Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Transferi

Post by Uvek sa tobom »

Добродошао Деле, нек нам је са срећом.

ПС Где нам се Воја загубио, накрцао 10.000 постова и отишо у пензију :mrgreen: или је на некој тропској дестинацији 8)
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
hvylarn

Post by hvylarn »

slanobarac wrote: Fri Jul 12, 2024 12:09 pm Taj Bamidele igra istu poziciju kao Seri?
Igra sa levom nogom i mislim da će na kontra stranu tj na Radulovićevu. Najviše ima smisla da ih upare na terenu.
VošaNS

Post by VošaNS »

CRD FCV wrote: Fri Jul 12, 2024 12:09 pm
VOŠA ZOVE NEMANJU MILUNOVIĆA
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/486918
Dajte još 7 štopera... Ovo nema smisla, ako se ne planira prodaja nekog. Imamo Koraća, Crnomarkovića, Sičenjea, Jeličića i Drobnjaka. Milunović nema ovde mesta, a još je i cigan.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Karlsson

Post by Karlsson »

Prošlu sezonu izgurali sa 3 štopera, sada nam malo i 4.
hvylarn

Post by hvylarn »

Mnogo para za štopera u godinama. Koliko god da traži. Nemam ništa protiv još jednog štopera, ali u smeru Sičenjia.
slanobarac

Post by slanobarac »

hvylarn wrote: Fri Jul 12, 2024 12:17 pm
slanobarac wrote: Fri Jul 12, 2024 12:09 pm Taj Bamidele igra istu poziciju kao Seri?
Igra sa levom nogom i mislim da će na kontra stranu tj na Radulovićevu. Najviše ima smisla da ih upare na terenu.
Meni nema smisla da levak igra po desnoj strani. Ako se bude nameštao na levu uvek će biti taj potez više. Bojim se da ćemo ga potrošiti olako ako mu ne nađemo mesto na pravoj strani.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
hvylarn

Post by hvylarn »

slanobarac wrote: Fri Jul 12, 2024 12:44 pm
Meni nema smisla da levak igra po desnoj strani. Ako se bude nameštao na levu uvek će biti taj potez više. Bojim se da ćemo ga potrošiti olako ako mu ne nađemo mesto na pravoj strani.
Kako nema.. Ne namešta se na levu nogu nego zalama unutra gde mu je jača strana. Pa Sery i Radulović igraju na kontra stranama. Doduše Sery igra pristojno i slabijom nogom pa može u oba pravca da igra. Igramo sa Inverted Winger-ima ili Inside Forward-ima kako se popularno zovu.
Karlsson

Post by Karlsson »

Igrao je u Radničkom i levo i desno krilo. Seri i Radulović su isto kroz karijeru pokrivali obe pozicije.
hvylarn

Post by hvylarn »

Pritom je neko i pitao da li stiže zamena za Zuku. Bamidele kao i Sery mogu odlično da igraju iza napadača. Tako da lagano mogu da igraju Sery - Dele - Radulović sa Ivanovićem kao najisturenijim.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Slanobarac, fudbal je nastavio da se igra i posle 2005. godine. :mrgreen: Neces verovati, ali izmislili su nesto sto se zove inside forward, a i inverted winger, i nijedan ne pravi potez vise da bi se namestio na pravu nogu, vec za to sluze overlap bekovi. :mrgreen:

Salim se, razumem sta hoces da kazes, ali invertovana krila daju mnogo vise dimenzija igri, jer sa krilima i bekovima na strani jace noge mozes samo jedan tip centarsuta da uputis. Mislim, Krasic kao to krilo o kojem pricas je izvaljen pre 15 godina u Italiji momentalno. Odavno se vise ne koriste, osim u sistemima sa trojicom pozadi.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

VošaNS wrote: Fri Jul 12, 2024 12:28 pm
CRD FCV wrote: Fri Jul 12, 2024 12:09 pm
VOŠA ZOVE NEMANJU MILUNOVIĆA
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/486918
Dajte još 7 štopera... Ovo nema smisla, ako se ne planira prodaja nekog. Imamo Koraća, Crnomarkovića, Sičenjea, Jeličića i Drobnjaka. Milunović nema ovde mesta, a još je i cigan.
Мислим да не би било лоше довести још једног штопера, да ли Милуновић то што нам треба нисам сигуран, поред још пар играча на одређеним позицијама. Из два разлога:

1. Ротација - чека нас јако густ распоред. Ми већ сада знамо да у мање од месец дана имамо Текстилац-Ајакс-Пазар-Ајакс-Чука-ТСЦ-Крагујевац. Треба додати још две Еуро утакмице у неком тренутку.

2. Повреде - ово нам је увек потенцијални проблем, видели смо са Болингијем како смо прошли, остали смо са две опције напред.
kulijana

Post by kulijana »

Slazem se 100%
Neka se manu vise tih gluposti, i taj Mbappe i Messi i Ronaldo svojevremeno, zna se da krilo trci niz liniju i centrira, a tamo spic glavom daje. 4 4 2 bajo moj, Boza nas Sean Dyche
slanobarac

Post by slanobarac »

gospodinFKV wrote: Fri Jul 12, 2024 12:59 pm

Slanobarac, fudbal je nastavio da se igra i posle 2005. godine. :mrgreen: Neces verovati, ali izmislili su nesto sto se zove inside forward, a i inverted winger, i nijedan ne pravi potez vise da bi se namestio na pravu nogu, vec za to sluze overlap bekovi. :mrgreen:

Salim se, razumem sta hoces da kazes, ali invertovana krila daju mnogo vise dimenzija igri, jer sa krilima i bekovima na strani jace noge mozes samo jedan tip centarsuta da uputis. Mislim, Krasic kao to krilo o kojem pricas je izvaljen pre 15 godina u Italiji momentalno. Odavno se vise ne koriste, osim u sistemima sa trojicom pozadi.
Možda to postoji tamo negde ali kod nas eto ti Radulović. Čovek je provaljen da mu desna služi samo za hodanje i da svaki dribling ide u levo. Ali dobro, ako struka kaže da to donosi neki benefit i kvalitet neka im. Toliko se ovde taj momak nahvalio da ako ne bude bolji od Abubakara, teško njemu. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Stexman

Post by Stexman »

Navlačimo štopere kao da ćemo bunkericu da igramo celo prvenstvo. X će biti naš prioritet očigledno.
15 godina čekamo jednu krštenu desetku i izgleda da ćemo je čekati još toliko. Izgleda da se još nije krstila a možda ni rodila.

A fudbal ćemo početi da igramo u Novosadskoj prvoj ligi izgleda.
hvylarn

Post by hvylarn »

Ne vidim razlog nezadovoljstvu pojedinaca. Ne sećam se kad smo imali ovakav prelazni rok poslednjih godina. Jel se seća iko ikad kad da smo imali ovako plaćenih obeštećenja u istom roku? Na poziciji 10 imamo već dovoljno igrača koji može kvalitetno da odgovori. Na istoj poziciju vam igra Savićević, Nikolić i Veličković koji treba da bude projekat. Podjednako igraju Dele i Sery. Još smo u gomilu situacija igrali za dva napadača, kada je Ivanović više igrao ofanzivnije na toj poziciji.

Pre bih klasičnog veznjaka i još jednog špica.
Post Reply