VOJVODINA u Evropi
- slanobarac
Re: Ajax - VOJVODINA, četvrtak 20.30
Nemojmo se zaletati, ipak smo autsajderi u oba takmičenja. Korak po korak.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ja sam se nadao Cluj-u jer imaju dobar koeficijent i bili bismo nosioci u playoff-u, ali dobro je i ovo, može se igrati i sa jednim i sa drugim. Oba relativno blizu za gostovanje.
Braća ako ispadnu od PAOK-a idu najverovatnije na KI Klaksvik u istorijskoj borbi za prvo učešće u grupama, nije moglo bolje
Braća ako ispadnu od PAOK-a idu najverovatnije na KI Klaksvik u istorijskoj borbi za prvo učešće u grupama, nije moglo bolje

- gospodinFKV
Ne znam bas da li bih se slozio sa ovim.slanobarac wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 2:38 pm Nemojmo se zaletati, ipak smo autsajderi u oba takmičenja. Korak po korak.
Okej, Ajaks je apsolutni favorit, ali cemu Evropa i bilo kakvo igranje van srpskih pasnjaka, ako cemo sami sebe smatrati autsajderima protiv Krajove i Maribora. To su utakmice u ravni onog dvomeca s MTK ili Trencinom, gde prolazis ako nemas los dan. Mislim da nisu ni u rangu Rapida iz Beca iz 2012. Ne mozemo se smatrati autsajderima u ovakvim utakmicama. Prosto ne mozemo. Nije ovo Crna Gora, koliko god imali Makijevih miljenika u ekipi...

To, naravno, ne znaci da sam ih potcenio, ali ih ne treba sad ni precenjivati.
- Forza Voša
Za playoff se ne prenosi koeficijent protivnika ukoliko je bolji jer je zreb za to tek kada se zavrsi kompletna runda i ne vazno je ko je u kojoj rundi protivnik ako mi igramo fudbal, jako lako zaboravljamo da su pre samo par meseci nama po tri gola dali i Vozdovac i Cuka i TSC, po dva komada Javor, TSC, Radnicki KG, Partizan, Crvena zvezda. I ja navijam da udejmo u grupu ali se ne zanosim imenom protivnika posto verujem da su barem malo kvalitetniji od Tekstilca i u najmanju ruku kao neki Radnicki KG ili Cukaricki.Kafa wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 2:43 pm Ja sam se nadao Cluj-u jer imaju dobar koeficijent i bili bismo nosioci u playoff-u, ali dobro je i ovo, može se igrati i sa jednim i sa drugim. Oba relativno blizu za gostovanje.
Braća ako ispadnu od PAOK-a idu najverovatnije na KI Klaksvik u istorijskoj borbi za prvo učešće u grupama, nije moglo bolje![]()
„Hasta la Victoria Siempre!“
Nisi u pravu, žreb za playoff je 5. avgusta, a prva i druga utakmica 3. kola je 8. i 15. avgusta.Forza Voša wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 3:29 pmZa playoff se ne prenosi koeficijent protivnika ukoliko je bolji jer je zreb za to tek kada se zavrsi kompletna runda i ne vazno je ko je u kojoj rundi protivnik ako mi igramo fudbal, jako lako zaboravljamo da su pre samo par meseci nama po tri gola dali i Vozdovac i Cuka i TSC, po dva komada Javor, TSC, Radnicki KG, Partizan, Crvena zvezda. I ja navijam da udejmo u grupu ali se ne zanosim imenom protivnika posto verujem da su barem malo kvalitetniji od Tekstilca i u najmanju ruku kao neki Radnicki KG ili Cukaricki.Kafa wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 2:43 pm Ja sam se nadao Cluj-u jer imaju dobar koeficijent i bili bismo nosioci u playoff-u, ali dobro je i ovo, može se igrati i sa jednim i sa drugim. Oba relativno blizu za gostovanje.
Braća ako ispadnu od PAOK-a idu najverovatnije na KI Klaksvik u istorijskoj borbi za prvo učešće u grupama, nije moglo bolje![]()
A jako je bitno ko je protivnik, jer ukoliko nismo povlašćeni u playoff-u možemo izvući Chelsea i onda uopšte nije bitno da li igramo fudbal ili ne.
Ako prodjemo Ajaks i ispadnemo u sledećoj rundi, je l’ tu završavamo takmičenje ili se prebacujemo u LK?
Hipotetički, naravno.
Hipotetički, naravno.

POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
Ako prodjemo Ajaks i ispadnemo u 3. kolu, odlazimo u plej of za LK. Obrni-okreni, do bilo koje grupne faze treba 2 od 3 prepreke da predjemo uspesno (2. kolo, 3. kolo, plej of), s tim da zbog toga sto smo u LE, tu imamo jednu prepreku fore da ''fulamo''. Ako ispadnemo sad, moramo dobiti naredna dva kola. Ako prodjemo sad, moramo jedno jos da dobijemo. Ako nekim cudom dobijemo oba i udjemo u plej of LE, onda imamo zagarantovanu grupnu fazu.
- Mark Renton
Voleo bi da se ukrstimo sa Botevom zanimljivo bi to bilo gostovanje, zato sto im je navijacka scena zesce utripovana (livade, mma borci i ostala sranja), a ustvari obicna ciganija, s druge strane ovim purgerima iz Atine bi bilo zabranjeno gostovanje i kao nama. Ali prvo da prodjemo AjaksGrbavica.021* wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 1:18 pm Потенцијални противник Војводине у 3.колу биће победник меча Панатанаикос - Ботев Пловдив.
- Deep Purple
Ja verujem da će Botev skupo prodati kožu i pored toga što je Panata mnogo skuplji tim.Red Marquis wrote: ↑Mon Jul 22, 2024 1:41 pm Svi ovi loši žrebovi, vratiće nam se sve to u šampionskoj sezoni nazad![]()
Najozbiljnije mislim da su nam veće šanse da uhvatimo nespremni Ajax na spavanju no protiv purgerske braće.
Botev nije amaterska ekipa, imaju finu podršku pogotovo u Grčkoj gde će imati i podršku Arisovih navijača. Plus sličan mentalitet tako da će tu biti svega, imaju nov stadion rasprodaće stadion i verujem da će se muški pobiti sa Panathinaikosom koji je izraziti favorit ali ovo je dvomeč gde može doći do nekog iznenađenja.
Ja idem na to da mi izvlačimo samo kvalitetnije ekipe i nadam se tome jer mi od grupa iz ovih kvalifikacija možemo mnogo više da dobijemo a to je na prihvatanju da imamo određeni kvalitet i da možemo da se nadmećemo, mi sa jačim timom od Ajaxa nećemo igrati gotovo sigurno ove sezone, treba da izađemo da igramo fudbal jer sve u poređenju sa njima što budemo imali prilike da igramo u toku ove sezone će biti dosta sporije i lošije, mi ako stvorimo protiv Ajaxa nekoliko šansi stvorićemo ih protiv svih, nama treba Ajax da bude škola za nastavak sezone, ako budemo mogli da se pobijemo i makar malo ispariramo to će značiti da možemo sa svima da se nosimo u nastavku sezone.
Ono što nas recimo na stadionu Rajko Mitić može da dočeka je nula u poređenju sa onim u četvrtak uveče u svakom smislu, ako igrači uvide da mogu e onda možemo biti opasni ove sezone makar na domaćem nivou.
Ovaj tim ako nauči da pobeđuje verujem da prvi put nakon x godina možemo biti na jednocifrenoj razlici u šampionatu.
- Neizlecivi
Zna li se nesto o prenosu? Vidim da RTS najavljuje Partizan u utorak, nas ne vidim nigde.
- Grbavica.021*
Пренос: Арена спорт 1 премијум од 20:30 у четвртак.
Ne znam sta je gore, rts ili arena. Odvratni su i jedni i drugi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Sramota ako ne prenosi javni servis.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Da li se neko uopšte seća kada su nas zadnji put prenosili na rts-u?
POŠTO OBRAZ ???!!!