Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Kafa

Re: Marketing kluba

Post by Kafa »

Više slika iz Amsterdama okačila Beba na stori na instagram nego naša oficijalna stranica, sramota!!
Dve slike za ceo dan kao da igramo protiv Radnika :frown:
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Pre svega da pohvalimo Bebin profil :mrgreen:
Zbog cega u ovakvim prilikama jedostavno ne daju njoj odresene ruke da radi posao? Ima smisla dovoljno da sa ovih 5-6 storija i fotki grada, plus par sa stadiona, uradi vise nego onaj ko je propustio sansu da okaci iti jednu sliku grada u kom se igrala tekma, ili bilo cega "iza kulisa"...
Stexman

Post by Stexman »

Moram opet da se osvrnem na dresove to jest na gostujuću garnituru dresova. Ok, kataloški dres, ništa posebno,mogao se i šorc nabaviti u istom dezenu(čemu crni) ali natpisi imena igrača, majko moja. Ako se piše ćirilicom, onda se piše onako kako se govori i ako se Caleb izgovara kao Kejleb onda se tako i napiše - КЕЈЛЕБ ЗАДИ СЕРИ. Ne može se napisati ЦАЛЕБ. Ili СИЦХЕНЈЕ već СИЧЕЊЕ.
I baš nisam bio nešto dobar iz Srpskog u školi ali ovo je neka osnova brate mili. Smejaće nam se ljudi.
Grb u zlatnoj boji je dobar detalj. Brojevi i imena u žutoj i ne baš. To je isto trebalo biti zlatno.
Dresovi dok su suvi i ne izgledaju lose. Cim se pokvase nemaju taj efekat.
ssnigd

Post by ssnigd »

Da li ste vi u klubu normalni??? Sta radite pobogu???
Igramo sa Ajaksom u Amsterdamu pred najavljenih 50.000 ljudi, a drustvene mreze ne postoje. Ima li neko mozga tamo?

Dodatno. Kakva je ovo zajebancija sa Topolom? Vrane popile mozak? Ko je taj koji je organizovao ovu zajebanciju sa kartama???
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
VošaNS

Post by VošaNS »

Što se dresova tiče podsećaju me na Atletiko Madrid iz ne znam koje sezone kad su imali takav. Grb je takav da bi se uklopio lepše u boju dresa. Nije toliko loš realno, samo se treba navići. Što se tiče prezimena...menjajte to dok nisu krenuli da nas sprdaju. Kakav ЦАЛЕБ i kakav СИЦХЕНЈЕ...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Salvador

Post by Salvador »

ssnigd wrote: Thu Jul 25, 2024 11:57 pm Da li ste vi u klubu normalni??? Sta radite pobogu???
Igramo sa Ajaksom u Amsterdamu pred najavljenih 50.000 ljudi, a drustvene mreze ne postoje. Ima li neko mozga tamo?

Dodatno. Kakva je ovo zajebancija sa Topolom? Vrane popile mozak? Ko je taj koji je organizovao ovu zajebanciju sa kartama???
Điđi-miđi naprednjački polu-mozgovi, jedino tako i znaju da rade.
Za ćirilicu i nepismenu transkripciju stranih prezimena - no comment, to najbolje oslikava mentalitet ove uprave - zvezda za siromašne.
Milan

Post by Milan »

Da li postoji mogućnost da se promeni osnovna garnitura dresa u sred sezone? Da spasimo što se spasiti da. Ozbiljan sam…
POŠTO OBRAZ ???!!!
Maki

Post by Maki »

Zar nije bolje da vlasnici sezonskih koji se prijave onlajn za besplatan prevoz danas do 16h, svoje karte dobiju u autobusu ili ispred stadiona u Topoli?
Tehnički, sve je isto kao i za gostovanje u Amsterdamu.
Turija

Post by Turija »

VošaNS wrote: Fri Jul 26, 2024 12:08 am Što se dresova tiče podsećaju me na Atletiko Madrid iz ne znam koje sezone kad su imali takav. Grb je takav da bi se uklopio lepše u boju dresa. Nije toliko loš realno, samo se treba navići. Što se tiče prezimena...menjajte to dok nisu krenuli da nas sprdaju. Kakav ЦАЛЕБ i kakav СИЦХЕНЈЕ...
Nasa prednost u pisanju prezimena igraca je sto mozemo da ih napisemo na dresu u originalu, makar za evropske utakmice. Mislim da je posteno, korektno i fer, prema tim momcima, da im se tacno napise prezime.
Okej je, u domacoj ligi, da bude cirilcno i onako kako se ono izgovara.

PS
Ovi rezervni dresovi meni jos i okej. Mozda malo bolja kombinacija pratece opreme.? Ali prva garnitura :roll:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
torrente

Post by torrente »

nenadjebivi dresovi sinoc,posle mnogo godina da je po mom ukusu rezervni dres!!!
:cheers:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Маркетинг клуба, контам да код нас не постоји, кад сам видео да су ставили стори из ЛОЖЕ стадиона.... па човече који водиш инстаграм, јел пратиш бар нечији рад? Треба да си на терену, да снимиш долазак играча, кад треба да се црта неспособни сте за било шта. Играш ма Јохан Кројф арени, да не снимиш свлачионицу, излазак играча! СКАНДАЛОЗНО !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
angua

Post by angua »

A propo dresova i natpisa. Domaće utakmice ćirilica i onda se piše po Vuku onako kako se izgovara prezime.
Evropske utakmice latinica i piše se onako kako se piše u originalu.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovo silovanje cirilice nalik crvenog blizanca mi je uzasno.
Svi mi koji zivimo ovde, volimo cirilicu, pisemo njom, korisitimo je, ali brate znas kada se koristi i kako se koristi.

Jos jednom, SRAMOTNO vodjenje jednog ovakvog marketinskog zicera od strane uprave. Jbt igras sa Ajaksom jednim, a ti na stori kacis slike od tvojih pratilaca?!?!?!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Дресови Истре за ову сезону. :D

Image

Image
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Uvek sa tobom wrote: Fri Jul 26, 2024 11:34 am Маркетинг клуба, контам да код нас не постоји, кад сам видео да су ставили стори из ЛОЖЕ стадиона.... па човече који водиш инстаграм, јел пратиш бар нечији рад? Треба да си на терену, да снимиш долазак играча, кад треба да се црта неспособни сте за било шта. Играш ма Јохан Кројф арени, да не снимиш свлачионицу, излазак играча! СКАНДАЛОЗНО !
Marketing :D

Bukvalno svaka mala prodavnica/restoran u gradu ima bolji marketing na društvenim mrežama od nas. Ajaksov IG i naš, nebo i zemlja.

Nemam informacije ali potpuno se ne bi iznenadio da naš IG i FB (ne znam da li imamo TikTok) vodi nečija devojka/ljubavnica ili tako neka varijanta, i za to je plaćena četvorocifren iznos u evrima.

Postoje tu dve opcije, ili ne znaju ili neće. Ko nam vodi klub obe su realne, kao i kombinacija (neće a i ne znaju)
Post Reply