine se Cumic dugo visoko drzao na pocetku sezone iako nas je napustio jos u septembru. Tako da nije neobicno da neki igrac odskoci na pocetku, kada su nam tradicionalno ocekivanja visoka a rezultati ih ne prate, i kad u sveopstem sivilu na terenu jedan pojedinac svojim zalaganjem i / ili fudbalskom vestinom izbije u prvi plan.

Ove godine to je Seri, a ako za razliku od Cumica ostane celu polusezonu ko zna mozda na kraju i uzme. Jer prosle godine je vec dokazao (zajedno sa Koracem) da je polusezon sasvim dovoljna za visok plasman.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Isprobavao sam nesto Claude(alternativa chatgpt-u) i ubacio sam ove nase glasove i minutazu iz superlige(to su jedini podaci koje sam nasao) i generalno postoji korelacija izmedju minuta i bodova. Generalno izuzeci su: Butean, Savicevic i Radulovic, koji igraju mnogo vise nego sto imaju glasova i Medojevic i Vukanovic obrnuto.
Ako izuzmemo Serija, koji je klasa za sebe najbolji odnos minuta i glasova ima Gocmanac. Osim prvopomenutog trojka, ispod crte(zamisljene) su i Njegos i Baros, za koje se spram minutaze ocekivao veci broj glasova.

Malo nepotrebne statistike :mrgreen:

Ako neko ima ozbiljnije podatke o Vojvodini, rado cu ih analizariti.
1892

Post by 1892 »

Mislio sam da će teško neko nadmašiti Kizitov rekordan broj bodova u sezoni ali ako Seri ostane i na proleće, siguran sam da pada novi rekord.

Interesantno, ukoliko ostanu Korać i Seri a dođe (kao što se piše) Čović, imaćemo u timu 5 osvajača priznanja za igrača godine.
Medu, Poletanoviça, Čovića, Serija i Koraća. Plus Gojka u omladincima. Ne znam da li je i Malbašić još tu negde :mrgreen:
Come on you Reds!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Top 5 drugog kruga sezone (16. - 30. kolo):

1. Gocmanac 11
2. Dele 11
3. Sery 10
4. Kokanovic 10
5. Medojevic 9
VošaNS

Post by VošaNS »

Da li je neko nekad bio toliko ubedljiv posle 30 kola kao što je Seri?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply