VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)

Post by Rabba »

Stadion TSC prima 4000 ljudi. Kad staneš gore na ogradu na istoku Karađorđa, dalje si od terena nego bilo gde na stadionu Topole. O kakvoh pizdi materini pričamo, pa nije TSC arena Kamp Nou.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Видећете тамо како ће изгледати коп, ако буде на средини, само станите са стране ако нећете навијати или нисте у прилици да навијате као у случају горе због година, нико од вас неће бити теран да навија, било би лепо наравно сви ко један ко у Лозници, укључите се повремено, нек вас понесе атмосфера, биће окачена застава у склопу са изгледом копа тако да свакако неће бити Бог зна шта велико и све ће се видети, ако буде биће један или два велика барјака и то је то, зато су навијачи са сезонским за исток одвојена у кавезу, свакако је цео север навијачка трибина, ал опет кажем, иста прича ко и на северу Карађорђа, ако сте старији и ако нисте у прилици да навијате станите само са стране па се укључите како вас понесе или како будете у прилици и то је то... Циљ је свакако дати момцима подршку и напавити пакао од атмосфере, мали је стадиончић, идеална прилика за тако нешто и да се добије на хук са трибина и атмосферу... Сад ко је у клубу био паметан па сместио људе са сезонским картама за исток на навијачку трибину то није питање за форум...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Mare_Liman wrote: Tue Jul 30, 2024 11:50 am Видећете тамо како ће изгледати коп, ако буде на средини, само станите са стране ако нећете навијати или нисте у прилици да навијате као у случају горе због година, нико од вас неће бити теран да навија, било би лепо наравно сви ко један ко у Лозници, укључите се повремено, нек вас понесе атмосфера, биће окачена застава у склопу са изгледом копа тако да свакако неће бити Бог зна шта велико и све ће се видети, ако буде биће један или два велика барјака и то је то, зато су навијачи са сезонским за исток одвојена у кавезу, свакако је цео север навијачка трибина, ал опет кажем, иста прича ко и на северу Карађорђа, ако сте старији и ако нисте у прилици да навијате станите само са стране па се укључите како вас понесе или како будете у прилици и то је то... Циљ је свакако дати момцима подршку и напавити пакао од атмосфере, мали је стадиончић, идеална прилика за тако нешто и да се добије на хук са трибина и атмосферу... Сад ко је у клубу био паметан па сместио људе са сезонским картама за исток на навијачку трибину то није питање за форум...
Samo da ne bude onoga ko na Finalu kupa svi sa belim majicama ili nesto slicno, to je tipicna ciganska stvar
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Mark Renton wrote: Tue Jul 30, 2024 11:55 am
Mare_Liman wrote: Tue Jul 30, 2024 11:50 am Видећете тамо како ће изгледати коп, ако буде на средини, само станите са стране ако нећете навијати или нисте у прилици да навијате као у случају горе због година, нико од вас неће бити теран да навија, било би лепо наравно сви ко један ко у Лозници, укључите се повремено, нек вас понесе атмосфера, биће окачена застава у склопу са изгледом копа тако да свакако неће бити Бог зна шта велико и све ће се видети, ако буде биће један или два велика барјака и то је то, зато су навијачи са сезонским за исток одвојена у кавезу, свакако је цео север навијачка трибина, ал опет кажем, иста прича ко и на северу Карађорђа, ако сте старији и ако нисте у прилици да навијате станите само са стране па се укључите како вас понесе или како будете у прилици и то је то... Циљ је свакако дати момцима подршку и напавити пакао од атмосфере, мали је стадиончић, идеална прилика за тако нешто и да се добије на хук са трибина и атмосферу... Сад ко је у клубу био паметан па сместио људе са сезонским картама за исток на навијачку трибину то није питање за форум...
Samo da ne bude onoga ko na Finalu kupa svi sa belim majicama ili nesto slicno, to je tipicna ciganska stvar
Не верујем, то је само за Финале рађено и питање кад ће следећи пут бити нешто тако рађено, слажем се да је циганска ствар, ал јебига лепо је изгледао коп сви у белим мајицама, а и остане ти успомена јебига... И ми смо први за 100-годишњицу клуба радили бакљаду на Дунаву, па је сад то "циганска" ствар, не треба се са њима поредити у свему... И овако их има колико хоћеш у и око клуба...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ssnigd

Post by ssnigd »

Mark Renton wrote: Tue Jul 30, 2024 11:06 am Nije valjda da stvarno mislite da ce se postovati numeracija sedista?
Numeracija sedista i stadioni u Srbiji su dva razlicita pojma :mrgreen: Ko pre udje bira mesto gde ce da sedne :D
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
slanobarac

Post by slanobarac »

Mark Renton wrote: Tue Jul 30, 2024 11:55 am
Po meni bolje u belim jer i ta boja je deo nas nego svi u crnom. Nekako ne ide.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Тешки болид је смислио да људи са сезнском за исток иду на север, ја не знам ни како то неком нормалном може да падне на памет, изгледа се ИСТОК замерио управи због сијалице. Ћераћемо се још... !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
slanobarac

Post by slanobarac »

Ne razumem sve vas koji ne vidite u čemu je fora sa rasporedom sedenja. Slažem se da oni sa sezonskim za istok nisu trebali ići na sever ali šta se drugo očekivalo od ove uprave?
budababa

Post by budababa »

ssnigd wrote: Tue Jul 30, 2024 12:20 pm
Mark Renton wrote: Tue Jul 30, 2024 11:06 am Nije valjda da stvarno mislite da ce se postovati numeracija sedista?
Numeracija sedista i stadioni u Srbiji su dva razlicita pojma :mrgreen: Ko pre udje bira mesto gde ce da sedne :D
ssnigd, nadovezujem se samo na tvoj post, ne kao direktan odgovor tebi, već u okviru diskusije... Numeracija pada u vodu kad je stadion poluprazan, kada je dupke pun, biće sigurno situacija da ljudi insistiraju na tome da sednu na mesta koja su im označena na kartama. Banalan primer: dođe otac sa ženom i dvoje dece, mesta maltene već sva popunjena, njihova zauzeta, teško da igde ima više od dve stolice da su slobodne u nizu. Šta će oni, da vilene po tribini, da gledaju da li je negde kojim slučajem ostalo četiri mesta jedna do drugog? Kad sam bio na TSC-WHU, imali smo sličnu situaciju, gde je na kraju redar reagovao i pomerio likove koji nisu sedeli na svom mestu. Znam, debilana, i nadam se da će to izostati ovaj put, ali je realno da toga bude (pričam za zapadnu i istočnu tribinu, na navijačkim je to svakako nonsens).

Ono što je meni ostavilo loš utisak jeste organizacija kluba oko izdavanja karata. Jedna prostorija, kutije sa artiklima po podu, jedan čovek radi (njemu, inače, svaka čast, dao je čovek sve od sebe i koliko je mogao brzo rešavao proceduru). Kao da sam došao da podignem kartu za kup utakmicu Tekstilca protiv Želje iz Pančeva u 1/64-finala kupa Vojvodine. Na stranu bar kodovi, mejlovi i digitalizacija, odradiće i stara dobra hemijska olovka posao, ali ako klub za ovakvu utakmicu ne može da odvoji troje-četvoro ljudi (bar dok je nalet) koji bi radili taj posao, da ne čekaju ljudi po sat vremena u redu, jebeš onda rabotu.

I na kraju, opet pitanje kome treba jebeni JMBG i u koju svrhu, u pizdu mater udbašku... Da bi otišao na fudbalsku utakmicu?!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Maki

Post by Maki »

Molim sve koji ne idu na gostovanja niti su bili u Topoli da ne komentarišu. Na severnoj tribini postoji kavez, što znači stajanje i mreža, plus zastave i pičke materine, silovanje, baklje, droga, dimne zavese... Ako Firma ne može to da popuni, onda nek zvrji prazna, njihova stvar. Ponavljam, mi smo ovde domaćini, i da sam hteo da uzmem sezonsku za Sever, uzeo bih, a bilo je dosta godina da sam je i uzeo. Znači, neću u kavez, koji čini samo 1/4 tribine, već da biram negde sa strane na severu, da gledam utakmicu. Navijaću isto kao i ekipa iz kaveza, što je mnogo delotvornije nego da taj deo severa ćuti, jer to su oni koji će platiti 2.500 da gledaju Ajaks, a za Vošu ih zabole. U suprotnom ću ostati kod kuće i pratiti TV prenos.
Nije ovde u pitanju ni gledanje utakmice, već naprednjačko-batinaška garnitura Firme predvođena Bosketom, koji može da podmetne neko go**o od transparenta, kao što smo gledali kod Delija. Ne želim da stojim iza tog sranja, ako me razumete... :evil:
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Sumnjiva situacija sa kartama je i za zapadnu tribinu. U startu su rekli da je vecina sektora popunjena, sto je nemoguce posto su karte pustene u ponedeljak, a drugar dosao medju prvima.
Ko zna ko je sve dobio karte za dzabe.
Uprava napolje!
slanobarac

Post by slanobarac »

Teški organizacioni fijasko.
@Maki sve si objasnio. :lala:
Duplof

Post by Duplof »

Istocno stajanje wrote: Tue Jul 30, 2024 1:24 pm Sumnjiva situacija sa kartama je i za zapadnu tribinu. U startu su rekli da je vecina sektora popunjena, sto je nemoguce posto su karte pustene u ponedeljak, a drugar dosao medju prvima.
Ko zna ko je sve dobio karte za dzabe.
Bitno da je Maxbet dobio 30 karata koje će podeliti na Instagramu. U redu, sponzori su i moraju dobiti nešto, ali baš 30 komada... Pa Mozzart ne deli toliko karata kad su blizanci u pitanju.

Bravo za upravu oko cele organizacije, nema šta :evil:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Маки замилио бих те да не пишеш небулозе око Боскета и осталих глупости, ако већ на истоку онда не можеш да знаш ко је, да л' је и какве везе има са севером, већ је писано да смо се ми први огласили око Рио Тинта и истакли паролу "Рио Тинто марш из Србије" и ово никако није ни место ни тренутак ни време да се мешају бабе и жабе са овако битном утакмицом за клуб и за све нас... Већ је речено, људи са сезонским за исток ће бити у кавезу, Фирма ће бити поред кавеза, значи неће бити бакља под број један јер је Европск утакмица, а и осталих ствари што си навео ...

Уместо да нас краси "ми смо једно то је наша снага" и да будемо ко једно извлаче се из контекста небулозе и дезинформације, то што је клуб и управа без мозга да ставља старије људе са истока на навијачку трибину је нешто друго, али сви ти људи што ће бити са тобом на трибину су ту због Војводине и они исто желе на било који начин да помогну клубу да дође до свима нама жељне победе, зато ми треба да се потрудимо да им дамо подршку и да будемо на висини задатка што се тиче атмосфере и подршке у потребним моментима а не да тражимо длаку у јајету за сваку јебену ситницу, долази нам Ајакс а ти потего о боскету и осталим дебилним темама које није место на форуму...
Rakovac

Post by Rakovac »

Ono što je dobro u celoj ovoj situaciji,nije neka jako dobra cifra ali navodno je prodato 1500 godišnjih. Ja koji sam bio medju najglasnijim kada je u pitanju kupovina godišnjih karata prvo nisam odmah otišao a onda 15 dana na moru i cvrc, obustavili prodaju godišnjih. Nema veze, ko me šiša sam sam kriv nikom se ne žalim nadam se da će posle Ajaksa nastaviti sa prodajom godišnjih znam dosta ljudi koji nisu kupili godišnje a imaju nameru.
Proći će i ovaj Ajaks igraće Voša fudbal i dalje važna je ova utakmica ali bogami isto su tako važne i sve one posle ove.
Post Reply