Pripreme
- Deep Purple
Re: Pripreme
1:0 39 minut strelac Vukanović.
Али квалитет преноса је толико ужасан да се ретко шта види.
Tačno imam osećaj da tehničko osoblje zaduženo za prenos i dalje koristi Windows XP. Pa nemojte me zajebavati. Sve što ti je potrebno je kamera povezana sa laptopom i da teraš link na youtube. Net se podrazumeva, pa može sa telefona ili prenosnog modema da povuće.
Obe utakmice neće biti emitovane kako su najavili. Neshvatljivo.
Obe utakmice neće biti emitovane kako su najavili. Neshvatljivo.
-
Rade live na Instagramu. Poluvreme je upravo.
- Mare_Liman
Одустао сам после 5 минута, оно је негледљиво...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kamera na telefonu ravna digitronu. Ujedno kadar sa terena. Mogao se makar popeti na tribine ili neko mesto na visini.
-
U poslednjem trenutku su bili promenili mesto odigravanje utakmice i to je glupavo
Domaca organizacija - improvizacija bez odgovornosti. Realno i nije neocekivano.SlaninarIzNS wrote: ↑Sat Jun 29, 2024 11:58 am U poslednjem trenutku su bili promenili mesto odigravanje utakmice i to je glupavo
Za njih FKV - Decici, kao Sloga iz Loka i Napredak iz Nadalja da igraju utakmicu na pripremama na Zlatiboru.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Sad sam otišao na Instagram ne vidim live nigde
Klikni im gore na sliku, na grb Vojvodine. Na njemu piše ''Uživo''.
-
-
E evo ga sad radi nešto mi nije htelo