Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Marketing kluba

Post by Maki »

Ajde da i ja doprinesem malo marketingu kluba, jer jutros je obnovljena sezonska za Istok s moje strane. :cheers:
Kažu u Gigs Tix-u da sezonske idu kao lude (moja je br. 57, ali ne idu redom), požurite! Pitao sam da li je bio prvi jutros neki sedi lik sa bradicom i uzeo dva istoka na svoje ime (Toša, tako on svaki put :cheers: ), kažu ne znaju, pali su od umora.
Ajmo Voša - Naše tribine, naša kuća! :cheers:
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Maki wrote: Fri Jul 05, 2024 3:03 pm Ajde da i ja doprinesem malo marketingu kluba, jer jutros je obnovljena sezonska za Istok s moje strane. :cheers:
Kažu u Gigs Tix-u da sezonske idu kao lude (moja je br. 57, ali ne idu redom), požurite! Pitao sam da li je bio prvi jutros neki sedi lik sa bradicom i uzeo dva istoka na svoje ime (Toša, tako on svaki put :cheers: ), kažu ne znaju, pali su od umora.
Ajmo Voša - Naše tribine, naša kuća! :cheers:
Danas oko 11.30 uzeo dve za zapad, poslednja 129.
exlimanac

Post by exlimanac »

https://ibb.co/m9YhM28

Zid jedne skole u Nemackoj....😍😍
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

exlimanac wrote: Sun Jul 07, 2024 1:19 pm https://ibb.co/m9YhM28

Da nije škola tvoje dece?! :D :cheers:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Savcic Luka wrote: Sun Jul 07, 2024 2:41 pm
exlimanac wrote: Sun Jul 07, 2024 1:19 pm https://ibb.co/m9YhM28

Da nije škola tvoje dece?! :D :cheers:
Tužno je sve to videti.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Image

Узео управо... 162... Слабо...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Saki

Post by Saki »

Mare_Liman wrote: Mon Jul 08, 2024 2:16 pm Image

Узео управо... 162... Слабо...
Ja sam bio onda odmah posle tebe, pre oko malo vise od sat vremena. 163 i 164
cele

Post by cele »

Dragi forumaši nadam se da će vam se svideti novi video koji sam objavio na TikToku :)

A iz kluba bi mogli da se otvore za jednu sezonsku :)
VošaNS

Post by VošaNS »

cele wrote: Mon Jul 08, 2024 5:51 pm

Dragi forumaši nadam se da će vam se svideti novi video koji sam objavio na TikToku :)

Svaka čast, bar sezonska zaslužena :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Duplof

Post by Duplof »

Svaka čast!!!

:lala: :lala:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
VošaNS

Post by VošaNS »

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Убедљиво најбољи твој видео на профилу :cheers:
Направи и опроштајни видео за Зуку ако оде,заслужио је.
budababa

Post by budababa »

Jedna stvar koja se tiče godišnjih karti, a konkretno sam i sam u toj situaciji, pa mi je palo na pamet... Voleo bih da klub napravi godišnje i za malu decu, neka bude drugačiji dizajn, prilagođen uzrastu (možda nešto poput onog grafita u OŠ "Sonja Marinković" ili slično). Te karte bi bile simbolične cene, 500-600 dinara, tek toliko da se pokriju troškovi izrade plus da se nešto malo love slije u klub. A svaki roditelj bi mogao da priušti godišnju za svoje dete od rođenja. Sad zamislite situaciju da ste sa sedam-osam-desetak godina počeli da idete redovno na stadion, a ćale vam kaže "sine, pa ti si član kluba od rođenja, imaš sve godišnje od kako si se ispilio". Vošino dete od glave do pete, od rođenja. A i lep poklon za rođendan i slične prilike. Mala deca svakako imaju besplatan ulaz na stadion, tako da ova opcija ostaje za one koji vole relikvije kluba, za pasionirane kolekcionare klupskih džidža-bidža. Ja ću mojima svakako uzeti godišnju po punoj ceni (ne pitam šta košta), ali eto predloga za marketing kluba, ne znam da li postoji slična ideja u okruženju, a ako i ima, dobre stvari treba kopirati.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
1892

Post by 1892 »

budababa wrote: Tue Jul 09, 2024 11:42 am Jedna stvar koja se tiče godišnjih karti, a konkretno sam i sam u toj situaciji, pa mi je palo na pamet... Voleo bih da klub napravi godišnje i za malu decu, neka bude drugačiji dizajn, prilagođen uzrastu (možda nešto poput onog grafita u OŠ "Sonja Marinković" ili slično). Te karte bi bile simbolične cene, 500-600 dinara, tek toliko da se pokriju troškovi izrade plus da se nešto malo love slije u klub. A svaki roditelj bi mogao da priušti godišnju za svoje dete od rođenja. Sad zamislite situaciju da ste sa sedam-osam-desetak godina počeli da idete redovno na stadion, a ćale vam kaže "sine, pa ti si član kluba od rođenja, imaš sve godišnje od kako si se ispilio". Vošino dete od glave do pete, od rođenja. A i lep poklon za rođendan i slične prilike. Mala deca svakako imaju besplatan ulaz na stadion, tako da ova opcija ostaje za one koji vole relikvije kluba, za pasionirane kolekcionare klupskih džidža-bidža. Ja ću mojima svakako uzeti godišnju po punoj ceni (ne pitam šta košta), ali eto predloga za marketing kluba, ne znam da li postoji slična ideja u okruženju, a ako i ima, dobre stvari treba kopirati.

Ovo je sjajna ideja. Puna podrška.
Generalno ulazak dece na stadion je u sivoj zoni. Da, ulaze bez problema ali nigde nije jasno definisino pod kojim uslovima, do koliko godina itd.
Šta bi se desilo ukoliko se u nekom momentu napuni zapad (što se već dugo godina nije desilo) sa prodatim kartama+sezonske, i još 200-300 dece uđe bez karte. Problem.
Ovo bi svakako doprinelo, uz sve gore što je Buda naveo, i većoj sigurnostii lakšoj organizaciji utakmica.
Come on you Reds!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

budababa wrote: Tue Jul 09, 2024 11:42 am Jedna stvar koja se tiče godišnjih karti, a konkretno sam i sam u toj situaciji, pa mi je palo na pamet... Voleo bih da klub napravi godišnje i za malu decu, neka bude drugačiji dizajn, prilagođen uzrastu (možda nešto poput onog grafita u OŠ "Sonja Marinković" ili slično). Te karte bi bile simbolične cene, 500-600 dinara, tek toliko da se pokriju troškovi izrade plus da se nešto malo love slije u klub. A svaki roditelj bi mogao da priušti godišnju za svoje dete od rođenja. Sad zamislite situaciju da ste sa sedam-osam-desetak godina počeli da idete redovno na stadion, a ćale vam kaže "sine, pa ti si član kluba od rođenja, imaš sve godišnje od kako si se ispilio". Vošino dete od glave do pete, od rođenja. A i lep poklon za rođendan i slične prilike. Mala deca svakako imaju besplatan ulaz na stadion, tako da ova opcija ostaje za one koji vole relikvije kluba, za pasionirane kolekcionare klupskih džidža-bidža. Ja ću mojima svakako uzeti godišnju po punoj ceni (ne pitam šta košta), ali eto predloga za marketing kluba, ne znam da li postoji slična ideja u okruženju, a ako i ima, dobre stvari treba kopirati.
Post Reply