Нема навијача Војводине који није, а кад је јутрос устао и кренуо ка просторији у коју се мора прво ићи кад природа позове, замахнуо десницом као да хвата лопту спољашњим делом стопала и дубоко уздахнуо да га укућани, иако неки још спаваше, чују, сетивши се Алексине шансе.
Ми изгубисмо, а поносни смо. Док је "фудбалска Србија" мислила да ћемо проћи као један од њених љубимаца у уторак, „Банда Бојси“ су имали други план. Сви смо већ синоћ помислили да осмог августовског дана можда и нећемо пут Марибора, већ Атине...
Ипак, када реално поставимо ствари, јер и тај четвртак, када ћемо поново укрстити копља са „Копљаницима“ ће врло брзо доћи, јасно је да нама најважније да будемо храбри. Све остало, ако не дође те вечери, хоће оне следеће европске, па где год да путујемо. Тако се то заслужује!
Такође, нема никога од нас који не чека да већ у недељу, а после ОИ дуела са САД, не пребаци канал, ако већ не крене у Тополу, и поново гледа Клуб. Чека нас врашки тежак посао, не зато што нисмо јачи, већ што нам је недељни ривал и сам довољно добар, да уз „додатак“ нашег (мислим на играче) промишљања о бившем и будућем дуелу са Ајаксом и путовања које умара, те чињенице да ми због свега морамо ротирати и одмарати, може да нам гарантује, без сумње, одличан меч. По мени, можда и један од најважнијих ове јесени.
Он ће управо показати колико смо (или нисмо) ми заправо добри. Бандовић да изврши припрему, играчи да нападну и паметно држе лопту, ми да навијамо...Свако да обави своје и да у недељу око 20.30 часова упишемо нову тројку на конту, која ће и предусловити, верујем, август који ћемо памтити.
2. kolo 24/25: VOJVODINA - Novi Pazar, nedelja 18.30 (ODLOŽENO)
- Grof Žekula
- Administrator