VOJVODINA u Evropi
- slanobarac
Re: VOJVODINA - Ajax, četvrtak 20.00 (0:1 prvi meč)
Nemam zamerke na igru, rezultat je očekivan jer Ajaks nije naš nivo. Videćemo protiv Maribora od čega smo sastavljeni.
Ja bih o Bamideleu koju. Rekao sam i ranije da on nije za ovaj tim. Jednostavno nema mesta. Za prošlogodišnju Vošu možda ali za ovu ne.
@N13 igrao je on i protiv Tekstilca čiji svi igrači nisu plaćeni kao on pa nije ništa pokazao. Gde je ta brzina, dribling, prodor? Loše, jako loše....
Što se tiče posete, svi znamo koliko ima ljudi na severu i to je to. Uprava podelila karte ssnsovcima a objavila da je sve rasprodato?! Jedva čekam da im vidim leđa.....
Ja bih o Bamideleu koju. Rekao sam i ranije da on nije za ovaj tim. Jednostavno nema mesta. Za prošlogodišnju Vošu možda ali za ovu ne.
@N13 igrao je on i protiv Tekstilca čiji svi igrači nisu plaćeni kao on pa nije ništa pokazao. Gde je ta brzina, dribling, prodor? Loše, jako loše....
Što se tiče posete, svi znamo koliko ima ljudi na severu i to je to. Uprava podelila karte ssnsovcima a objavila da je sve rasprodato?! Jedva čekam da im vidim leđa.....
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Nisam ni bio u kavezu nego u delu do zapada, nadajući se da ću imati bolji pregled, ali džaba, ceo sever su zaštitili mrežom, a od zastava nisam video ni taj jedini gol što smo dali. Toliko sam emotivno ispražnjen posle poraza da ne verujem da ću imati snage da ponovo pogledam utakmicu.
A i ovo što je sinoć istrčalo na teren i nije FK Vojvodina.
I dragi forumuši i Bandoviću, jebo vas Sičenje, meni je Korać bio sasvim dobar na toj poziciji, jebo vas i Dele, jebo vas i Lazar Nikolić.
Da li ste vi svesni da je jedini igrač koga možemo prodati za lepe pare, ujedno i jedini dečko iz naše škole koji je juče zaigrao protiv Ajaksa? Poletanovića ne računam, jer smo njega već jednom prodali. Vama sada ni taj poslednji Mohikanac Ivanović ne valja i tražite odmah i sada nekog ubicu na centarforu, po mogućstvu stranca. Moja vizija kluba za koji navijam je sve samo ne ovo.
Bandović ima igru, ali je iscedio dušu iz ovog tima. Govorim iz slaninarskog ugla, da sam cigan skinuo bih mu kapu.
- gospodinFKV
Uf, a tek Dele?

Najzaslužniji čovek što smo se uopšte našli u prilici da igramo protiv Ajaksa je Seid Korać, čovek koji je postao i naš ljubimac. Tako da se Bandović posere po njemu, to može samo đubre od čoveka. Nikad mu to neću oprostiti. On kao da želi da otera sve koji nam nešto znače u emotivnom smislu. Bukvalno bih svih 11 igrača iz sinoćnjeg prvog tima menjao za jednog Koraća, ili Ivanovića, a i ne vrede toliko na tržištu, a o emotivnoj vrednosti da ne govorim. Evo, sabraćemo u budućnosti koliko smo ih platili i za koliko ćemo ih prodati, pa ćete videti koliki je Boža dunster. Ako nas uvede u grupe, onda u redu, skidam kapu, ali brate, uvedi neko naše dete u igru, šta me briga da li smo u dvomeču izgubili 1:4, ili 1:6 od Ajaksa.
-
Slažem se da Korać treba da igra ali sichenje je bolji od crnog i nek igra umesto njegaMaki wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 8:40 amNisam ni bio u kavezu nego u delu do zapada, nadajući se da ću imati bolji pregled, ali džaba, ceo sever su zaštitili mrežom, a od zastava nisam video ni taj jedini gol što smo dali. Toliko sam emotivno ispražnjen posle poraza da ne verujem da ću imati snage da ponovo pogledam utakmicu.
A i ovo što je sinoć istrčalo na teren i nije FK Vojvodina.
I dragi forumuši i Bandoviću, jebo vas Sičenje, meni je Korać bio sasvim dobar na toj poziciji, jebo vas i Dele, jebo vas i Lazar Nikolić.
Da li ste vi svesni da je jedini igrač koga možemo prodati za lepe pare, ujedno i jedini dečko iz naše škole koji je juče zaigrao protiv Ajaksa? Poletanovića ne računam, jer smo njega već jednom prodali. Vama sada ni taj poslednji Mohikanac Ivanović ne valja i tražite odmah i sada nekog ubicu na centarforu, po mogućstvu stranca. Moja vizija kluba za koji navijam je sve samo ne ovo.
Bandović ima igru, ali je iscedio dušu iz ovog tima. Govorim iz slaninarskog ugla, da sam cigan skinuo bih mu kapu.
- slanobarac
Mene čudi mlak odgovor foruma na neigranje Koraća. Juče pukovnik a danas pokojnik. Još u Palanci sam se štrecnuo kad sam video izostanak i odmah sam posumnjao na neki sukob. Ove Bandovićeve reči o njemu me nisu razuverile. 

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Grbavica.021*
Nadali smo se; nikad slabiji Ajax bez pojačanja, golmana i par igrača je možda i mogao da se prodje.
Bolju šansu protiv jedne takve ekipe teško daćemo imati ponovo.
Da slavim dva poraza ne želim, prvo što se mora uraditi je da se prekine ovaj niz poraza u Evropi.
6 zaredom je stvarno previše.
Da slavim dva poraza ne želim, prvo što se mora uraditi je da se prekine ovaj niz poraza u Evropi.
Ukoliko preskočimo Maribor potencijalni rivali u plej-of rundi su nam:
Čelsi
Kopenhagen/Banik Ostrava
Gent/Silkeborg
Fiorentina
Real Betis
Bašakšehir/Iberia Tbilisi
Kluž/Petah Tikva
Šerif/Olimpija Ljubljana
Legija Varšava/Brondbi
Hajdenhajm
Hapoel Ber Ševa/Mlada Boleslav
Djurgarden/Ilves
Lens
Omonia/Fehervar
Trabzon/Rapid
Žalgiris/CSKA 1948
Cirih/Vitoria Gimaraes
Astana/Corvinul
Riga/St Gallen
Čelsi
Kopenhagen/Banik Ostrava
Gent/Silkeborg
Fiorentina
Real Betis
Kluž/Petah Tikva
Šerif/Olimpija Ljubljana
Legija Varšava/Brondbi
Hajdenhajm
Djurgarden/Ilves
Lens
Omonia/Fehervar
Trabzon/Rapid
Žalgiris/CSKA 1948
Cirih/Vitoria Gimaraes
Astana/Corvinul
Riga/St Gallen
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Šta je rekao?slanobarac wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 9:15 am Mene čudi mlak odgovor foruma na neigranje Koraća. Juče pukovnik a danas pokojnik. Još u Palanci sam se štrecnuo kad sam video izostanak i odmah sam posumnjao na neki sukob. Ove Bandovićeve reči o njemu me nisu razuverile.![]()
I ja se slažem da je Korać morao da igra. Možda bi konačno mogli i sa 3 štopera da zaigramo.
Kad se igra u Mariboru?
Prvo što sam pomislio sinoć nakon utakmice bilo je da oni jesu bolji, ali nisu zaslužili baš pobedu od 1:3. Isto mislim i sad. Naši momci su odigrali maksimalno koliko mogu, maltene smo se do kraja nadali da možemo otići u produžetke. Za nas sezona počinje u nedelju utakmicom protiv Čuke, a protiv Maribora evropska avantura.
Što se igrača tiče, Sičenje mi se nije dopao u prvoj utakmici, ali ono od sinoć je odlična partija. Butean me je najviše iznenadio, zaista igra vrhunski, a i Nikolić ga je lepo zamenio. Baros takođe zaslužuje pohvale, kao i Njegoš. Seri jeste asistirao i dosta učestvovao u igri, ali me iskreno počinje nervirati. Razumem da on odvlači protivničke igrače, ali po meni je preterivao u tom "soliranju", pogotovo u drugom poluvremenu, i zbog toga smo dosta akcija propustili. Za Bamidelea baš nisam pametan, meni se nije svideo za ove tri utakmice uopšte ali Ajaks nije baš neko merilo da mu sudimo.
Ostanak Koraća na klupi mi se ne sviđa, mislim da je on trebao početi umesto Crnog.
Što se atmosfere tiče, prvi put sam bio u Topoli, zaista sam oduševljen stadionom. Nažalost, čak i za naše potrebe je dovoljno velik, ali koliko znači krov, akustičnost i to što su tribine tik do terena.
Bravo za ekipu na istoku koja je započela skandiranje protiv Rio Tinta!!!
Što se igrača tiče, Sičenje mi se nije dopao u prvoj utakmici, ali ono od sinoć je odlična partija. Butean me je najviše iznenadio, zaista igra vrhunski, a i Nikolić ga je lepo zamenio. Baros takođe zaslužuje pohvale, kao i Njegoš. Seri jeste asistirao i dosta učestvovao u igri, ali me iskreno počinje nervirati. Razumem da on odvlači protivničke igrače, ali po meni je preterivao u tom "soliranju", pogotovo u drugom poluvremenu, i zbog toga smo dosta akcija propustili. Za Bamidelea baš nisam pametan, meni se nije svideo za ove tri utakmice uopšte ali Ajaks nije baš neko merilo da mu sudimo.
Ostanak Koraća na klupi mi se ne sviđa, mislim da je on trebao početi umesto Crnog.
Što se atmosfere tiče, prvi put sam bio u Topoli, zaista sam oduševljen stadionom. Nažalost, čak i za naše potrebe je dovoljno velik, ali koliko znači krov, akustičnost i to što su tribine tik do terena.
Bravo za ekipu na istoku koja je započela skandiranje protiv Rio Tinta!!!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- naseljekolumbija
Што се тиче посете и празних места то је очекивано. Много људи неће да иде у неку б.тополу да гледа свој клуб као домаћина. Срамота је да ово није одрађено на полусезони или почетком пролећног дела сезоне
- naseljekolumbija
Има доста екипа које можемо проћи али и оних које никако не можемо. Ред је после Ајакса да нам се срећа осмехне. Наравно, рачунам да смо од Марибора бољиVošaNS wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 9:45 am Ukoliko preskočimo Maribor potencijalni rivali u plej-of rundi su nam:
Čelsi
Kopenhagen/Banik Ostrava
Gent/Silkeborg
Fiorentina
Real Betis
Kluž/Petah Tikva
Šerif/Olimpija Ljubljana
Legija Varšava/Brondbi
Hajdenhajm
Djurgarden/Ilves
Lens
Omonia/Fehervar
Trabzon/Rapid
Žalgiris/CSKA 1948
Cirih/Vitoria Gimaraes
Astana/Corvinul
Riga/St Gallen
- churguzijanac
Delim mišljenje.draganas wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 9:25 am Nadali smo se; nikad slabiji Ajax bez pojačanja, golmana i par igrača je možda i mogao da se prodje.
Boža postavio taktiku ko piksi.Nema ništa od tih "sačekuša" taktika.Kao držiš neizvesnost a ustvari sve se zna kako će se završiti.
Borili su se momci, ali falilo je znanja, a malo i muda kod pojedinaca i tu najviše zameram.
Carevic je mogao bar pet puta da baci loptu Seriju za kontru i polukontru i nijednom je nije bacio.Petrovic nije šutnuo na gol nijednom a golman im je najslabija karika u timu.Poletanović samo igra nazad i kad krene napred doda nazad.Bamidele šta reći, tu mozga fali.Uroš Nikolić, dal je bio jedan vrhunski pas za 60 min igre!?Jeste bio jedan, al malo je to batice, malo.
Bolji smo tim nego prošle godine.Bojim se da je to malo za grupu u Evropi.Bez desetke i devetke nismo favoriti ni protiv Maribora nit protiv onih koji će nam doći u plej of fazi LK ako kojim slučajem prodjemo Maribor.
-
Sa našom srećom dobićemo Čelzi/Fiorentinu (ako uopšte prodjemo dalje).VošaNS wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 9:45 am Ukoliko preskočimo Maribor potencijalni rivali u plej-of rundi su nam:
Čelsi
Kopenhagen/Banik Ostrava
Gent/Silkeborg
Fiorentina
Real Betis
Kluž/Petah Tikva
Šerif/Olimpija Ljubljana
Legija Varšava/Brondbi
Hajdenhajm
Djurgarden/Ilves
Lens
Omonia/Fehervar
Trabzon/Rapid
Žalgiris/CSKA 1948
Cirih/Vitoria Gimaraes
Astana/Corvinul
Riga/St Gallen
Nisam bio na utakmici, pa da ne pametujem mnogo ali meni se čini da je na istoku bilo dosta ljudi koji su stajali u zadnjem redu, nisu sedeli (kako je već tradicija na našem istoku), da su oni seli ne bi bilo praznih stolica.
Čulo se Rio Tinto Marš Iz Srbije? Ko je to vikao, Firma ili istok?