VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
milancl

Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)

Post by milancl »

N13 wrote: Mon Jul 29, 2024 7:03 pm Jbt ja sam jos u Amsterdamu. Sutra sam nazad, nadam se da necu izvisiti.

Edit: gde se tacno menjaju karte za vlasnike sezonskih? Na sajtu pise kod sopa, a ne u sopu?
Ko ima sezonsku za sever u šopu, ko ima istok i zapad iznad šopa. Nećeš izvisiti, imaju spiskove. Možeš naslikati sezonsku, dati kolegi jmbg i poslati nekog po ulaznicu, to ti je 100%
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Veteran 66 wrote: Mon Jul 29, 2024 4:49 pm Prodajem 2 karte za sever po redovnoj ceni (2.500) ili menjam za istok uz doplatu od 1.000 dinara po karti.
Послао сам ти поруку приватно
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Saki

Post by Saki »

Evo jedan snimak napravljen u sopstvenoj režiji za najavu utakmice. Nadam se da će vam se svideti :cheers:
ssnigd

Post by ssnigd »

N13 wrote: Mon Jul 29, 2024 7:03 pm Jbt ja sam jos u Amsterdamu. Sutra sam nazad, nadam se da necu izvisiti.

Edit: gde se tacno menjaju karte za vlasnike sezonskih? Na sajtu pise kod sopa, a ne u sopu?
Jmbg ti treba, ako ides organizovano sa klubom. Ako ides solo ne treba ti jmbg.
Kao sto su ti napisali, moze bilo ko sa slikom tvoje propusnice da ti preuzme kartu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Veteran 66

Post by Veteran 66 »

slanobarac wrote: Mon Jul 29, 2024 6:37 pm
Turija wrote: Mon Jul 29, 2024 4:56 pm
Veteran 66 wrote: Mon Jul 29, 2024 4:49 pm Prodajem 2 karte za sever po redovnoj ceni (2.500) ili menjam za istok uz doplatu od 1.000 dinara po karti.
Sto cekas 7 godina na prvi upis :D?
Dobro dosao na forum :!:
:cheers:
Jbg. novci su u pitanju.
Nije do novaca, već što je neko smislio da svi sa sezonskim za istok dobijaju sever i tako sada ne mogu da dobijem kartu za tribinu koju sam platio. Danas sam ih zamolio da mi daju istok i nije mi bio problem da doplatim tih 1000 dinara, ali nisu hteli. Ja sam stariji čovek, Vojvodinu pratim od 1966. godine, tada sam bio i na čuvenoj utakmici sa Seltikom. Na sever sa navijačima zaista ne mogu da idem u ovim godinama. Pa eto, pošto klub nema razumevanja, pokušavam da ovako da dođem do tog istoka da mogu na miru da gledam fudbal. Evo vidim da je neko pisao, pa ćemo se snaći valjda. Pozdrav svima i srećno nam bilo u četvrtak.
slanobarac

Post by slanobarac »

:lala: no
Veteran 66 wrote: Mon Jul 29, 2024 8:51 pm
slanobarac wrote: Mon Jul 29, 2024 6:37 pm
Turija wrote: Mon Jul 29, 2024 4:56 pm

Sto cekas 7 godina na prvi upis :D?
Dobro dosao na forum :!:
:cheers:
Jbg. novci su u pitanju.
Nije do novaca, već što je neko smislio da svi sa sezonskim za istok dobijaju sever i tako sada ne mogu da dobijem kartu za tribinu koju sam platio. Danas sam ih zamolio da mi daju istok i nije mi bio problem da doplatim tih 1000 dinara, ali nisu hteli. Ja sam stariji čovek, Vojvodinu pratim od 1966. godine, tada sam bio i na čuvenoj utakmici sa Seltikom. Na sever sa navijačima zaista ne mogu da idem u ovim godinama. Pa eto, pošto klub nema razumevanja, pokušavam da ovako da dođem do tog istoka da mogu na miru da gledam fudbal. Evo vidim da je neko pisao, pa ćemo se snaći valjda. Pozdrav svima i srećno nam bilo u četvrtak.
:lala: Poštovanje.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
naseljekolumbija

Post by naseljekolumbija »

Ау какав панкерај, ово нисмо видели откад је харао Шестић 😂
П.С. ево прочитао сам нови упис. Поздрав за ветерана, али чисто сумњам да ће се на утакмици седети. Можда на оној ВИП трибини.
Свако добро
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Salvador wrote: Mon Jul 29, 2024 5:29 pm
Rabba wrote: Mon Jul 29, 2024 4:58 pm
Salvador wrote: Mon Jul 29, 2024 4:47 pm Ovde ima ljudi koji izgleda imaju problema da se klub, poseta i rezultati podignu na viši nivo
U poslednje vreme se ovde na forumu provlače vrlo perfidne zamene teza i to od forumaša koje nisam doživljavao na taj način. Bojim se da ili nisi pročitao šta je čovek napisao a još više se bojim da namerno interpretiraš stvari u naprednom maniru.
Pisali ste i ti i on da ste jedva preživeli utakmicu protiv Ajaxa, a on posle da je Ajax prolazan i manje bitan i da će pravo merilo biti Maribor (što jasno implicira da ispadamo) i još više utakmice sa Lučanima (što znači ispadamo i od Maribora).
Gde je tačno pogrešna interpretacija?
Znam da smo navikli na poraze, ispadanja, razna neprijatna iznenađenja, da smo već na granici mazohizma navijajući za ovaj klub, pa to pokušavam malo da ispravim ovim porukama.
A to da interpretiram stvari u naprednom maniru neću komentarisati, teško si mogao naći nekog ko ih više prezire od mene.
Posto vidim da se ovde i dalje ili ne cita, ili namerno gutaju delovi mog upisa, a ovo je forum, dakle, stvari crno na belo pisu, nije mi problem da ispod okacim pomenute stvari koje si izostavio, slucajno ili namerno.

Dakle:
1. ''Jedva preziveti'' nigde ne znaci ''molim vas da vise ne igramo ovakve utakmice''. Mene iskreno zanima proces ove mentalne gimnastike u kojoj ti dolazis do zakljucka da mi koji smo to napisali ne zelimo da gledamo ovakve utakmice. Poenta je da nismo navikli i nadovezala su se 3-4 upisa o tome u nekom duhu zajebancije. Koja budala ne zeli da gleda ovakve utakmice? Nekad je lako doci do pogresnog zakljucka, ali se uvek valja zapitati jos jednom kada zakljucak nema preterano puno smisla.

2. Ja sam rekao da Ajaks nije trenutno merilo, vec da ce merilo biti, ako ispadnemo, Maribor, a potom sam dodao i to da ce merilo biti Botev, ako i jedni i drugi prodjemo svoje (objektivno) jace protivnike, iz prostog razloga jer te utakmice igramo jako retko, i nismo Real Madrid, da sutra igramo sa Barsom, prekosutra sa Sitijem, i da spram tih utakmica zavisi uspesnost sezone u globalu, a ne od utakmica protiv Viljareala i Djirone.

Da jos plasticnije objasnim - jeste, mi smo izbacili Sampdoriju, i neko bi rekao da je to definicija uspesne sezone, da su te utakmice norma, ali nisu, i mi smo u toj istoj godini prosuli mooooore bodova, zavrsili iza Cukarickog, ispali iz kupa, itd itd. Nazalost, koliko god to bio neverovatan momenat, to nije bila bog zna koliko uspesna sezona, jer nismo napravili znacajan iskorak, ispali smo u plej ofu i to nas je Viktorija raskostila. Viktorija je trebala biti reper za to gde stojimo i pokazala se kao takav. S druge strane, zvezda na ovaj ili onaj nacin dominira ovom ligom, i njoj reper za uspesnu sezonu nisu TSC, Cuka i slicni timovi, vec to da li ce u direktnom okrsaju dobiti Jang Bojz, i zavrsiti treci u grupi, jer je to njihova realnost u kontinuitetu, slagali se mi sa tim ili ne. O tome se radi. Ajaks je za nas trenutno utakmica sad i ko zna kad, nazalost, a to da li smo mi u kontinuitetu sposobni da napravimo neki iskorak ce pokazati mecevi poput Maribora, Boteva i ekipa protiv koji postoji ocekivanje da budemo bolji ako vec zelimo taj iskorak. To su utakmice koje moramo da dobijemo, ako zelimo da budemo na mapi Evrope kao klub u kontinuitetu.

Ovo nije neko slovce koje moze da se proguta ili interpretira drugacije. Ovo je crno na belo u tom postu napisano. Dakle, ili nisi procitao ili se namerno pravis lud da bi mogao da opravdas svoj potpuno pogresan zakljucak.

Evo ga moj upis na koji si se pozivao, cisto radi transparentnosti i lake dostupnosti, a ti jos jednom lepo procitaj i razmisli da li je tvoja interpretacija bila korektna, a pogotovo onda i to da nazivas ljude po forumu luzerima. Svi smo mi ovde zbog Vojvodine, neki po cenu problema upravo sa tim likovima koje prezires, neki po cenu vremena koje su mogli da uloze u druge stvari u zivotu, a svi iz ciste ljubavi prema ovom klubu.
@Deep
Pisah o tome danas.
Jako se dvodimenzionalno posmatra celokupan mec, sto u jednu krajnost, sto u drugu.

Ova utakmica, pa i dvomec, nisu reper ni za sta ove sezone. Ovo su utakmice koje cemo do daljeg igrati jednom godisnje ili jednom u par godina. Meni ce mnogo veci reper biti Maribor, ako ispadnemo, ili Botev, ako napravimo i mi i oni iznenadjenje kod kuce. Te utakmice su maturski rad ove ekipe.

Ja ne znam kako bih izdrzao ovo svakog cetvrtka, stvarno, pogotovo jer zivim na 2-3 kafe dnevno ili kafu i monster. Cuka radi blastbeatove. Sinoc sam gledao stream u sred paba sa ekipom iz kluba, svi se skupili i gledamo na ekranu od mog telefona. Bez zezanja sam pretrnuo kad je Vukanovic pogodio stativu, a imam potpuno zdravu cuku. :mrgreen:
Maki

Post by Maki »

Ajde, ljudi ne osuđujte. Isto sam danas prošao, imam sezonsku za istok, a dali su mi kartu u kavezu za gostujuće navijače, sektor B6, znači sa Firmom, što mi apsulutno ne smeta kada idem na gostovanje, ali ovde nikako. Taj kavez sa mrežom i šipkama je možda 1/4 severne tribine, tako da se verovatno ostatak prodaje, pa i ja hoću da doplatim da gledam utakmicu sa severa, a ne sa istoka. Od gledanja u kavezu nema ništa. Ako sutra ne uspem da zamenim kartu daću je ovde nekome na poklon, a ja ću kupiti po redovnoj ceni za istok. Hoću i ja da gledam Ajaks, iako sam od onih koji kisnu i mrznu se protiv Lučana. Možda ne baš u Lučanima kao Minja, ali ko je kao Minja? :cheers: Znam ga već 40 godina, preko buraza.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Maki slozio bih se sa tobom... Ispade stvarno da zakeramo, ali nije mi do toga sto cu navijati i ostalo, ali mi je do toga sto cu fudbal gledati iz p.m. okruzen ogradom i mrezom, na koju ce jos dodati zastave i transparete da okace. Videcemo jaje, a ne fudbal. Zbog toga sam i revoltiran ovom podelom i odlukom. Ispada da su ljudi sa istoka prosli ubedljivo najgore.

P.S. Pederi sa zapada!!! :mrgreen:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Iznad šopa.Udješ pa na stepenice, prva kancelarija sa desne strane.Teško ćeš promašiti.Imaju spiskove sa ljudima koji su kupili sezonske.Samo didji na vreme i čeka te karta.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Је л треба да се поштује ред седишта и на северу, навијачкој трибини? Карте су од сезонске за исток
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Totalna nebuloza i cirkus sa numeracijom kad se karte dobijaju za sezonsku i kupuju.Evo ja sam menjao moju sezonsku za zapadnu tribinu i dobio istok.A onda sam otisao u Gigstix i kupio tati isto za istok u Topoli i sad on ima isto istok numeraciju sedišta na drugom kraju tribine.
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Nije valjda da stvarno mislite da ce se postovati numeracija sedista?
Duplof

Post by Duplof »

Neizlecivi wrote: Tue Jul 30, 2024 8:53 am Maki slozio bih se sa tobom... Ispade stvarno da zakeramo, ali nije mi do toga sto cu navijati i ostalo, ali mi je do toga sto cu fudbal gledati iz p.m. okruzen ogradom i mrezom, na koju ce jos dodati zastave i transparete da okace. Videcemo jaje, a ne fudbal. Zbog toga sam i revoltiran ovom podelom i odlukom. Ispada da su ljudi sa istoka prosli ubedljivo najgore.

P.S. Pederi sa zapada!!! :mrgreen:
+1

Mogli smo mi sa sezonskim kartama za istok biti smešteni bilo gde na severu, a ne u kavezu kao po kazni. U kavezu će izgleda više biti nas sa istoka nego momaka iz Firme.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Post Reply