Fudbaleri Vojvodine odigraće danas kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prvenstveni meč sa Zemunom. Novosađani će u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku ugostiti Vrbas. Prilika je to da navijači Vojvodine pozdrave novog šefa stručnog štaba gostujućeg tima LJubišu Aleksića, koji je svojevremeno uspešno branio boje novosadskog prvoligaša.
Utakmica počinje u 15.30 časova.
Vojvodina-Vrbas 4:1
Izvestaj
Na zalost, gledao sam samo 30 minuta, i to kraj drugog dela. U tom periodu Vojvodina je igrala sasvim solidno, a isticao se Marko Jovanovic, agilnom igrom i lepim pogodak, uz blagu pomoc gostujuceg golmana, koji nije uspeo da ukroti njegovu "bombu".
Po recima Go West-a, Vojvodina je igrala cak i bolje nego u Backoj Palanci, a posebno lep bio je pogodak Milana Belica, ali o tome nesto vise treba Go West da napise.
Pred kraj Dundjerski je imao zicer, a prekrsaj (mozda i nije bio, bio sam na drugoj strani) nad Maslicem sudija nije okarakterisao kao penal.
Po recima Go West-a, Vojvodina je igrala cak i bolje nego u Backoj Palanci, a posebno lep bio je pogodak Milana Belica, ali o tome nesto vise treba Go West da napise.
Pred kraj Dundjerski je imao zicer, a prekrsaj (mozda i nije bio, bio sam na drugoj strani) nad Maslicem sudija nije okarakterisao kao penal.
Last edited by Minja on Tue Apr 05, 2005 11:31 pm, edited 1 time in total.
Re: Izvestaj
Minja ti siMinja wrote:a isticao se Marko Jovanovic, agilnom igrom i lepim pogodak, uz blagu pomoc gostujuceg golmana, koji nije uspeo da ukroti njegovu "bombu".

Jako mi je drago da su strelci bili Kacar i Djuric
A posto je Marko kalibar igraca Vrbasa trebali smo im ga pokloniti
Mislim da je ovo nagovestaj da ako sve bude kako treba Vosa ima lepu buducnost u vidu:Djurica,Kacara,Djurovica,Pavlovica ima i onaj sto je na pozajmici i igra dobro u csk mislim da se preziva Magoc(izvinjavam se ako gresim u prezimenu) Maslic...

A posto je Marko kalibar igraca Vrbasa trebali smo im ga pokloniti

Mislim da je ovo nagovestaj da ako sve bude kako treba Vosa ima lepu buducnost u vidu:Djurica,Kacara,Djurovica,Pavlovica ima i onaj sto je na pozajmici i igra dobro u csk mislim da se preziva Magoc(izvinjavam se ako gresim u prezimenu) Maslic...
PRIJATELJSKA UTAKMICA
Strelci probili led
Vojvodina - Vrbas 4:1 (1:0)
VETERNIK: FC “Vujadin Boškov”, gledalaca 100, sudija: Miljković (Novi Sad). Strelci: Belić u 21, Đurić u 47, Kačar u 68. i Jovanović u 79. za Vojvodinu, a Jelin u 62. minutu (iz jedanaesterca) za Vrbas.
VOJVODINA: Todić, Mandić, M. Stepanov, Pekarić, A. Popović, Bihorac, Dragutinović, Dunđerski, Milutinović, Belić, Vukelja. Igrali su još: Despotović, Kačar, Đurić, Jovanović i Maslić.
VRBAS: Andrić, Miličić, Đinđić, Stijepović, Mudreša, Dudvarski, Ačanski, Divjak, Kuzmanović, Vučinić, Vasiljević. Igrali su još: Medurić, A. Stepanov, Ilić, Jelin, Doknić, Blagojević, Todorović, Draganić, Kojičić, Barudžija, Tešanović i Kulić...
Strelci probili led
Vojvodina - Vrbas 4:1 (1:0)
VETERNIK: FC “Vujadin Boškov”, gledalaca 100, sudija: Miljković (Novi Sad). Strelci: Belić u 21, Đurić u 47, Kačar u 68. i Jovanović u 79. za Vojvodinu, a Jelin u 62. minutu (iz jedanaesterca) za Vrbas.
VOJVODINA: Todić, Mandić, M. Stepanov, Pekarić, A. Popović, Bihorac, Dragutinović, Dunđerski, Milutinović, Belić, Vukelja. Igrali su još: Despotović, Kačar, Đurić, Jovanović i Maslić.
VRBAS: Andrić, Miličić, Đinđić, Stijepović, Mudreša, Dudvarski, Ačanski, Divjak, Kuzmanović, Vučinić, Vasiljević. Igrali su još: Medurić, A. Stepanov, Ilić, Jelin, Doknić, Blagojević, Todorović, Draganić, Kojičić, Barudžija, Tešanović i Kulić...