Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ernesto

Re: Transferi

Post by ernesto »

decko je na putu za ns , ujutru je na lekarskim pa onda potpis
Banujte me molim vas :beg:
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

ernesto wrote: Wed Jul 10, 2024 7:57 pm decko je na putu za ns , ujutru je na lekarskim pa onda potpis
Samo da ga neki general ne zaustavi na tom putu :mrgreen:
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Wed Jul 10, 2024 7:54 pm
ElMaestro13 wrote: Wed Jul 10, 2024 5:43 pm Treba im napraviti ambijent da budu zadovoljni. Ne praviti neke klauzule u ugovorima, a onda dovesti trenera kojeg zabole uvo da to ispostuje. Sve dok im se ne napravi ambijent da budu zadovoljni, nazalost odlazice u Beograd. Da je ispostovana klauzula u ugovoru, stariji Jovanovic bi ostao a samim tim i mladji. A zasto nije ispostovana je pitanje jedino za trenera, mada i za onog ko je dao takav ugovor, ali vise za trenera jer je decko lagano mogao da skupi te minute.
A ako ti kažu ta klauzula ili nema produživanja ugovora šta ti radiš?

Pa hvataš se za slamku da ne bi doveo do ovoga što je ipak nas kao klub na kraju i snašlo.

Čovek si iz fudbala to je jasno zato mislim da i razumeš kako može da se pritiska ili igrač ili klub u zavisnosti od situacija do situacija.

Na kraju krajeva Bandović nije dužan da ispunjava razne želje, ako se od njega tražila evropa da bi dobio produženje ugovora naravno da on neće ispunjavati neke klauzule za nekog klinca ma kakav potencijal bio.
Razumem ja Bandovićevu logiku jer je to logika svakog trenera u Srbiji, želi da čuva samo sebe i to je to. Ne branim upravu kao što većina ovde misli, ali je odgovornost podeljena. Mišljenja sam da je minute koje je dao Kembelu, Urosu Nikolicu, pa i Vukanu cak, mogao dati Jovanovicu i tako bi verovatno ispunio kvotu minuta po klauzuli. Licno ne volim kad trener stavlja svoje interese ispred klupskih, ali tako je kako je.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@ELMaestro13

Ne branim ni ja nikoga ovde ali onda daj treneru trogodišnji ugovor da mu sudbina ne visi iznad glave pa će on moći i slobodnije da radi pa i da izađe u susret takvim klauzulama a ne možda striktno ka trenutnim igračkim kvalitetima, pa da gleda i on malo više ka budućnosti a ne ka trenutnom stanju.

U svakom slučaju Lane bi otišao ili ovako ili onako i to je svima u fudbalskoj Srbiji jasno, jedini način je da kao u slučaju Bukinca sam igrač i njegovi roditelji odnosno menadžeri to ne žele ili čitaj prim. aut. slučaj Igora Miladinovića i tekstove novinara kako roditelji staju na put sreće njihovog deteta i njegovog odlaska u evropsku zvezdu :mrgreen:

U svakom drugom slučaju gde igrač, roditelj ili menadžer žele nemaš jednostavno šanse i to je kod nas jednostavno tako.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Deep Purple wrote: Wed Jul 10, 2024 8:14 pm @ELMaestro13

Ne branim ni ja nikoga ovde ali onda daj treneru trogodišnji ugovor da mu sudbina ne visi iznad glave pa će on moći i slobodnije da radi pa i da izađe u susret takvim klauzulama a ne možda striktno ka trenutnim igračkim kvalitetima, pa da gleda i on malo više ka budućnosti a ne ka trenutnom stanju.

U svakom slučaju Lane bi otišao ili ovako ili onako i to je svima u fudbalskoj Srbiji jasno, jedini način je da kao u slučaju Bukinca sam igrač i njegovi roditelji odnosno menadžeri to ne žele ili čitaj prim. aut. slučaj Igora Miladinovića i tekstove novinara kako roditelji staju na put sreće njihovog deteta i njegovog odlaska u evropsku zvezdu :mrgreen:
Zato ćemo Bukinca nagraditi, očigledno!
Eto, Banda je dobio produženje ugovora.
Hoćemo li videti neko Vošino dete ili ćemo se kao i od Bjeke oprostiti rečima “nemam pojma gde je”.
Ima li uopšte Vošine dece?!
Turija

Post by Turija »

Vi, stvarno, verujete u to sto pisete u vezi Jovanovica?
Ja ne. Mislim da je ,,algoritam" (udruzenim snagama) samo sproveden u delo?
Ali, nije vise bitno i ne treba, ovde, tome davati prostor i znacaj. Definitivno, gubitnik je jedino Vosa, jer je poklonila perspektivnog igraca cz.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Wed Jul 10, 2024 8:40 pm Vi, stvarno, verujete u to sto pisete u vezi Jovanovica?
Ja ne. Mislim da je ,,algoritam" (udruzenim snagama) samo sproveden u delo?
Ali, nije vise bitno i ne treba, ovde, tome davati prostor i znacaj. Definitivno, gubitnik je jedino Vosa, jer je poklonila perspektivnog igraca cz.
Najveći gubitnik je zapravo Milan Jovanović koga se za par godina neće sećati ni kad mu bude rođendan pa objavi neki drugi klub, možda ga se u Anderlehtu sete.

EDIT: To sam rekao i za Malbašića, onim potezom je on ispao najveći gubitnik, jer jedino smo ga se tu i tamo mi sećali, ja sam umeo jednom, dva put godišnje da uđem da vidim gde je i kako igra pa da se podsetim njegovih poteza iz prvog mandata, u ostalim klubovima je on bio samo broj pa i u tom “svom” partizanu a kod nas je bio ipak nešto drugo, sa nekim osmehom bi ga se rado setili.
Last edited by Deep Purple on Wed Jul 10, 2024 8:53 pm, edited 1 time in total.
ernesto

Post by ernesto »

Zato ćemo Bukinca nagraditi, očigledno!

A i on sa svojim menadzerom poceo da glumi zvezdu…odbio da ide na pozajmicu, hoce u 11
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Dok ne vidim kvalitetnu desetku potpisanu, za mene prelazni rok ispod proseka.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

ernesto wrote: Wed Jul 10, 2024 8:52 pm Zato ćemo Bukinca nagraditi, očigledno!

A i on sa svojim menadzerom poceo da glumi zvezdu…odbio da ide na pozajmicu, hoce u 11
Apsolutno zaslužuje i treba da se bori za prvih 11.
VošaNS

Post by VošaNS »

Savcic Luka wrote: Wed Jul 10, 2024 9:00 pm

Treba na pozajmicu, sve što je pokazao do sada bilo je slabo.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

VošaNS wrote: Wed Jul 10, 2024 9:03 pm
Savcic Luka wrote: Wed Jul 10, 2024 9:00 pm

Treba na pozajmicu, sve što je pokazao do sada bilo je slabo.
Nije briljirao, ali da je bio loš nije. Bukinac je dobar potencijal kog treba podržati i pomoći da postane važan igrač. Uz to dete kluba. Ali klubu to nije bitno.
student

Post by student »

Nije bio slab, bio je katastrofalan.
Ne igrac manje za nas nego i igrac vise za protivnika.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

student wrote: Wed Jul 10, 2024 9:11 pm Nije bio slab, bio je katastrofalan.
Ne igrac manje za nas nego i igrac vise za protivnika.
Isto kao i Zuka pre dve godine. “Nije za Vojvodinu.”
ernesto

Post by ernesto »

Nije briljirao, ali da je bio loš nije. Bukinac je dobar potencijal kog treba podržati i pomoći da postane važan igrač. Uz to dete kluba. Ali klubu to nije bitno.
[/quote]
Nisi razumeo brate, nece klub da ga otpustu nego samo da ga posalje na pozajmicu da bi igrao.
Post Reply