Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Marketing kluba

Post by Uvek sa tobom »

Нисам стигао до тог пулта за продају на истоку, био сам на северној трибини, јел било још нешто сем мајица, шалови са грбовима клубова?
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Uvek sa tobom wrote: Fri Aug 02, 2024 11:49 am Нисам стигао до тог пулта за продају на истоку, био сам на северној трибини, јел било још нешто сем мајица, шалови са грбовима клубова?
Биле су обе гарнитуре дресова ако се не варам, шалове знам да су продавали по улици, нисам сигуран да л је било ишта на штанду том сем мајици и дресова, прошао сам само ишао исто ка северу...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Milan

Post by Milan »

Bila je prva garnitura dresova da se kupi (sa i bez sponzora) za 7.000.

Baš htedoh danas uću u ovaj topik i ponovo nešto napisati, ali ne vidim da više ima bilo kakve svrhe. MI MARKETING SLUŽBU NEMAMO!

Igraš utakmicu sa Ajaksom i od toga si objavio 6 jadnih storija na Instagramu, od čega je 2 ili 3 preuzeto od nekog. Marketing nam je tužno jadan i stvarno mi nije jasno o čemu se radi. Je l' ih baš toliko boli k***c i neće da plate nekog krštenog da to radi ili se morao zaposliti nečiji sin/ćerka kako bi se popunilo još jedno radno mesto...?
POŠTO OBRAZ ???!!!
cele

Post by cele »

Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Zna se ko vodi marketing na drustvenim mrezama - Beba Kruzevic.
Ocajan nam je marketing, stvarno bismo trebali zaposliti nekog strucnog, a ne neke starlete.
Uprava napolje!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Istocno stajanje wrote: Fri Aug 02, 2024 2:45 pm Zna se ko vodi marketing na drustvenim mrezama - Beba Kruzevic.
Ocajan nam je marketing, stvarno bismo trebali zaposliti nekog strucnog, a ne neke starlete.
Беба Кружевић не води маркетинг већ добар период, водила га је последњи пут 2021. , види се по телефону и по квалитету сторија...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
cele

Post by cele »

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Из видеа најбоље уочено како би Серију легла позиција 10-ке...
slanobarac

Post by slanobarac »

Mare_Liman wrote: Sat Aug 03, 2024 12:31 pm Из видеа најбоље уочено како би Серију легла позиција 10-ке...
Slažem se ali koga onda na levu stranu? Desno imamo Nikolića, Sukačeva i Radulovića.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

slanobarac wrote: Sat Aug 03, 2024 1:05 pm
Mare_Liman wrote: Sat Aug 03, 2024 12:31 pm Из видеа најбоље уочено како би Серију легла позиција 10-ке...
Slažem se ali koga onda na levu stranu? Desno imamo Nikolića, Sukačeva i Radulovića.
Можда Деле, њему је ваљда природно лево крило, онда лево Деле, десно Радуловић?
slanobarac

Post by slanobarac »

Mare_Liman wrote: Sat Aug 03, 2024 1:19 pm
Za sada nije pokazao da je za startera ali ajde da verujem da će se pronaći.
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Sat Aug 03, 2024 1:26 pm
Mare_Liman wrote: Sat Aug 03, 2024 1:19 pm

Za sada nije pokazao da je za startera ali ajde da verujem da će se pronaći.
Meni je Dele tanak i tehnicki i takticki. A, nije ni nesto narocito brz.
Ali, hajde, videcemo kad se bolje adaptira.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Ni na mene Dele nije ostavio gotovo nikakav utisak. Mogli smo tih 300 000 i dodatne procente i bolje da uložimo. Možda na Ranđelovića ili čak Čumića s obzirom da njihovi klubovi ne računaju ozbiljno na njih.
Ja lično ne bih imao ništa ni protiv Nemanje Jovića, pogotovo što je bonus igrač.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Sat Aug 03, 2024 6:46 pm Ni na mene Dele nije ostavio gotovo nikakav utisak. Mogli smo tih 300 000 i dodatne procente i bolje da uložimo. Možda na Ranđelovića ili čak Čumića s obzirom da njihovi klubovi ne računaju ozbiljno na njih.
Ja lično ne bih imao ništa ni protiv Nemanje Jovića, pogotovo što je bonus igrač.
Pa ne precrtava se igrač posle dvomeča sa Ajaxom.

Dele je malo drugačije profilisano krilo, nije tehnički potkovan kao Sery niti poseduje takav dribling, on je igrač koji igra u liniji da ne kažem pravolinijski koji je baš jak i solidno brz i na taj način dobrim loptama u prostor može da “pojede” beka.

Dele je takav igrač da može bez problema i na špica mada je krilo po prirodi. Dele će u Srbiji praviti razliku samo neće biti tu nekih ne znam kakvih driblinga i nekih prelepoh poteza on je konkretan, probiće poslaće oštru loptu ili će probiti i završavati šutem.
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sat Aug 03, 2024 7:08 pm
Karlsson wrote: Sat Aug 03, 2024 6:46 pm Ni na mene Dele nije ostavio gotovo nikakav utisak. Mogli smo tih 300 000 i dodatne procente i bolje da uložimo. Možda na Ranđelovića ili čak Čumića s obzirom da njihovi klubovi ne računaju ozbiljno na njih.
Pa ne precrtava se igrač posle dvomeča sa Ajaxom.

Dele je malo drugačije profilisano krilo, nije tehnički potkovan kao Sery niti poseduje takav dribling, on je igrač koji igra u liniji da ne kažem pravolinijski koji je baš jak i solidno brz i na taj način dobrim loptama u prostor može da “pojede” beka.

Dele je takav igrač da može bez problema i na špica mada je krilo po prirodi. Dele će u Srbiji praviti razliku samo neće biti tu nekih ne znam kakvih driblinga i nekih prelepoh poteza on je konkretan, probiće poslaće oštru loptu ili će probiti i završavati šutem.
Videli smo ga i u Palanci, trom, bezopasan, ne igra odbranu, loša tehnika....
Sada bi nam tako legao Čumić na levoj strani a Serija da pomerimo ka sredini.
Post Reply