Dan posle poraza, on je na sebe preuzeo odgovornost za slabo izdanje Novosađana.
"Kao trener preuzimam odgovornost za poraz, jer sam ja odlučio da pružim šansu nekim igračima, jer su je zaslužili svojim radom na treninzima. Smatram da smo bili na nivou od prvog minuta, da bi utakmica bila drugačija. U potpunosti snosim krivicu, polazim od sebe šta sam mogao da učinim, ali sam siguran da i igrači znaju šta nije valjalo. Nedostajala nam je energija, koncentracija,i ništa nije funkcionisalo. Primiti dva gola u kratkom periodu zaista je loše. Nemam izgovora, ja sam izabrao i odlučio. Ali ovaj poraz neće uticati na nas, moramo da prebrodimo ovo. Ne volim način na koji smo izgubili, ali ovaj tim ima moć da gleda ka napred i svestan je cilja, a na tom putu će biti ovakih utakmica.“
Kao što sam i pre par dana napisao, nadam se da će nastaviti da veruje u te momke i da će se oni iskupiti. Ima težak zadatak, da se vrati na pobednički kolosek, ali i da podigne ceo tim, ne samo zbog ove sezone već dugoročno. Iako sam lično i dalje sumnjičav (sve manje) po pitanju Bože, iskreno se nadam njegovom uspehu.
Realno, čovek ima najteži zadatak trenutno.
Поводом следеће првенствене утакмице које играмо против тсц-а, да ли клубови могу да се договоре око замене домаћинства? Раније се то радило редовно, и не знам зашто се то сада не ради? Мислим да је то логично у овим условима кад доста клубова игра ван свог места.
naseljekolumbija wrote: ↑Tue Aug 06, 2024 11:58 am
Поводом следеће првенствене утакмице које играмо против тсц-а, да ли клубови могу да се договоре око замене домаћинства? Раније се то радило редовно, и не знам зашто се то сада не ради? Мислим да је то логично у овим условима кад доста клубова игра ван свог места.
Mislim da je zbog regularnosti prvenstva to ukinuto pre nekog vremena. A TSCu sigurno više odgovara da ni jednu utakmicu protiv nas ne odigra na Karađorđu, realno... Ne znam što bi pristali sve i da može...
naseljekolumbija wrote: ↑Tue Aug 06, 2024 11:58 am
Mislim da je zbog regularnosti prvenstva to ukinuto pre nekog vremena. A TSCu sigurno više odgovara da ni jednu utakmicu protiv nas ne odigra na Karađorđu, realno... Ne znam što bi pristali sve i da može...
Да, слажем се да им одговара. Али реално, није ни ово регуларно ни фер...