Transferi
Re: Transferi
Ako nama ne treba i hoćemo da ga se oslobodimo odakle nam onda pravo da mu određujemo gde sme, a gde ne da ide?
A partizan je inace Real Madrid pa samo najjaci idu tamo

Partizan je postao obicen superligaaki prosek, sa samo malo vise para. Naredjali su 5-6 poraza u plej ofu... to nisu imale ni ekipe iz zone ispadanja.
Lazarevica dovode (ako ga uopste i dovode) iz ocaja. Moraju da nekog dovedu, jer su ocajni, a nemaju puno izbora. Pa dovode naseg jednog od najslabijih igraca i klinca iz ekipe koja je ispala iz lige.
Prema Lazarevicu nemam puno emocija. Postovanje za trud i trcanje imam, ali to je sve. Cak se ne bih slozio ni sa tim da je preterano los igrac, ali mislim da ima psiholosku barijeru u glavi koju ne moze da prevazidje. Licno je bio krivac za nekoliko izgubljenih bodova, i svakako rastanak sa njim je realna opcija. Da li partizan ili neko treci meni svejedno.
Vise mi je zao Antica sto je zavrsio u partizanu. Meni bio gotivan igrac, a bili smo slabi na toj poziciji.
Dajte, ljudi, ovaj forum je javno internet mesto i ako vam je toliko stalo da ga se otarasimo, a ujedno i oslabimo konkurenta za vrh tabele, ne smete ovako pisati.

- Deep Purple
Parafirao je sa partizanom, sada je svejedno

Najverovatnije će Lazar Nikolić onda biti zamena.
Srećno Milane, ovakve odlaske ne smatram kao bilo kakvom vrstom “izdaje”. Nadam se da ćeš u mečevima sa nama igrati loše a ostalo na dobrom nivou.
Last edited by Deep Purple on Fri Jul 12, 2024 7:37 pm, edited 1 time in total.
Ne znam šta mi je jezivije od ove dve informacije, iskreno.Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 7:35 pm Parafirao je sa partizanom, sada je svejedno
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Nisam znao za ovo do sada da će u partizan, čuo sam da se tražilo rešenje da ode jer nisu bili u stručnom štabu zadovoljni sa njegovim kvalitetom.Rabba wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 7:36 pmNe znam šta mi je jezivije od ove dve informacije, iskreno.Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 7:35 pm Parafirao je sa partizanom, sada je svejedno
A za Lazara pišem jer se spominjao pa verujem da će to biti zamena.
Nemam nekw informacije.
Ti si Maki mozda i najjaci troll

Ko nas je kleo nije stedeo...Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 7:35 pmParafirao je sa partizanom, sada je svejedno
Šta smo mi u ovom ljubavnom trouglu (Titovi blizanci + Stara Dama), švalerka?Rabba wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 7:36 pmNe znam šta mi je jezivije od ove dve informacije, iskreno.Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 12, 2024 7:35 pm Parafirao je sa partizanom, sada je svejedno

Kakav Lazar Nikolić ne zajebavajte se
Dovedite krštenog desnog beka.

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Srećno Lazi i hvala mu na svemu. 

- Red Marquis
- Moderator
Pa zar on nije kršten i projektovan da bude prva opcija?
Какав Николић, боље онда оставити Бјековића.