VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)

Post by N13 »

Istocno stajanje wrote: Tue Jul 30, 2024 1:24 pm Sumnjiva situacija sa kartama je i za zapadnu tribinu. U startu su rekli da je vecina sektora popunjena, sto je nemoguce posto su karte pustene u ponedeljak, a drugar dosao medju prvima.
Ko zna ko je sve dobio karte za dzabe.
Taj zapad, tj VIP je toliko mala tribina (svega 5 redova), da ako je prodati nekoliko desetina karata, onda je zaista vecim delom popunjeno

Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

N13 wrote: Tue Jul 30, 2024 2:46 pm
Istocno stajanje wrote: Tue Jul 30, 2024 1:24 pm Sumnjiva situacija sa kartama je i za zapadnu tribinu. U startu su rekli da je vecina sektora popunjena, sto je nemoguce posto su karte pustene u ponedeljak, a drugar dosao medju prvima.
Ko zna ko je sve dobio karte za dzabe.
Taj zapad, tj VIP je toliko mala tribina (svega 5 redova), da ako je prodati nekoliko desetina karata, onda je zaista vecim delom popunjeno

Image
Ljudi nisu svesni Tsc-ovog stadiona i onda se čude trenutnom situacijom, da je moglo bolje da se organizuje moglo je ali jednostavno je situacija ograničena zbog njihovog stadiona.

Neko se žali što se dalo Max Betu 30 karata, razumem problem je jer se igra na manjem stadionu ali taj sponzor ti je dao za nas i naše uslove jako fin ugovor da bi mogli išta da im kažemo, moraju i oni neku računicu da imaju.

Tako je jbg, kapitalističko društvo.

Da se ja pitam ja bih svima koji su bili na kupu u Loznici dao besplatnu kartu sve ostale bih odrao cenom osim ako nemaju sezonsku za ovu sezonu.

Znam da bi tu bilo par oštećenih koji iz ovih ili onih razloga nisu mogli na stadion taj dan ali tako je kako je u svakom slučaju kako god da se okrene neko je oštećen.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Jeste mala tribina, ali onda nisu morali staviti u javnost da se prodaju karte za tu tribinu, npr. pisalo je da je Gold 8000, a ona nije mogla da se kupi, takodje bronze 1 je bila popunjena, za silver nisam siguran.
Uprava napolje!
hvylarn

Post by hvylarn »

Drugar mi je kupio Silver. Poranio je u ponedeljak pa je stigao da uzme.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

hvylarn wrote: Tue Jul 30, 2024 3:22 pm Drugar mi je kupio Silver. Poranio je u ponedeljak pa je stigao da uzme.
Znaci samo Silver i Bronze 2 su mogle da se uzmu.
Tako su i trebali da napisu.
Uprava napolje!
Maki

Post by Maki »

Mare_Liman wrote: Tue Jul 30, 2024 2:00 pm Маки замилио бих те да не пишеш небулозе око Боскета и осталих глупости, ако већ на истоку онда не можеш да знаш ко је, да л' је и какве везе има са севером, већ је писано да смо се ми први огласили око Рио Тинта и истакли паролу "Рио Тинто марш из Србије" и ово никако није ни место ни тренутак ни време да се мешају бабе и жабе са овако битном утакмицом за клуб и за све нас... Већ је речено, људи са сезонским за исток ће бити у кавезу, Фирма ће бити поред кавеза...
Nigde nije rečeno to što pišeš. Da jeste, ne bih se oglašavao, mada ima logike da Firma zauzme centar severne tribine, ali mi nije palo na pamet. Mislio sam da je prioritet profit.
A o Bosketu upravo ti pišeš nebuloze.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Deep Purple wrote: Tue Jul 30, 2024 2:52 pm
Da se ja pitam ja bih svima koji su bili na kupu u Loznici dao besplatnu kartu sve ostale bih odrao cenom osim ako nemaju sezonsku za ovu sezonu.
+1
Још и списак постоји, јако је то за њих компликовано...
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
FirmaLJ

Post by FirmaLJ »

Maki wrote: Tue Jul 30, 2024 4:11 pm
Mare_Liman wrote: Tue Jul 30, 2024 2:00 pm Маки замилио бих те да не пишеш небулозе око Боскета и осталих глупости, ако већ на истоку онда не можеш да знаш ко је, да л' је и какве везе има са севером, већ је писано да смо се ми први огласили око Рио Тинта и истакли паролу "Рио Тинто марш из Србије" и ово никако није ни место ни тренутак ни време да се мешају бабе и жабе са овако битном утакмицом за клуб и за све нас... Већ је речено, људи са сезонским за исток ће бити у кавезу, Фирма ће бити поред кавеза...
Nigde nije rečeno to što pišeš. Da jeste, ne bih se oglašavao, mada ima logike da Firma zauzme centar severne tribine, ali mi nije palo na pamet. Mislio sam da je prioritet profit.
A o Bosketu upravo ti pišeš nebuloze.
Nije ti palo na pamet, ali si brze bolje napisao kako su naprednjacki batinasi, kako ce te silovati, i ostale budlastine… Ako ti ne odgovara ima i u pozoristu ponesto da se pogleda, tamo te niko nece maltretirati i ostalo. A da si upucen bar malo kao sto nisi, ne bi ti palo na pamet da napises ovo za bosketa.
Sportski pozdrav
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Bio sam sa prijateljem da kupi kartu. Pre 2 sata. Ostalo 10 komada za istok. I to je to. Tj 7 sa naše tri kupljene. Bili smo u gikstiksu.
Cane

Post by Cane »

Ljudi treba biti realan za ove primedbe oko sezonskih i svega.
Kao prvo, niko živi ne daje prisustvo međunarodnim utakmicama sa sezonskim, ovo je izuzetak i praktično poklon kojim se klub svesno odriče profita. Pogledajte samo primer TSC-a, koliko su tamo cene sezonskih i opet ne obuhvataju evro utakmice. Tražiti sad dlaku u jajetu oko toga mi je malo bzv.
Drugo, utakmica se organizuje na tuđem stadionu a kad se bude igralo na našem sigurno će sezonske važiti za onu tribinu na koju i glase, neće biti nikakve zamene ulaznica itd.
Treće, kod ovih je zapad ceo vip a niko od nas nije kupio sezonsku za vip i samim tim to otpada, jug je za goste i tako jedine dve tribine koje ostaju su istok i sever. Da su svi sa sezonskim pušteni na istok ni to ne bi bilo fer jer nisu svi isto platili kartu i onda se pretpostavljam zbog toga pristupilo ovome da naš istok smeštaju na sever. Ne vidim da je to neki strašan problem jer smo u Loznici svi bili na jugu i nikome nije ništa falilo. A ako je nekome to tolika smetnja i ne želi biti na toj tribini imao je mogućnost da kupi kartu za istok i izbegne ovu "diskriminaciju", jer podsećam ovo je suštinski poklon obzirom na cene sezonskih karata, posebno s onim olakšicama.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja mislim da ljudi ovde brkaju sada babe i zabe. Nikome ne verujem da je problem da deli tribinu sa nekim. Ne verujem da je nekome problem ni da navija... Ono sto ljudi ne zele je da zbog pozicjije na tribini propuste da vide pola tekme. Prosli out kad sam bio u kavezu pogled je bio sledeci:

Image
Maki

Post by Maki »

Neizlecivi wrote: Tue Jul 30, 2024 5:26 pm Ja mislim da ljudi ovde brkaju sada babe i zabe. Nikome ne verujem da je problem da deli tribinu sa nekim. Ne verujem da je nekome problem ni da navija... Ono sto ljudi ne zele je da zbog pozicjije na tribini propuste da vide pola tekme. Prosli out kad sam bio u kavezu pogled je bio sledeci:

Image
+1
Upravo tako. Kada budemo sledeći četvrtak išli u Maribor/Krajovu/Atinu, uopšte mi neće biti bitno da gledam utakmicu (pogledaću je posle), nego ću ići da navijački podržim Vošu, i biću u kavezu sa Firmom, kao i mnogo puta do sada. Neću nikome gledati u stajling, partijsku knjižicu ili dosije, jer smo svi jedno.
Ovo sada je nešto drugo, spektakl koji se jako retko dešava i rezultat mi je u drugom planu. Želim da uživam u tim retkim trenucima.
Srećom, sledeće evropske utakmice ćemo gledati u Loznici ili negde drugde na većem stadionu, pa ću se istrpeti ovaj put, ali red je da se čuje da nismo ispoštovani kako treba. Kavez se mogao pustiti u prodaju po nižoj ceni.
Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Evo rec dve oko karata... Za istocnu tribinu vise nema, ostalo za zapad... P.S. U jednom momentu sam pomislio da ce ljudima biti puno 3500 dinara i da stadion nece biti skroz pun..
slanobarac

Post by slanobarac »

zbiljićevi botovi dobili signal da se uključe.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ВОЈВОДИНА У ЧЕТВРТАК У БАЧКОЈ ТОПОЛИ ДОЧЕКУЈЕ АЈАКС У РЕВАНШ УТАКМИЦИ КВАЛИФИКАЦИЈА ЗА ЛИГУ ЕВРОПЕ: Баз предрасуда, за европски престиж

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... ikacija-za
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply