Vaši komentari...
Re: Vaši komentari...
Nazalost ne, to je izgubljeno...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Mare_Liman
Ако Сери не оде на зиму биће ово неизвесна борба за играча сезоне...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Valjda ako odeMare_Liman wrote: ↑Thu Sep 26, 2024 10:28 am Ако Сери не оде на зиму биће ово неизвесна борба за играча сезоне...

- Mare_Liman
Иронија, зато и кажемMiSmoFKV! wrote: ↑Thu Sep 26, 2024 12:01 pmValjda ako odeMare_Liman wrote: ↑Thu Sep 26, 2024 10:28 am Ако Сери не оде на зиму биће ово неизвесна борба за играча сезоне...Jer je izvesno da će Seri biti igrač sezone
![]()

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Seid Korać je prošlu sezonu dobio s 25 osvojenih poena, Seri ima već 21. Verovatno će trebati više od 25 ove sezone, ali treba uzeti u obzir da mi do polusezone imamo još 11 ligaških i bar 2 kup utakmice. Seri Ako na tih 13 utakmica uzme 15 bodova, to je to.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Seri je imao 23 boda prosle sezone. I on i Korac su sve osvojili na prolece posto su stigli u zimskom roku, i obojica su do zadnjeg momenta figurisali za naslov igraca sezone zajedno s Vukanovicem, Radulovicem i Zukicem koji su tu bili celu sezonu.
Prosle godine se Cumic dugo visoko drzao na pocetku sezone iako nas je napustio jos u septembru. Tako da nije neobicno da neki igrac odskoci na pocetku, kada su nam tradicionalno ocekivanja visoka a rezultati ih ne prate, i kad u sveopstem sivilu na terenu jedan pojedinac svojim zalaganjem i / ili fudbalskom vestinom izbije u prvi plan.
Ove godine to je Seri, a ako za razliku od Cumica ostane celu polusezonu ko zna mozda na kraju i uzme. Jer prosle godine je vec dokazao (zajedno sa Koracem) da je polusezon sasvim dovoljna za visok plasman.
Prosle godine se Cumic dugo visoko drzao na pocetku sezone iako nas je napustio jos u septembru. Tako da nije neobicno da neki igrac odskoci na pocetku, kada su nam tradicionalno ocekivanja visoka a rezultati ih ne prate, i kad u sveopstem sivilu na terenu jedan pojedinac svojim zalaganjem i / ili fudbalskom vestinom izbije u prvi plan.
Ove godine to je Seri, a ako za razliku od Cumica ostane celu polusezonu ko zna mozda na kraju i uzme. Jer prosle godine je vec dokazao (zajedno sa Koracem) da je polusezon sasvim dovoljna za visok plasman.
Isprobavao sam nesto Claude(alternativa chatgpt-u) i ubacio sam ove nase glasove i minutazu iz superlige(to su jedini podaci koje sam nasao) i generalno postoji korelacija izmedju minuta i bodova. Generalno izuzeci su: Butean, Savicevic i Radulovic, koji igraju mnogo vise nego sto imaju glasova i Medojevic i Vukanovic obrnuto.
Ako izuzmemo Serija, koji je klasa za sebe najbolji odnos minuta i glasova ima Gocmanac. Osim prvopomenutog trojka, ispod crte(zamisljene) su i Njegos i Baros, za koje se spram minutaze ocekivao veci broj glasova.
Malo nepotrebne statistike
Ako neko ima ozbiljnije podatke o Vojvodini, rado cu ih analizariti.
Ako izuzmemo Serija, koji je klasa za sebe najbolji odnos minuta i glasova ima Gocmanac. Osim prvopomenutog trojka, ispod crte(zamisljene) su i Njegos i Baros, za koje se spram minutaze ocekivao veci broj glasova.
Malo nepotrebne statistike

Ako neko ima ozbiljnije podatke o Vojvodini, rado cu ih analizariti.
Mislio sam da će teško neko nadmašiti Kizitov rekordan broj bodova u sezoni ali ako Seri ostane i na proleće, siguran sam da pada novi rekord.
Interesantno, ukoliko ostanu Korać i Seri a dođe (kao što se piše) Čović, imaćemo u timu 5 osvajača priznanja za igrača godine.
Medu, Poletanoviça, Čovića, Serija i Koraća. Plus Gojka u omladincima. Ne znam da li je i Malbašić još tu negde
Interesantno, ukoliko ostanu Korać i Seri a dođe (kao što se piše) Čović, imaćemo u timu 5 osvajača priznanja za igrača godine.
Medu, Poletanoviça, Čovića, Serija i Koraća. Plus Gojka u omladincima. Ne znam da li je i Malbašić još tu negde

Come on you Reds!
Top 5 drugog kruga sezone (16. - 30. kolo):
1. Gocmanac 11
2. Dele 11
3. Sery 10
4. Kokanovic 10
5. Medojevic 9
1. Gocmanac 11
2. Dele 11
3. Sery 10
4. Kokanovic 10
5. Medojevic 9
Da li je neko nekad bio toliko ubedljiv posle 30 kola kao što je Seri?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!