Transferi
Re: Transferi
Eto, Mocart ujedno potvrdio i za Sičenjea informaciju, ali da dolazi samo na 6 meseci.
Više se nekako radujem Sičenjeu nego Bamideleu. Gledao sam golove i asistencije Bamidelea i većina mi deluje kao rezultat puke sreće ili katastrofalne reakcije protivničke odbrane.
Više se nekako radujem Sičenjeu nego Bamideleu. Gledao sam golove i asistencije Bamidelea i većina mi deluje kao rezultat puke sreće ili katastrofalne reakcije protivničke odbrane.
- Deep Purple
@Karlsson
Sa pravom otkupa.
Sa pravom otkupa.
Ja sam vrlo zadovoljan sa ova dva pojačanja. Pozicija štopera je rešena, imamo Koraća, Crnog, Sičenjea, Jeličića, a tu je i Drobnjak.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Sada imamo 5 neEU stranaca koji konkuripu za prvi tim. Ko će izvisiti? Glavni kandidati Sičenje i Carević.
Carević, Sičenje, Baros, Seri i Bamidele.
Па не знам шта да ти кажем, али управо се успоставило да је за Бамиделеа био у праву. Још пре неки дан јеKafa wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 1:22 pmOd koga poruku, je l neki pouzdan izvor?
Ja ću ti reći kako, ako može da se plaća plata za neke Sokoviće, Bogdanoviće, Kerkeze, Tanjge, Vukčeviće, Kajeviće, ako može da se plati 100k za Vukića, a ne verujem da bi više od toga tražili Kiprani, može i da se plati odšteta za Medu.
је рекао да је ствар готова.
-
A šta Carević nema naš pasoš? Ako je ovo istina cara na klupu ili ispisnica.
Jbt slovenac koji je samnom radio u poljskoj u zivotu nije bio u srb niti ima ikakve korene iz srb otisao da zivi u ns i rekao da se oseca kao srbin i dobio pasos za mesec dana..
Znači po tebi, ukoliko je neko nezadovoljan, na njemu je ok izgubiti pare i direktno oštetiti klub. A dati sitno obeštećenje za bivšeg kapitena, odličnog igrača i velikog slaninara je pogrešno.ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 4:01 pmVrlo prosto, nezadovoljnog igrača, u ovom slučaju nezadovoljnu porodicu, ne treba trpeti sve i da je Mesi lično, jer takvi samo mogu da štete na mnogo više načina nego što doprinesu. E sad zbog čega su bili nezadovoljni, to je kompleksno1892 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 12:04 pm
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zdi/486731
Interesantno bi bilo kako bi @ElMaestro prokomentarisao ovo sa ekonomske i tržišne strane
Malo kontadiktorno.
Come on you Reds!
-
Transfer Delea i dalje nije dogovoren.
-
Lepo trojici ubrzano državljanstvo, kako to ona bagra radi. Carević lagano dobija.
-
Ako je nezadovoljan gubis pare u svakom slucaju, jer nece na terenu pokazivati kvalitet da mozes da ga prodas. I bolje je to rasterati na vreme, da se ne siri negativna atmosfera u klubu. Inace, veza Jovanovic - Propadalo forsira pricu za Delea jer prave pritisak na nekog samo njima znanog, transfer nije realizovan. Bar ne jos.1892 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 4:58 pmZnači po tebi, ukoliko je neko nezadovoljan, na njemu je ok izgubiti pare i direktno oštetiti klub. A dati sitno obeštećenje za bivšeg kapitena, odličnog igrača i velikog slaninara je pogrešno.ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 4:01 pmVrlo prosto, nezadovoljnog igrača, u ovom slučaju nezadovoljnu porodicu, ne treba trpeti sve i da je Mesi lično, jer takvi samo mogu da štete na mnogo više načina nego što doprinesu. E sad zbog čega su bili nezadovoljni, to je kompleksno1892 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 12:04 pm
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zdi/486731
Interesantno bi bilo kako bi @ElMaestro prokomentarisao ovo sa ekonomske i tržišne strane
Malo kontadiktorno.
Onda u tom slučaju svaki klinac i njegovi roditelji ukoliko se pokaže interesovanje od strane blizanaca dovoljno je samo da budu nezadovoljni, pa da dobiju ispisnicu, a blizanci naš najveće talente sa džabe.
-
Treba im napraviti ambijent da budu zadovoljni. Ne praviti neke klauzule u ugovorima, a onda dovesti trenera kojeg zabole uvo da to ispostuje. Sve dok im se ne napravi ambijent da budu zadovoljni, nazalost odlazice u Beograd. Da je ispostovana klauzula u ugovoru, stariji Jovanovic bi ostao a samim tim i mladji. A zasto nije ispostovana je pitanje jedino za trenera, mada i za onog ko je dao takav ugovor, ali vise za trenera jer je decko lagano mogao da skupi te minute.
-
"Otkud vi u našem gradu?"ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 5:43 pm Treba im napraviti ambijent da budu zadovoljni. Ne praviti neke klauzule u ugovorima, a onda dovesti trenera kojeg zabole uvo da to ispostuje. Sve dok im se ne napravi ambijent da budu zadovoljni, nazalost odlazice u Beograd. Da je ispostovana klauzula u ugovoru, stariji Jovanovic bi ostao a samim tim i mladji. A zasto nije ispostovana je pitanje jedino za trenera, mada i za onog ko je dao takav ugovor, ali vise za trenera jer je decko lagano mogao da skupi te minute.