VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)

Post by slanobarac »

Turija wrote: Thu Aug 01, 2024 10:57 pm Radi istine, moram reci da su u studiju arene bili svi korektni.
Ali ovaj u Topoli sramota Srbije. Toliko animoziteta prema Vojvodini, nemam adekvatne reci.
Ako ne želite da slušate komentatora arene utišajte ton ili da ne dovodimo bivše igrače blizanaca. Trećeg rešenja nema.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Али Николићев пријем и волеј који упошљава Серија... Прелепо... Офанзивно сјајан, идеална лопта коју неко да крзне уће, ко што је и ушла... Каква промена, од Лазе и Бјеке до Николића и Бутеана, а на левој страни нестварни Барос... Прелепо
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Nevernik II

Post by Nevernik II »

slanobarac wrote: Thu Aug 01, 2024 11:05 pm
Turija wrote: Thu Aug 01, 2024 10:57 pm Radi istine, moram reci da su u studiju arene bili svi korektni.
Ali ovaj u Topoli sramota Srbije. Toliko animoziteta prema Vojvodini, nemam adekvatne reci.
Ako ne želite da slušate komentatora arene utišajte ton ili da ne dovodimo bivše igrače blizanaca. Trećeg rešenja nema.

Ili da dodju na stadion, to je treće rešenje (mada ove godine i nemamo stadion).

Mi smo našli neki holandski stream, niko nije spomenuo zvezdu nijednom. Malo teže je naći strane strimove za srpsku ligu :D
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Thu Aug 01, 2024 11:05 pm
Nije nikakav problem da ja utisam ton, vec sto on kreira javno mnjenje i odnos prema Vojvodini.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Kakav komentator arene, vi ko da ne znate gde živimo ko kreira javno mnjenje i da je ispiranje mozga glavna disciplina što globalno što lokalno.
Prodaš Zuku Bazuku i ne dovodeš nikog.Sa Ivanovićem napadaš grupnu fazu evropskog takmičenja.Dve najvažnije pozicije u ovoj igri a mi bez evropskog kvaliteta na istim.
Ja sam se pomalo razočarao u Petrovića. Kao neki tutor na utakmici.UglVnom pokazivao kome lopta da ide.I ovaj bamidele je teška prevara od igrača.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Image

Бандовић: Поносан сам на ову екипу, морамо да наставимо овим путем

Тренер Војводине Божидар Бандовић поносан је на своју екипу након реванша са екипом Ајакса.

Фудбалери „старе даме“ вечерас су изгубили од Ајакса резултатом 1:3, поново су пали у финишу, као и у првом сусрету на „Јохан Кројф арени“, али Бандовић је поносан на издање својих играча у овом двомечу.

– Као тренер могу да будем поносан на овај двомеч и на начин на који смо се супротставили једном великом клубу као што је Ајакс и показали да је и Војводина исто тако велики клуб. Показали смо добру игру, висок интензитет, били смо у игри до 85. минута. У првом полувремену смо у дефанзиви стајали ниже, потом смо из контре имали смо шансу преко Михе у 45. минуту да смо дали гол, био би потпуно другачији меч. Другим полувременом сам такође задовољан, недопустиво је да нам два пута шутну из корнера. Изменама смо напали и кренули у офанзиви, дали тај гол, добро смо стајали, али смо онда примили други гол, који је превагнуо. То је квалитет Ајакса. Могу да будем презадовољан свиме што смо показали. Остаје жал због тога што смо испали, али победнички менталитет није таленат, већ припрема, фокусирање, дисциплина и ми као клуб и тим имамо визију. Десиће се још оваквих утакмица, али играчи треба да буду поносни на све што смо показали. Не треба да одступимо од циља, ово је огромно искуство, а ми смо показали да идемо у правом смеру. Приремамо се за Марибор, али се најпре окрећемо првенству, меч по меч. Хвала навијачима на подршци, били су фантастични – рекао је Бандовић.

Он је још једном подвукао да ће наставити да инсистира на нападачкој игри Војводине.

– Све ове утакмице које смо одиграли ове године то је наш стил, моја визија и како треба да игра Војводина. Морамо да имамо јак интензитет 90 минута. Посебно у првенству где ћемо желети да доминирамо. Тактички је најтеже да противника спустимо у ниску зону, а да стварамо шансе. То је прави пут, потребно је још времена, то не иде из месеца у месец, али смо за ових седам месеци много напредовали. Не говорим то због себе, већ због играча, јер они су ти који следе наш пут – истакао је Бандовић.

Одговорио је и на питање о изостанку Сеида Кораћа, који је опет остао на клупи.

– Ја не памтим када смо имали повреду, ми тога немамо. Надамо се да ће Алекса Вукановић бити у реду, добио је ударац. Кораћ је у реду, није играо јер сам сматрао да овај тим треба да игра. Он ће, као и сви добити опет шансу, имамо много утакмица, на свака три, четири дана и поново ће играти и поново ће помоћи екипи. Увек говорим да није битно колико одиграш утакмица, и ако је то 15-20, онда да на њима помогнеш екипи. Сеид ће наставити да нам буде важан – истакао је Бандовић.

Похвалио је и летња појачања, након констатације да је Сичење био један од најбољих.

– Сва појачања која су дошла, ја сам тражио, јер имамо одличан однос са клубом и руководством. Не бих причао о индивидуалцима. Појединац може да се истакне, голом или добром утакмицом. Сичење има квалитет и помоћи ће тиму. Није битно колико ћеш да играш, већ како и колико ћеш да помогнеш тиму.

За крај, Бандовић је изразио жељу да овакве мечеве Војводина игра на свом „Карађорђу“.

– Мени је лично жап што нисмо играли на „Карађорђу“, јер бисмо играли пред пуним стадином. Не волим изговоре, анализираћемо све, шта смо могли боље и шта можемо да поправимо. Мој сан је да играмо пред пуним „Карађорђем“, а надам се да ћемо то ускоро и имати. Нас не може ништа да деморалише, можемо само да будемо бољи и да из овог извучемо поуке и да идемо ка напред, ка циљу. Биће победа и пораза, али морамо да будемо ментално јаки за сваки следећи корак. Овакви мечеви само могу да подигну самопоуздање. Сви заједно треба да с еокренемо и спремимо се за Чукарички – закључио је Бандовић.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
milancl

Post by milancl »

Meni Bamidele uošte nije toliko loš, ali dobro, ne vidimo svi isto. Možemo biti više nego zadovoljni ovim dvomečom. Ako je sinoć skaut crnih i njihov bivši igrač, jedan od braće Marinković rekao na Areni da se nisu obrukali, šta smo onda mi?

Slažem se, ne treba slaviti poraze, ali možemo biti više nego ponosni na momke. I verujem da su oni toga svesni videvši i osetivši našu podršku.

Da ne analiziram previše, nisu se utisci slegli, jedino ću reći sa kim nisam zadovoljan. To je Preletačević. Ništa nam nije doneo, spor je i bezidejan. Kako ga je pretrčao tamo da li Rasmusen ili neko drugi, izgledao je kao kadet... Krije se iza drugih i već sad vuče prikolicu za sobom.

Vidimo se u Mariboru :cheers:

P. S. @Maki, kavez se sporo i dosta kasno popunjavao, u jednom momentu sam se plašio da ćete vas trojica biti sami :cheers:
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
N13

Post by N13 »

churguzijanac wrote: Thu Aug 01, 2024 11:58 pm Kakav komentator arene, vi ko da ne znate gde živimo ko kreira javno mnjenje i da je ispiranje mozga glavna disciplina što globalno što lokalno.
Prodaš Zuku Bazuku i ne dovodeš nikog.Sa Ivanovićem napadaš grupnu fazu evropskog takmičenja.Dve najvažnije pozicije u ovoj igri a mi bez evropskog kvaliteta na istim.
Ja sam se pomalo razočarao u Petrovića. Kao neki tutor na utakmici.UglVnom pokazivao kome lopta da ide.I ovaj bamidele je teška prevara od igrača.
Uf ljudi, ajde objektivnosti malo.
Pa nismo igrali protiv Javora, vec protiv ekipe gde jedan igrac vredi vise nego ceo nas tim.

Pa taj Bamidele je placen pialjivih 300.000 evra. Naspram sebe ima igraca koji ima trzisnu vrednost 30 miliona. Znaci ne duplo vrednijeg od sebe, ne 10 puta vrednijeg, vec 100 puta vrednijeg igraca. I sta smo mi ocekivali, da izdominira protiv boljeg od sebe? I ne samo Bamidele, vec prakticno svaki nas igrac je naspram sebe imao visestruko vrednijeg igraca. Da li je Ajax bio 100 puta bolji od nas? Nije. Pokazali smo zube. 170 minuta dvomeca smo imali aktivan rezultat. Tek kad smo otisli na sve ili nista, izgubili smo sve sanse.
Zato kapa dole momcima. Ne moze se ni za jednog igraca na osnovu ovog dvomeca reci da je prevara od igraca, niti bilo sta slicno. Samo pohvala za sve one koji su pokazali muda protiv jacih od sebe.
Posle ovoga ce utakmice protiv Napretka, Pazara, IMT-a i ostalih biti kao trening. Ocekujem borbu za drugo mesto.
A sto se Evrope tice, dajte da ponovimo ovo sve protiv Maribora... gostovanje, igru i atmosferu u Topoli!
Danilo

Post by Danilo »

Sramota je najvise nas navijaca sto ne mozemo ispuniti stadion od 4000 gledalaca.
Realno prosao je bolji tim al Vosa je pokazala da ima kvalitet i pun pogodak bi bio ulazak u ligu konferencije.Lako biti nece.
Sto se tice Dele, loš ,ali on nije desno krilo vec levo krilo i spic cak vise spic.Ne znam sto Radulovica gura na sredinu bolja je opcija na svom pravom mestu levog krila.Nas je ali Mihajlo ne vredi toliko koliko pise...al da ga uvaljamo za toliko pa da se sutamo u dupe.Sto pre dobijemo pare za njega to bolje.
Sicenje klasa ....generalno sva pojacanja......Uros Nikolic nema mesta u ovoj ekipi, nazalost.
Salvador

Post by Salvador »

Nije bilo loše danas, pokazali smo sa smo ravnopravni sa renomiranim i mnogo skupljim Ajaksom, mada ne mogu se oteti utisku da smo mogli da pobedimo da je bolje strateški vođena utakmica.
Par mojih utisaka:
- Lazar Nikolić ozbiljno pojačanje, baš mi se svidelo kako je dečko igrao, po meni prva opcija za desnog beka, mada je i Butean dobar. Imamo dva dobra rešenja na poziciji gde smo prošle godine bili najslabiji.
- Vukanović kao starac Fočo, jako se slabo kretao I jedva sam čekao da izađe.
- Poletanović dosta slab i bezidejan. Njegoš i Savićević ništa nisu pokazali danas, mora to bolje.
- Ostala pojačanja solidna, Dele po meni sasvim ok.
Bandović je mogao da bolje vodi tim, paradoks je da tim sa zamenama bude jači od početnog.
Opet kažem, bila je ovo vrlo dobra prilika za iskorak I velika je šteta što se nije stisnuli jače na pobedu, imali smo ih, ali kao da sami nisu verovali dovoljno u pobedu.
Sve u svemu, nije loše i ima prostora za ozbiljnu sezonu, jer je tim mnogo jačinod proslogodišnjeg.
Sa ovakvom igrom Maribor bismo morali proći.
Milan

Post by Milan »

Danilo wrote: Fri Aug 02, 2024 12:47 am Sramota je najvise nas navijaca sto ne mozemo ispuniti stadion od 4000 gledalaca.

Ja sam zadovoljan brojkom. Istok je bio popunjen, zapad se nije ni prodavao (kod dovikivanja se videlo da su te karte dobili ko zna koji likovi) i jedino je po meni Firma poprilično podbacila sa brojkom. Videlo se to najbolje na početku kad je formiran kop. Baš nam fali ta brojnost kako bi zagrmelo i pokrenulo ostatak stadiona.

Bilo je sjajno šetati se Topolom pre utakmice. Prava mala invazija i mnogo zaboravljenih faca koje su se pojavile.

Bemidelea sam kritikovao sagledavajući utakmice koje je do sad za nas odigrao. Nit’ vidim neku brzinu, prodornost, nit’ neko zalaganje i požrtvovanost. poletanović nam je isto slaba karika i tu polažem nade u Medu.

Nadam se da će ovaj dvomeč uliti samopouzdanje našima i strahopoštovanje protivnicima.

Evo jedne poruke koju sam dobio od prijatelja iz centralne Srbije:

“Moj utisak je dobar otpor, dobra igra i častan poraz. Acov komentar je da Voša sa ovakvom igrom može da osvoji našu ligu (i pored sudijskih namještanja na koje uvek računamo)”
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Porazi se ne slave, iz poraza se uci.
Videcemo u nedelju protiv Cuke i u dvomecu sa Mariborom kakav karakter, i ekipa, i Bandovic imaju.
Sa ovim stavom na terenu, uz jos malo vise vere u sebe, imamo sansu za grupnu fazu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

U obe utakmice sa Ajaksom smo bili egal u rezultatu do 85. minuta. Steta sto nemamo kondicije za svih 90, vec nekih 70 minuta.

Idemo dalje, ovo neka im bude velika skola za nastavak sezone.

Eh da mi imamo ovakav stadion...
Dok se mi prepucavamo da li stadion treba da bude u gradu ili van, da li kapacitet treba da bude 5 ili 20 hiljada, prodje voz.
Nama ne treba veci stadion od ovog, koliko je bolja atmosfera na manjem stadionu bez atletske staze!
Uprava napolje!
fcvisart

Post by fcvisart »

Nije ovo loše. Ipak je to Ajax, a mi se maltene tek pojavili sa nekom malo ozbiljnijom ekipom.
Da li se zna potencijalni ako prođemo Maribor?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodina!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Велика жал остаје и штета, ал квалитетнији су доста и нема шта да се прича, наши су одиграли мушки, жао ми је што је висок резултат и нисмо издржали до краја бар да сачувамо 1:1, због играча, а и нас, ал добро показали смо зубе једном Ајаксу. Код нас немам ником ништа посебно да замерим, мислим да су сви одиграли максимално, од слабијих партија би издвојио Ивановића није се јуче сналазио и Радуловића (није играо на својој позицији), мали Величковић је изгледа изгорео у шанси, али нека га је увео у једну такву утакмицу.

Е сад што се тиче Лазара Николића, јуче ми је деловао офанзивно врхунски, ал је дефанзивно био лош колко сам могао видети са севера, али то не чуди пошто је он колко сам чуо од људи који су га више пратили у ствари крило, а не бек. Надам се да ће то поправити и хвала му за бар ово мало радости.
Last edited by Uvek sa tobom on Fri Aug 02, 2024 8:38 am, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Post Reply