Dovesti trenera, dati mu imperativ rezultata, pritisak javnosti i navijača (kod kojih je dočekan na nož), i očekivati da pušta klinca zbog klauzule je suludo.
Sad je sve to isplivalo u javnost, a isto sam čuo još pre par meseci. I za malog frćkavog i za Bukinca, i moram priznati da poštujem Bandin stav po tom pitanju jer je pokazao integritet (što je retkost među našim "stručnjacima").
Edit: više je za temu trener, pa moderacija može da prebaci. Izvinjavam se
ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 5:43 pm
Da je ispostovana klauzula u ugovoru, stariji Jovanovic bi ostao a samim tim i mladji. A zasto nije ispostovana je pitanje jedino za trenera, mada i za onog ko je dao takav ugovor, ali vise za trenera jer je decko lagano mogao da skupi te minute.
Neverovatna apologija.
Veći krivac trener koji ne poštuje nečije šeme, no diletant koji ugovara klauzule.
Djisa wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 6:44 pm
Carevic je rodjen u SCG, on po automatizmu dobija srpsko drzavljanstvo, samo ako zatrazi
Crna Gora zabranjuje dvojno državljanstvo, to je opšte poznata stvar. Ne znam samo na koju magiju ga Radulović i Savićević imaju, vrv jer su igrali u Zvezdi.
Ako je potpisao što klub to ne objavljuje?
Šta će biti sa Carevićem?
Ja bih Carevića prodao i za 500 000, jer zauzima mesto stranca, a već imamo spremnog golmana sličnog kvaliteta, plus kvalitetnu zamenu.
Klub ne objavljuje jer se Dele i dalje nalazi u Nišu, ima problem sa nogom i na pregledima je. Decko ne zna sta se desava. Da li ce potpisati na kraju ili ne necu da se pravim pametan, ali ovo su informacije trenutne.
ElMaestro13 wrote: ↑Wed Jul 10, 2024 5:43 pm
Treba im napraviti ambijent da budu zadovoljni. Ne praviti neke klauzule u ugovorima, a onda dovesti trenera kojeg zabole uvo da to ispostuje. Sve dok im se ne napravi ambijent da budu zadovoljni, nazalost odlazice u Beograd. Da je ispostovana klauzula u ugovoru, stariji Jovanovic bi ostao a samim tim i mladji. A zasto nije ispostovana je pitanje jedino za trenera, mada i za onog ko je dao takav ugovor, ali vise za trenera jer je decko lagano mogao da skupi te minute.
A ako ti kažu ta klauzula ili nema produživanja ugovora šta ti radiš?
Pa hvataš se za slamku da ne bi doveo do ovoga što je ipak nas kao klub na kraju i snašlo.
Čovek si iz fudbala to je jasno zato mislim da i razumeš kako može da se pritiska ili igrač ili klub u zavisnosti od situacija do situacija.
Na kraju krajeva Bandović nije dužan da ispunjava razne želje, ako se od njega tražila evropa da bi dobio produženje ugovora naravno da on neće ispunjavati neke klauzule za nekog klinca ma kakav potencijal bio.