VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Ajax - VOJVODINA, četvrtak 20.30

Post by Deep Purple »

Milan wrote: Fri Jul 26, 2024 12:48 am

Bravo za ekipu, a bravo i za trenera!

Pozitivne stvari su uglavnom napisane, pa ću ja izneti nekoliko negativnih utisaka:

- nismo nešto dobili s novim bekovima. Ofanziva 0, a ni defanziva nije sjajna. Rumun mi se nikako ne dopada.
- svi crnci u ekipi su jako loši u defanzivi. Pogotovo sam neprijatno bio iznenadjen levim bekom, kog su lagano pretrčavali. Bemidele igra odbranu rekreativno. Štoper nepromišljen i garantuje bar karton po utakmici.

Evo ja sa stadiona da kažem, znate li vi ljudi kakav je to tempo i kako su izgarali i Barrios i Butean na bekovskim pozicijama, ljudi su na tribini komentarisali i mislim da dugo nismo sa bekova ovako odigrali. Koliko lepih kombinacija i Barriosa i Butean-a znaju ljudi fudbala i nisu operisani sa loptom. Butean je jedna životinja.

Cichenje je po meni odigrao jako dobru utakmicu, imao 2-3 greške ali on je ljudi debitovao na Krojf Areni pred 50.000k ljudi. Ja iskreno verujem da smo izvukli kapitalca, mali ima ozbiljne fizikalije i jako je agresivan (samo malo da smanji to i biće super) a greške se dešavaju on sa 20 godina treba da ima kredita da i pet utakmica direktno zajebe ako mislimo da dobijemo igrača a on je itekako igrač.

Kao što sam rekao ovaj duel sa Ajaxom ako mi iskoristimo kao školu i probamo da odigramo nešto i prihvatimo da imamo kvalitet možemo mnogo ove sezone.

A o priči koja se potura da je nikad slabiji Ajax i ostalo, Ajax mozda jeste slabiji nego pre par godina ali Ajax je i dalje 3-4x vredniji i jači nego svi klubovi koje su blizanci izbacivali i o tome se pisali romani.

Ajax vredi 256 miliona a Dinamo Kiev 79.

Neko istrči na prepunoj Krojf Areni a neko negde u Poljskoj.

Imamo tim, kvalitet, koheziju, glavu i rep nakon dugo vremena makar za naše uslove.

I još jedna stvar Sery je najbolji igrač ako se samo gleda šta je radio na terenu i ako se pogledaju obe ekipe.

Šta je uradio mučenom Hendresonu u par navrata… Mislim da ga je on po prijemu lopte i izbacio kod one minijature kada je izbacio Vukanovića na 1 na 1 majstorskim dodavanjem, mada i Vukanović se kretao odlično.
ДушанФ89

Re: Ajax - VOJVODINA 1:0 (0:0)

Post by ДушанФ89 »

Ма шта је један Ајакс у односу на вишеструког првака Европе Морнар из Бара.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Butean bio slabiji od dva beka, pogotovo u drugom poluvremenu, Baros odigrao majstorski. Samo da razjasnim, i Butean je bio dobar, ali Baros odličan.

Sleglo se malo od juče i cele tekme i ludnice... Ne znam kako bih ovo uživo gledao svake nedelje, umro bih...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ВОЈВОДИНА СЕ ЕВРОПИ ПРЕДСТАВИЛА У ЛЕПОМ СВЕТЛУ НА "ЈОХАН КРОЈФ АРЕНИ" У АМСТЕРДАМУ: Математички прецизно, до вере у пролаз

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... amsterdamu
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Rabba wrote: Fri Jul 26, 2024 7:31 pm Butean bio slabiji od dva beka, pogotovo u drugom poluvremenu, Baros odigrao majstorski. Samo da razjasnim, i Butean je bio dobar, ali Baros odličan.
Ali Butean je imao i opasnije krilo za čuvanje, a plus imao je Bamidelea koji mu baš i nije pomagao.
Io odio Belgrado
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Rabba wrote: Fri Jul 26, 2024 7:31 pm Sleglo se malo od juče i cele tekme i ludnice... Ne znam kako bih ovo uživo gledao svake nedelje, umro bih...
Буквално, не дај Боже групне фазе, не бих преживео целу нема шансе...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Deep
Pisah o tome danas.
Jako se dvodimenzionalno posmatra celokupan mec, sto u jednu krajnost, sto u drugu.

Ova utakmica, pa i dvomec, nisu reper ni za sta ove sezone. Ovo su utakmice koje cemo do daljeg igrati jednom godisnje ili jednom u par godina. Meni ce mnogo veci reper biti Maribor, ako ispadnemo, ili Botev, ako napravimo i mi i oni iznenadjenje kod kuce. Te utakmice su maturski rad ove ekipe.

Ja ne znam kako bih izdrzao ovo svakog cetvrtka, stvarno, pogotovo jer zivim na 2-3 kafe dnevno ili kafu i monster. Cuka radi blastbeatove. Sinoc sam gledao stream u sred paba sa ekipom iz kluba, svi se skupili i gledamo na ekranu od mog telefona. Bez zezanja sam pretrnuo kad je Vukanovic pogodio stativu, a imam potpuno zdravu cuku. :mrgreen:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Ја се стресирам против Динамо Врања,а не против Ајакса.Када се квалификујемо за групу не знам како ћу издржати,како је кренуло оседећу када будем имао 21...
Salvador

Post by Salvador »

gospodinFKV wrote: Fri Jul 26, 2024 8:12 pm @Deep
Pisah o tome danas.
Jako se dvodimenzionalno posmatra celokupan mec, sto u jednu krajnost, sto u drugu.

Ova utakmica, pa i dvomec, nisu reper ni za sta ove sezone. Ovo su utakmice koje cemo do daljeg igrati jednom godisnje ili jednom u par godina. Meni ce mnogo veci reper biti Maribor, ako ispadnemo, ili Botev, ako napravimo i mi i oni iznenadjenje kod kuce. Te utakmice su maturski rad ove ekipe.

Ja ne znam kako bih izdrzao ovo svakog cetvrtka, stvarno, pogotovo jer zivim na 2-3 kafe dnevno ili kafu i monster. Cuka radi blastbeatove. Sinoc sam gledao stream u sred paba sa ekipom iz kluba, svi se skupili i gledamo na ekranu od mog telefona. Bez zezanja sam pretrnuo kad je Vukanovic pogodio stativu, a imam potpuno zdravu cuku. :mrgreen:
Ja ne verujem sta čitam ovde.
Mi juče zamalo pobedili, a po ovome ne samo što smo već ispali, nego se jedva čeka da ispadnemo i od Maribora, pa da se vratimo na Lučane i Tekstilac, da se mekani luzeri ne bi uzbuđivali.
Nemojte nas trovati ovde sa tim luzerstvom, kome je teško da gleda Vošu kako pobeđuje Ajax i igra grupnu fazu neka se prebaci na Kabel i Index, a nas pustite da gledamo Vošu tamo gde joj je mesto.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Smanji dozivljaj malo.

Edit: Niko apsolutno nista nije rekao sta ti ovde navodis, tako da bih te zamolio da malo bolje procitas postove pre nego sto dodjes ovde da ljude na forumu nazivas luzerima.
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Da je neko ponudio 1-0 pre meca skoro svi bi taj rezultat prihvatili...Ali tamo oko 70og minuta mnogo nas je verovalo da mozemo i do pobede, pa su i apetiti porasli...Verovao sam da posle one sanse Vukanovica dolazi seledaca iz koje dajemo gol, steta... Od utakmice u Topoli, ocekujem da nasi ostave zadnji atom snage, neka ih tucemo jedan razlike pa na produzetke sta bude...P.S. Ocekujem jako tesku utakmicu jer smo u poziciji da jurimo rezultat protiv ekipe koja kosta 250milona.
ssnigd

Post by ssnigd »

Zbog tri pojacanja posle tri godine, Njegos, Seri, Korac, neki su umislili da smo sada Real Madrid.
Ljudi, juce je na stadionu bilo 53.000 ljudi, protiv jedne beznacajne, za njih, Vojvodine. Slaninara nema toliko na ovoj planeti.

To, sto smo odigrali dobro, a imamo prostora za jos bolje, treba da vas ohrabri, a ne da vas skenja.
Igrali smo protiv Ajaksa, kome je u genima ovakav fudbal, stil, tempo. Ukorenjeno u svako bice koje zivi za taj klub. A mi do skora gledali Slavoljuba, Bataka...
Nista nismo ni izgubili, niti osvojili. I 0:0 da je ostalo, opet bismo bili autsajderi u Topoli.

Napravila se rasprava, zbog odlicne Vojvodine, kojoj je malo falilo i da pobedi. Gospode Boze!!! Ko nas je kleo, nije dangubio. Umesto da smo kao jedno pred revans, citam rasprave i svadje, jos se i moderacija umesala.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

ssnigd wrote: Fri Jul 26, 2024 11:51 pm Zbog tri pojacanja posle tri godine, Njegos, Seri, Korac, neki su umislili da smo sada Real Madrid.
Ljudi, juce je na stadionu bilo 53.000 ljudi, protiv jedne beznacajne, za njih, Vojvodine. Slaninara nema toliko na ovoj planeti.

To, sto smo odigrali dobro, a imamo prostora za jos bolje, treba da vas ohrabri, a ne da vas skenja.
Igrali smo protiv Ajaksa, kome je u genima ovakav fudbal, stil, tempo. Ukorenjeno u svako bice koje zivi za taj klub. A mi do skora gledali Slavoljuba, Bataka...
Nista nismo ni izgubili, niti osvojili. I 0:0 da je ostalo, opet bismo bili autsajderi u Topoli.

Napravila se rasprava, zbog odlicne Vojvodine, kojoj je malo falilo i da pobedi. Gospode Boze!!! Ko nas je kleo, nije dangubio. Umesto da smo kao jedno pred revans, citam rasprave i svadje, jos se i moderacija umesala.
+1
Da smo pobedili opet ne bi valjalo,jebiga takvi smo.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Nasa mala sansa u revansu moze da bude to sto ce se igrati po velikoj vrucini, na sta oni nisu navikli.

Nadam se da uprava nece da ponovo napravi konfuziju oko karata, kao sto su hteli protiv Pazara, da oni koji imaju propusnice moraju da podignu karte. Zamislite situaciju da oni sa propusnicama plus oni koji kupuju karte zajedno cekaju u Gigstiksu, koja nebuloza i nervoza koja bi nastupila zbog guzve.
Uprava napolje!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

https://sportske.net/vest/kolumne/bozo- ... eci-526091

Kada brat Milan napiše, to ovako izgleda.

No, dajte jednog čoveka na arenu, da ne slušamo one pacove. E to ne mogu da razumem, da klub ne napravi jednog našeg čoveka da nam svaku utakmicu napravi ugođaj, a ne da posle utakmice tražimo ime komentatora sa nadom da ćemo ga sresti nekada.
Post Reply