Marketing kluba
Re: Marketing kluba
Promenili smo proizvodjaca, novi dres je top(pogotovo domaca garnitura mada ni gostujuca ne zaostaje mnogo).
Banujte me molim vas 

- Grbavica.021*
Da li će taj novi dres biti predstavljen sad pred novu sezonu?
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Ako je tačno da imamo novi dres bio bi red da nam bude predstavljen pre utakmice u nedelju, a ne da se iznenađujemo svi u Palanci.
Iako je dizajn ovog jubilarnog dresa sa zvezdom bio odličan, lično bih voleo da sad dobijemo "regularan" dres sa grbom kao i da to bude neki drugi proizvođač a ne Kelme.
Ali kako se kaže o ukusima se ne raspravlja, a svakako ostaje da prvo vidimo pa onda ocenjujemo.
Iako je dizajn ovog jubilarnog dresa sa zvezdom bio odličan, lično bih voleo da sad dobijemo "regularan" dres sa grbom kao i da to bude neki drugi proizvođač a ne Kelme.
Ali kako se kaže o ukusima se ne raspravlja, a svakako ostaje da prvo vidimo pa onda ocenjujemo.
- Uvek sa tobom
Негде сам чуо да нови дресови иду од полусезоне, дал због уговора са Келмеом...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Моцарт, Махбет, дај да напунимо дрес са још којом кладионицом, Меркур,...rykerfcv wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 1:14 pm Novi zlatni sponzor je maxbet
https://www.fkvojvodina.rs/kompanija-ma ... vojvodina/
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ја бих лично волео да остане плава звездаCane wrote: ↑Thu Jul 18, 2024 3:13 pm Ako je tačno da imamo novi dres bio bi red da nam bude predstavljen pre utakmice u nedelju, a ne da se iznenađujemo svi u Palanci.
Mare_Liman wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 1:15 pmМоцарт, Махбет, дај да напунимо дрес са још којом кладионицом, Меркур,...rykerfcv wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 1:14 pm Novi zlatni sponzor je maxbet
Savo Bakmaz, čovek ispred MaxBeta je u UO partizana i zakleti grobar iz Gajdobre. Eto, malo da dobijemo i crnu dozu krvi. U balansu je spas.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Edit za našu zvezdu Mihaila Ivanovića.

Aaauuu brate dokle ovo ide,strasno!Milan wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 1:47 pmMare_Liman wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 1:15 pmМоцарт, Махбет, дај да напунимо дрес са још којом кладионицом, Меркур,...rykerfcv wrote: ↑Fri Jul 19, 2024 1:14 pm Novi zlatni sponzor je maxbet
Savo Bakmaz, čovek ispred MaxBeta je u UO partizana i zakleti grobar iz Gajdobre. Eto, malo da dobijemo i crnu dozu krvi. U balansu je spas.
Banujte me molim vas 

Sad je problem sto imamo jos sponzora,ili mora sponzor da bude zakleti Slaninar????
Nikad ne valja….10tak forumasa konstantno truju ,nikad ne valja a i nikad nece valjati!
Banujte me molim vas,ne mogu vise
Nikad ne valja….10tak forumasa konstantno truju ,nikad ne valja a i nikad nece valjati!
Banujte me molim vas,ne mogu vise

Banujte me molim vas 

Ovde se iznose razne stvari, pa mi tako nije problem ni da prokomentarišem ko stoji ispred MaxBeta, pogotovo što znam njegove stavove po pitanju Vojvodine od ranije, a pola života je proveo u Novom Sadu.
Ne mora niko da te banuje. Možeš vrlo lako sâm da se isključiš ako ti nešto nije po volji.
Ne mora niko da te banuje. Možeš vrlo lako sâm da se isključiš ako ti nešto nije po volji.
POŠTO OBRAZ ???!!!