Transferi
Re: Transferi
Što ne probamo ovog dečka: domaći igrač, desetka, ispao sa timom u drugu belgijsku ligu, a ima iskustvo i iz nemačke Bundeslige i prve belgijske.
https://www.transfermarkt.com/milos-pan ... ler/232144
https://www.transfermarkt.com/milos-pan ... ler/232144
Ti si Maki jedini koji bi trebalo da smanji doživljaj. Ne znam dal provociraš sve nas namerno ili hoćeš sebe da predstavis da si veći navijač od svih nas ali nisi.
Stalno pišeš na ivici incidenta... nije ti to dobro. Piši i misli šta hoćeš ali nemoj nikog da prozivaš.
Stalno pišeš na ivici incidenta... nije ti to dobro. Piši i misli šta hoćeš ali nemoj nikog da prozivaš.
-
Uvek je zanimljivo, s vremena na vreme, sam sebe pitati zašto navijaš za Vošu, šta ti predstavlja i kakav bi klub voleo da gledaš u budućnosti.
U skladu sa tim odgovorom čovek se odredi i prema igračima, a igrači su oni koji nose sliku, da ne upotrebim reč identitet.
U skladu sa tim odgovorom čovek se odredi i prema igračima, a igrači su oni koji nose sliku, da ne upotrebim reč identitet.
Samo bacam mrežu , pa ko se ulovi...
Da ne smatrate da predstavljam mišljenje više od polovine tribine, lagano biste me ignorisali i ovde i u komentarima po kladioničarskim portalima. Za većinu je Voša ljubav, a za glasniju manjinu je posao, samo napred.
Prozvao sam i one koji su u zabludi ili izmanipulisani, ali njih ne osuđujem, jer sam možda to i sam.
@Savcic Luka
+1

Da ne smatrate da predstavljam mišljenje više od polovine tribine, lagano biste me ignorisali i ovde i u komentarima po kladioničarskim portalima. Za većinu je Voša ljubav, a za glasniju manjinu je posao, samo napred.
Prozvao sam i one koji su u zabludi ili izmanipulisani, ali njih ne osuđujem, jer sam možda to i sam.

@Savcic Luka
+1
Astana iz Kazahastana nudi 500 000 za Bamidelea.
https://www.maxbetsport.rs/isa-jusuf-ba ... na-528725/
https://www.maxbetsport.rs/isa-jusuf-ba ... na-528725/
Кад ће нас престати да занимају играчи из домаће лиге? Пише се о овом Делеу као да је Роналдињо лично. Човек игра у Нишу и ево повезује се са Астаном ако би то за нас било појачање онда гаси клуб и продај и стадион и ТЦ
Zukic je na neki nacan motor ove ekipe i stub slaninarstva. Bila bi bruka da ode u tako mali klub kao sto je Volsberger, a i ne verujem da su u stanju da plate neko vece obestecenje... Napravite coveku bolji ugovor pa da ga gledamo u nasem dresu bar jos neko vreme, a mogli bi od njega da napravimo i igraca koji nije na prodaju!
+1 ЗУКА КАПИТЕН НИЈЕ НА ПРОДАЈУNa_3_boda wrote: ↑Sun Jul 07, 2024 3:38 pm Zukic je na neki nacan motor ove ekipe i stub slaninarstva. Bila bi bruka da ode u tako mali klub kao sto je Volsberger, a i ne verujem da su u stanju da plate neko vece obestecenje... Napravite coveku bolji ugovor pa da ga gledamo u nasem dresu bar jos neko vreme, a mogli bi od njega da napravimo i igraca koji nije na prodaju!
Ta Astana je prošle godine igrala grupnu fazu Evrope i igraju je ako ne svake godine onda svake druge. Pre 8 godina su igrali i Ligu Šampona i nisu se obrukali.
Ne znam ko smo to mi da pričamo sa nipodaštavanjem o njima.
Mi nemamo para da dovodimo renomirane i dokazane igrače koji su još u nekim pristojnim godinama i imaju motivaciju. Poslednjih godina možda jedino Njegoš Petrović spada u tu grupu.
Seri, Korać i ostali - svaka im čast, ali to su sve bile mačke u džaku za koje do juče nismo ni znali da postoje, a sa kojima smo eto imali sreće.
Da su oni bili neka imena ne bi igrali u drugoj francuskoj i u najslabijim švedskim prvoligašima, niti bi nakon toga dolazili u Vojvodinu.
Mi nemamo para da dovodimo renomirane i dokazane igrače koji su još u nekim pristojnim godinama i imaju motivaciju. Poslednjih godina možda jedino Njegoš Petrović spada u tu grupu.
Seri, Korać i ostali - svaka im čast, ali to su sve bile mačke u džaku za koje do juče nismo ni znali da postoje, a sa kojima smo eto imali sreće.
Da su oni bili neka imena ne bi igrali u drugoj francuskoj i u najslabijim švedskim prvoligašima, niti bi nakon toga dolazili u Vojvodinu.
Иста та Астана је узела 1 титулу у задње 4 године и тренутно се налази на деветој позицији са 15 бодова из 12 утакмица али добро ако ти мислиш да је астана бољи клуб од нас а казахстанска лига привлачнија од наше..Karlsson wrote: ↑Sun Jul 07, 2024 3:46 pm Ta Astana je prošle godine igrala grupnu fazu Evrope i igraju je ako ne svake godine onda svake druge. Pre 8 godina su igrali i Ligu Šampona i nisu se obrukali.
- slanobarac
Zuku pustiti ako to želi i ako klub i on sam budu zadovoljni. Nemojmo izbacivati parole već mu iskazati poštovanje i zahvalnost. A taj iz Niša neka ide u Astanu. Pre bih dao 3x više para za Đakovca i sredina je rešena. Za poziciju koju igra Nišlija imamo dva bonus igrača. Ako se ukaže prilika prodati i Radulovića i dovesti stranca. Jeličića ne cenim mnogo ali neka ga ako ne košta mnogo. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
1. Да су побројани добри као што кажеш, давно би неко послао понуду за њих, као за рецимо Милошевића, Кабића, Јовановића и осталу децу која су отишла након неколико наступа у нашем дресу. Када сам видео Бјеку како игра у Суботици давно, мислио сам да ће бити страшан бек ако буде радио на себи. Нажалост ништа од тога.Maki wrote: ↑Sun Jul 07, 2024 1:48 pm Molim braću forumaše koji rade za štetočinsku upravu ili usled svog vlastitog neznanja ili provodljivosti pišu negativno o kvalitetima Vošine dece da smanje doživljaje.![]()
Bekovi Bukinac i Bjeković bi kod nekog iole ozbiljnijeg trenera eksplodirali uz alternativu Đorđevića i Lazarevića. Jeličić je sigurno daleko bolji štoper od Crnomarkovića, i ranije Vitasa, Kopitovića, Ljubisavljevića, Stevanovića, Traorea, Kovačevića, itd, kojima da nije nezasluženo grejao klupu sada bi bio samo takva klasa i uz Koraća bedemčima pred našom golom.
Teranje Zukića je poseban skandal o kome će se još pričati. Kapiten je trebalo da raste sa ovom Vošom, ali ova Voša neće rasti, rašće samo Zukić, ali negde drugde. Doveli smo more stranaca i cigana i promašili Svemir.
Uvek sam negodovao kada neko Crvenu Zvezdu naziva crvena zvezda, ali evo predajem se: zvezda sa malim z, smo mi (filijala, bleda kopija i falš bez svog identiteta), a sa velikim Z su oni. Žalosno, ali je tako.
Mi smo sada nešto poput OFK, ikona bačena u blato.
2. Зукића нико не тера, колико видим понуда је послата и чека се одлука. Спортисти немају веи живот на располагању да се обезбеде финансијски и да напредују, он је свој максимум на овим ливадама достигао. Време је за друге изазове.
Ja ne pišem o njihovom trenutnom plasmanu u domaćoj ligi, već o njihovim uspesima u Evropi o kojima mi možemo samo da maštamo.
Valjda se treba malo ugledati na uspešnije od nas u tom polju.
Ово си написао као да су долазили до четвртфинала ЛШ или ЛЕ а не групе у којој пре 5 година нису могли са партизаном да се носе, изгубили кући од њих а у Београду их разбио партизан 4:1, од АЗ Алкмара изгубили 6:0 у гостима какви успеси е. Ако избацимо Ајакс то је већи успех него повремено играње астане у групама чак би рекао да је и победа над Сампдоријом 0:4 већи успех него играти групу где те дере партизан
Nadam se da se šališ. Ljudi su pre 8 godina igrali grupnu fazu Lige Šampiona i sada ćemo MI (koji smo realno u evropskim okvirima niko i ništa) da to nipodaštavamo?
Pa šta ako su izgubili? Gubićemo i mi kada se jednog dana plasiramo.
Realno smešno je da nipodaštavaš ekipu koja svake druge godine igra evropska takmičenja dok u isto vreme veličaš našu pobedu u kvalifikacijama protiv Sampdorije koje se danas sećamo jedino mi navijači Vojvodine jer realno nemamo čega drugog lepog da se sećamo.