Pripreme
Re: Pripreme
Ajde javljajte makar postave i rezultat za nas koji nemamo Instagram.
- Mare_Liman
Постава : Царевић - Лазаревић, Јеличић, Црномарковић, Букинац - Поповић, Савићевић, Николић - Радуловић, Кембел, Ивановић
ЕДИТ : Губимо 1-0
ЕДИТ : Губимо 1-0
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Kako igramo, je l' bilo nekih šansi?
Strim je baš negledljiv, ali koliko sam uspeo da pohvatam gubimo 2:0. Čini mi se da igra Veličković, broj 23 jedini koga ne prepoznajem. Radulović imao jedan šut visoko preko prečke, i jedno probijanje Campbella kada je dao prejak for i završio u gol autu. To su jedine "pretnje" koje sam video. Al opet kažem snimak je izuzetno loš i teško mi je da vidim šta se tačno dešava.
edit: ipak je 23 Savićević, dosta bolje drugo poluvreme, Nikolić dao gol iz slobodnjaka. Jedan odličan šut sa distance Campbella koji je golman jedva skinuo i jedan promašaj. Šut Ivanovića glavom i odbrana golmana ili prečka nisam siguran.
Last edited by Kafa on Sat Jun 29, 2024 7:29 pm, edited 1 time in total.
Maretu i uvek vrednom @Grbavica.021 obezbediti rad u marketing službi kluba, niko im drugi ne treba!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mare_Liman
Ја сам убеђен да би нас двојица сами одрадили па бар дупло ако и не тродупло бољи посао... Не само нас двојица, било ко са форума ко осети Вошу и донекле зна "знање" би бар три пута боље водио маркетинг и дигао би га на већи ниво, ово наше није ни аматеризам, већ и пр нивоа испод тога... @Grbavica.021 Дај да потписујемо то 

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Николића увести само кад имамо слободњак из опасне зоне 

- Mare_Liman
2-2 Зука из пенала
Kakav sprint Vukanovica za 2:0, svaka cast. Deluje da Aleksa podize formu na pripremama. Mogao bi eksplodirati ove sezone.
- Mare_Liman
3:2 Сери, исто из пенала, Зука га изнудио...
- Grbavica.021*
Воша преокренула 0:2 и победила Јермене за другу победу на Златибору
https://www.fkvojvodina.rs/vosa-preokre ... zlatiboru/
https://www.fkvojvodina.rs/vosa-preokre ... zlatiboru/
Dobro je da se pobedjuje, makar i s mukom, a sa neugodnim Lucanima ce biti ozbiljniji test.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Golova u poslednjim minutima ni ove sezone neće nedostajati 

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
-
Molim vas da Boži neko došapne da se mane spominjanja atmosfere u timu. Em smo to imali prošle godine, em je to nakon reprezentacije postalo degutantno.