I.S. 2024/25: 2QR EL (1): Ajax - Vojvodina
Re: I.S. 2024/25: 2QR EL (1): Ajax - Vojvodina
Carević - 3
Njegoš - 2
Ivanović - 1
Njegoš - 2
Ivanović - 1
3-Carević
2-Seri
1-Crnomarković
2-Seri
1-Crnomarković
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
3. Baros prvi put ga gledam, mislim da je odlicno pojacanje
2. Petrovic
1. Carevic
2. Petrovic
1. Carevic
3. Petrovic
2. Carevic
1. Crnomarkovic
2. Carevic
1. Crnomarkovic
Njegos - 3 boda - igrac utakmice u nasim redovima. Dominantan na sredini terena, ne panici, vodi ekipu.
Carevic - 2 boda - figura broj dva. Sigurnim odbranama i dobrim ispucavanjima davao stabilnost ekipi, kada smo se raspadali na terenu
Seri - 1 bod - niko mi se nije posebno istakao za taj jedan bod, vise kandidata je bilo, ali eto Seri. Razlog, kada je trebalo sacuvati loptu pod pritiskom, izdrzati duel bio je pravi.
Carevic - 2 boda - figura broj dva. Sigurnim odbranama i dobrim ispucavanjima davao stabilnost ekipi, kada smo se raspadali na terenu
Seri - 1 bod - niko mi se nije posebno istakao za taj jedan bod, vise kandidata je bilo, ali eto Seri. Razlog, kada je trebalo sacuvati loptu pod pritiskom, izdrzati duel bio je pravi.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
1. Царевић
2. Петровић
3. Сери
2. Петровић
3. Сери
+1 ne samo zbog glasova, već i zbog opisa istihssnigd wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 11:54 pm Njegos - 3 boda - igrac utakmice u nasim redovima. Dominantan na sredini terena, ne panici, vodi ekipu.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Carevic 3 - fenomenalno branio, drzao nas u igri u momentima kad je odbrana popustala.
Petrovic 2 - iskusno, mirno, stabilno
Sery 1 - navikao nas je vec na sjajne partije, kad bi samo sut sredio bio bi igrac za vrhunske lige...
Petrovic 2 - iskusno, mirno, stabilno
Sery 1 - navikao nas je vec na sjajne partije, kad bi samo sut sredio bio bi igrac za vrhunske lige...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
3- Njegoš, 2- Carević, 1- Serry
- Grof Žekula
- Administrator
3 - Сери
2 - Његош
1 - Цар
2 - Његош
1 - Цар
3- Petrović
2- Carevic
1 - Seri
2- Carevic
1 - Seri
Petrović 3
Sery 2
Carević 1
Sery 2
Carević 1
I ja glasam isto.milancl wrote: ↑Fri Jul 26, 2024 12:14 am+1 ne samo zbog glasova, već i zbog opisa istihssnigd wrote: ↑Thu Jul 25, 2024 11:54 pm Njegos - 3 boda - igrac utakmice u nasim redovima. Dominantan na sredini terena, ne panici, vodi ekipu.
Koliko smo se samo ogrešili o Njegoša kad je dolazio. Pali pod utisak pljuvačine cigana po njemu po portalima. Dečko ima vrhunski karakter, odmeren je, ima samopouzdanja, definitivno se mnogo više uklapa kod nas nego kod slinavih cigana.
Come on you Reds!