Naopako ako se TV komentator Arenin ili bilo ciji drugi cuje u VAR sobi.
4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC 1:3 (0:2)
Re: 4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC, nedelja 20h
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Uz svo poštovanje prema tebi,slažem se u potpunosti ali oni su najmanje krivi za naše ovakve igre od početka takmičarske sezone.
Eeeee da nam je to jedini problem.
Телеп
Šta mi u protokolu imamo damo jednog špica Ivanovića? Gde je mladi Borovina?
- Pera Centar
Vukan Savicevic, Butean, Dele, Crnomarkovic, Jelicic, pa čak i ljubljeni Seri, Vukanović koji igra fudbal jednom nogom, ne bi imali mesta u ekipi FK Vojvodine koja je isoala iz Prve lige osamdesetih.O treneru neću ni da trošim reči. Samo da vidite koliko smo loši.Sto je najgore ovde se neka pojačanja pokazuju lošiji rešenjima nego igrači koji su otišli.
Voleo bih da grešim, ali je ovo moje viđenje još od prve utakmice sa Ajax-om.Sto bi rekli još jedna propala sezona u najavi.
Voleo bih da grešim, ali je ovo moje viđenje još od prve utakmice sa Ajax-om.Sto bi rekli još jedna propala sezona u najavi.
Evo još jedan razlog zašto mislim da Bandović nije trener za nas Korać pa i Njegoš su mi delovali bolje prošle sezone nego ove bar za sada, umesto da se bolje uklapaju igrači u njegov stil kako vreme prolazi oni izgledaju lošije
Njegoš je trenutno najbolji igrač.
63-64 minut
Seri radi ono sto pre svega Dele a verovatno ni dobar deo nasih drugih igraca nikad uraditi nece. Ne pas, nego vracanje u odbranu i kradja lopte.
Radije bih igrao sa igracem manje nego sa bilo kojim nasim igracem umesto njega.
Seri radi ono sto pre svega Dele a verovatno ni dobar deo nasih drugih igraca nikad uraditi nece. Ne pas, nego vracanje u odbranu i kradja lopte.
Radije bih igrao sa igracem manje nego sa bilo kojim nasim igracem umesto njega.
- Mare_Liman
Барос и Сери кад се још мало уиграју па и сад, имамо најбољу леву страну у лиги...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- gospodinFKV
Kad vidim ovo seljacko valjanje 20 minuta pre kraja, se*e mi se od srpskog fudbala.
Mislim da je za sve ove poraze trener glavni krivac, loše vođenje utakmice, loša psihološka priprema, kasne izmene, itd.
Usput je ovaj put i sudija odmogao koliko je mogao.
Ovo je već koja utakmica u kojoj smo imali mnogo dobrih šansi, a ponovo poraz.
Treba nam neki ozbiljan strani trener, inače džabe sva pojačanja i bačene pare i propala sezona.
Usput je ovaj put i sudija odmogao koliko je mogao.
Ovo je već koja utakmica u kojoj smo imali mnogo dobrih šansi, a ponovo poraz.
Treba nam neki ozbiljan strani trener, inače džabe sva pojačanja i bačene pare i propala sezona.
Ovaj faul Djakovca nad Njegosem je za crveni karton - nameran faul sa ledja u izglednoj kontri za gol. Medojevic ga je dobio u Mariboru za manje izglednu kontru.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ozbiljan problem za Vojvodinu, baš ozbiljan. Prvenstvo mogu da zaborave, evropu ovakvom igrom i postavkom verovatno isto.
Ovo je mnogo za mene.
Ovo je mnogo za mene.
Телеп
- Uvek sa tobom
Јел може неко Савићевићу да стисне брзо трчање.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
Мотај каблове...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
-
Dobro je ovo, ide ka boljem. Samo smo jedan gol primili u zaostavnom vremenu.
Ne treba tu ništa menjati, pogotovo ne upravu.
Ne treba tu ništa menjati, pogotovo ne upravu.