Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Nema ništa od Nikolića kod nas, plan je da se gurne neko naš iz omladinskog pogona ili da se dovede neki mlad igrač sa potencijalom kao alternativa Buteanu.

Problem kod nas je što možemo po par sezona da pljujemo konstantno nekog i kada ode onda se hvatamo nekih emocija.

To je sve posao i profesionalizam, naravno da ka nekim fudbalerima izgradimo neku povezanost i empatiju ali ne mogu da se otmem utisku da se nekada i preteruje mada to je kao i sve drugo pretežno samo trenutno stanje.

Pretpostavljam da je sa Lazarevićem raskinut ugovor ili mu data sloboda izbora odnosno traženja nove sredine.

Nismo ga mi ponudili partizanu, to sve kruži kroz menadžere, negde je pušteno da partizan traži beka, Lazarevićev menadžer ih kontaktirao jer on “ostaje bez kluba ili je slobodan u izboru sredine ako nađe sebi nešto odgovarajuće” i tako se dođe do dogovora.

Ja sam mišljenja da smo se mi gotovo svih koji nemaju neki uticaj na igru oslobodili i da smo za naše uslove spojili dva dobra prelazna roka ali da ima tu još par rupa i da verujem da nam treba još jedan rok da sve bude zakrpljeno kako treba.

Po mom mišljenju najviše nam fali još jedan vezni.

Pozicija polušpica po meni nije toliko hitno potrebna koliko neki zadnji, centralni vezni.

Eto i Vukić je ostavljen kao neka treća opcija u napadu za šta ima kvalitet i pridodaje neku širinu ako zatreba da uđe sa klupe ili odmori i odmeni nekoga, on ima kvalitet da u našoj ligi reši neke mečeve sa klupe ali nije za veću ulogu i mislim da mu je to taman i da može mnogo bolje da se iskoristi pogotovo sa novim bekovskim parom.

Nema smisla da se dovodi napadač a imaš Ivanovića na kog želiš da staviš fokus, da mu ovo bude sezona potpune afirmacije jer je pokazao da može a tu je i Vukanović plus je i Bolingi na platnom spisku.
Last edited by Deep Purple on Fri Jul 12, 2024 11:40 pm, edited 4 times in total.
ernesto

Post by ernesto »

Potpisujem da je desni bek omladinaca Vojvodine bar isti kao Lazar Nikolic, ako ne i bolji. Ovaj drugi je fizicki zreliji sto je normalno, ali ovaj prvi je sto puta fudbalski inteligentniji. Nikolic je onaj profil igraca sto treneri kad sednu na piće ne mogu da se dogovre da l' je bek ili krilo, jer nije ni jedno a ni drugo.
[/quote]
Da se bar negde slozimo :cheers: (za desnog beka omladinaca).

ps( Zvanicno se odustalo od Lazara Nikolica).
Banujte me molim vas :beg:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Dobro je da se razmislja o omladincu, jer ponovicu - tanki smo sa startnim bonusima.

Prema trenutnom rosteru, to bi trebalo da izgleda ovako:

Carevic(Rosic) - Butean, Korac, Crnomarkovic (Sicenje), Baros (Bukinac) - Njegos, Vukan (Preletanovic) - Seri, Velickovic, Dele (Radulovic) - Ivanovic (Vukanovic).

Tu su jos Sukacev, omladinac desni bek, i jos nekoliko klinaca, ali kada pricamo o startnih 11, mozemo ozbiljno da racunamo samo na 3-4, a to su Ivanovic, Velickovic, Sicenje i eventualno Bukinac. Ako Carevic ostane, Gocmanac automatski nema puno sanse za minute, pogotovo ne da bi popunio bonus pravilo pored pomenute cetvorice.
Karlsson

Post by Karlsson »

Mislim da se Sičenje ne ubraja u bonus pošto je stranac, a neko reče da i igrači 2002. godište se i ove sezone smatraju bonusom, a to je Radulović.
Karlsson

Post by Karlsson »

ernesto wrote: Fri Jul 12, 2024 11:32 pm Potpisujem da je desni bek omladinaca Vojvodine bar isti kao Lazar Nikolic, ako ne i bolji. Ovaj drugi je fizicki zreliji sto je normalno, ali ovaj prvi je sto puta fudbalski inteligentniji
A koji je omladinac u pitanju?
Maki

Post by Maki »

Pričamo već godinama, problem generalno u našem fudbalu je desni bek. Lazarević i Bjeković su među boljima i glupo je bilo dovoditi Rumuna, jer smo mogli uzeti dobre pare za naše igrače pa tek onda dovesti kvalitetne zamene na toj poziciji. Ovako smo ih dali za džabe, a svaki je vredeo poprilično na tržištu, gde postoje zakoni ponude i potražnje, iako niko nije bio zadovoljan sa njihovim kvalitetom. Vidite da smo i na EP otišli bez desnog beka pa smo gledali komediju od Živkovića i Mijailovića koji igraju nešto sasvim drugo u svojim klubovima. Sada će biti nemoguća misija naći beka za alternativu Buteanu, koji je siguran sam slabiji od Bjeke i Laze. Ako pogledate repku U21 i U19 videćete da ni tu nemamo nikoga osim Mimovića iz Zvezde.

Isto je i u košarci gde recimo nemate plejmejkera od najmlađih kategorija pa moramo da uvozimo Amere.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 12:06 am Pričamo već godinama, problem generalno u našem fudbalu je desni bek. Lazarević i Bjeković su među boljima i glupo je bilo dovoditi Rumuna, jer smo mogli uzeti dobre pare za naše igrače pa tek onda dovesti kvalitetne zamene na toj poziciji. Ovako smo ih dali za džabe, a svaki je vredeo poprilično na tržištu, gde postoje zakoni ponude i potražnje, iako niko nije bio zadovoljan sa njihovim kvalitetom. Vidite da smo i na EP otišli bez desnog beka pa smo gledali komediju od Živkovića i Mijailovića koji igraju nešto sasvim drugo u svojim klubovima. Sada će biti nemoguća misija naći beka za alternativu Buteanu, koji je siguran sam slabiji od Bjeke i Laze. Ako pogledate repku U21 i U19 videćete da ni tu nemamo nikoga osim Mimovića iz Zvezde.

Isto je i u košarci gde recimo nemate plejmejkera od najmlađih kategorija pa moramo da uvozimo Amere.
Šta ti podrazumevaš pod dobre pare i šta misliš koliko smo mogli uzeti za Lazarevića i Bjekovića?

Evo ti zakoni i potražnje, koliko oni vrede po pogledu tvojih zakona i potražnje?

Misliš da u klubu nisu probali da ih prodaju?
Maki

Post by Maki »

Po par stotina hiljada. Sigurno više vrede od Kembela i ovog Delea, o Buteanu i Giobelidzeu da ne pričamo.
Naravno da nam trebaju bolji bekovi, ali gde ih naći? Evo, sada da vidim upravu kada nam urgentno treba rezervni desni bek.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 7:17 am Po par stotina hiljada. Sigurno više vrede od Kembela i ovog Delea, o Buteanu i Giobelidzeu da ne pričamo.
Naravno da nam trebaju bolji bekovi, ali gde ih naći? Evo, sada da vidim upravu kada nam urgentno treba rezervni desni bek.
Par stotina hiljada dinara? Šalu na stranu, nisi realan.

Pa da vrede bili bi prodati a ne pušteni?

Jeste njih dvojica vrede više od povremenog Gruzijskog reprezentativca koji je igrao i u nekoliko korektnih klubova u evropi.

Eto ni za njega nećemo uzeti nikakvo obeštećenje jer nije imao kontinuitet igara jer se relativno često povređivao kod nas i nije mogao nikako da uđe u ritam.

Buteana ćemo tek videti pa ćemo onda dati sud o njemu.

A Dele će sigurno praviti razliku barem po našim oranicama.
Djisa

Post by Djisa »

Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 7:17 am Po par stotina hiljada. Sigurno više vrede od Kembela i ovog Delea, o Buteanu i Giobelidzeu da ne pričamo.
Tako je, Kembele su prodali jel su hteli, a Bjekovica nisu hteli jel im ne trebaju pare.
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mada kako je ovde napisano, možda se nešto i zaradili na njemu.

Mi smo trebali da napravimo rokadu i vratimo Aranđela Stojkovića.
Simica

Post by Simica »

Negde su objavili da je izlazna klauzula za Lazarevića 150.000.
Znači ko kod uplati, vodi ga, ako se igrač složi. A što se ne bi složio za bar duplo veću platu, bar na papiru.
Nije se smelo dozvoliti da ostanemo samo na jednom desnom beku, i to pridošlica koji je i dalje mačka u džaku.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 12:06 am Pričamo već godinama, problem generalno u našem fudbalu je desni bek. Lazarević i Bjeković su među boljima i glupo je bilo dovoditi Rumuna...
Pobogu Maki, da li si gledao ti ijednu nasu utakmicu prosle sezone? Ubedljivo najlosija pozicija nam je bila desni bek. Lazarevic je bio definitivno najlosija karika u prvoj postavi... Ti ih navodis kao najbolje i nudis kao opciju za reprezentaciju... Ako ne trolujes nemam reci.
Cak mi je zalije Bjekovica sto je otisao, jer sam se nadao da fizickim napretkom moze da odskoci i da nam pokaze kvalitet, ali jebes ga.
Salvador

Post by Salvador »

Neizlecivi wrote: Sat Jul 13, 2024 8:56 am
Maki wrote: Sat Jul 13, 2024 12:06 am Pričamo već godinama, problem generalno u našem fudbalu je desni bek. Lazarević i Bjeković su među boljima i glupo je bilo dovoditi Rumuna...
Pobogu Maki, da li si gledao ti ijednu nasu utakmicu prosle sezone? Ubedljivo najlosija pozicija nam je bila desni bek. Lazarevic je bio definitivno najlosija karika u prvoj postavi... Ti ih navodis kao najbolje i nudis kao opciju za reprezentaciju... Ako ne trolujes nemam reci.
Cak mi je zalije Bjekovica sto je otisao, jer sam se nadao da fizickim napretkom moze da odskoci i da nam pokaze kvalitet, ali jebes ga.
Baš tako, dečko se trudio i želim mu sreću u nastavku karijere, ali je u mnogo utakmica bio najslabija karika u timu, posebno one transformacije sa desnog beka u sredinu (što mu je Bandović tražio jer očigledno preferira 3 igrača u odbrani) nisu imale smisla.
Tako da mislim da je ovako bolje za sve.

Inače Maki je trol, to smo već videli u mnogo slučajeva.
Turija

Post by Turija »

Hvala Lazarevicu za trud, zelju i motiv, ali Vosa mora praviti bolji tim.
Mislim da ce tamo igrati manje, nego u Vosi. U svakom slucaju: srecno!.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply