VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
:)

Re: VOJVODINA - Maribor, četvrtak 20h (1:2 prvi meč)

Post by :) »

Pre ce biti Boske > Mandarić

:oops:
kuzma liman

Post by kuzma liman »

Turija wrote: Fri Aug 16, 2024 7:22 am Da dodam.
Trenutno, do kraja prelaznog roka, jedino resenje je Mandaric, a da svi sadasnji daju ostavke, pa sta bude. Da se formira sve organizaciono novo u Klubu.

Mandaric ima novce, ne ovde, ima iskustvo fudbalsko i poslovno, i verujem da ne mora da slusa sta mu govore, a i da vise voli Vosu, od svih trenutnih.
To je neki novi pocetak, pre onog najtezeg. I, mozda, nacin da se takav izbegne?
Ja ne kontam šta ti očekuješ da on uloži svoje novce u klub ??? Druže moraš biti teški debil da bi to uradio ako nemaš udeo u vlasništvu kluba.
Sve dok FKV nije AD piši propalo. Pošto u ovoj državi (ako se Srbija može jednom nazvati) već 20 kusur godina neće da uvedu famozni "zakon o sportu" jedini način da se stvari postave na svoje mesto da se krene ispočetka.
Osnovati novi klub na zdravim temeljima sa vlasničkom strukturom i gurati iz najniže lige iz sezonu u sezonu.

Ma jebeš sve ovo godinama pokušavam da presečem i počnem da pratim Wislu posle sinoćnjeg meča mislim da sam presekao.
Jebeni poljski drugoligaš igra playoff a mi ga pušimo na šta je ova napredna Vojvodina spala...
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Turija wrote: Fri Aug 16, 2024 6:52 am
Da bi dosli ljudi koji vole Vosu i Novi Sad, Vosa mora da ispadne iz najviseg ranga, pa mozda i nize i krene se sve ispocetka.
Kako je rekao Mika Antic: za Vojvodinu cu navijati i u podsavezu.
Tada cu navijati, kao nekad. Ovo sada je Trgovacki. Trguju sa svemu ( igracima, trenerima, emocijama navijaca, ugledom...) pod brendom velikog kluba.
Turija, ovo je istinito na više nivoa, samo lakše je Dunavu prokopati novo korito, nego staro pomeriti, tako da mi to gledati nećemo, a sumnjam i da će naša deca to dočekati.

Za Božu sam izveo zaključak prošle sezone koji se svede na to da meša ćirilicu i latinicu i iza toga i dalje stojim. Može se tu nešto pročitati, ali nikada to neće biti ni priča, a kamoli roman.
Što se tiče njegovog odlaska sada i dalje nisam za to jer nije on suštinski krivac, već onaj ko je doneo sportsku i upravljačku, ali pre svega sportsku odluku da mu se produži ugovor pred kup, a nije sačekao analizu kraja sezone. E to ime i prezime treba da ode iz kluba ili više njih. Boža radi najbolje što ume i koliko ume.
Ta odluka nas je zacementirala jer sa njim bolje od ovog ne može. I taj koji je doneo tu i takvu odluku neće doneti novu i bolji jer pogrešno razmišlja.

U skladu sa tom odlukom, takve su bile i odluke igrača na terenu, jedno 70% pogrešnih i to onih koji bi trebali biti lideri i motor ekipe. Po meni je to izgubilo ovaj dvomeč, plus ostale pomenute stvari.

I Božidare Bandoviću pošto nisi navijač Vojvodine nemoj govoriti da li bi navijač trebao biti ponosan, malo vredja i boli. Drži se haiku stila i ne širi mnogo, bolje po sve, a najviše po tebe.

Atmosfera dobra.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Znao sam da cemo opet prokockati sansu. Ne, nije ovo uklet klub, samo ga jako losi ljudi vode.

Otvori ti se da dve godine trece mesto vodi u grupnu fazu, ti to ne iskoristis. Dobijes i trecu sansu kroz povoljan zreb, ma, toliko o sanjanju o Evropskoj Vojvodini.

Kako ni trenera ni upravu nije sramota? Jos nas zezaju kako treba da budemo ponosni???!

Sto se mene tice, ne zanima me vise nista dok su ovi u upravi.
Zelim im prazne tribine.

Necu vise pisati ni na forumu, nema svrhe.
Uprava napolje!
draganas

Post by draganas »

gospodinFKV wrote: Thu Aug 15, 2024 11:56 pm
Rabba wrote: Thu Aug 15, 2024 5:08 pm
gospodinFKV wrote: Thu Aug 15, 2024 4:40 pm Kada pricamo o tim ''sad i ko zna kad'' utakmicama,
Problem je što ova tekma sa Mariborom nije sad i ko zna kad...
Ja sam govorio o tekmi sa Ajaksom, Sampdorijom, Bursom, itd.
Prethodnih X postova sam rekao da su Maribor i Djurgarden pravo merilo i test za ovu ekipu, jer ako pricamo o iskoraku, ove ekipe se moraju pobediti. Isto tako sam rekao da trenutak za smenu nije poraz od TSC-a, vec ispadanje od Maribora.
Shodno tome, da se ne ljudimo...svi odreda. Mars u pi**u materinu.
I
Morao sam malo da prosetam prvo, da ne bih zavrsio banovan na forumu. Nisam svakako planirao da ih vredjam na osnovu fizickog izgleda i da napadam licnosti, ali cu reci jedno, koliko-toliko u granicama lepog ponasanja i pravila foruma - vi ste najgrdje je*ene luzercine koje sam ikada gledao u dresu Vojvodine. Bez preterivanja. Najobicnije bete, kojima je sreca u nesreci to da za nijansu bolje pikaju loptu od neke bete iz tipa Zeleznicara, pa nosite ovaj sveti grb. I zbog toga se ljudi poput Koste Hadzija prevrcu u grobu. Moja je jedina greska to sto sam, po ko zna koji put, verovao da ste nesto vise. Niste. Vi ste fudbalski kusur.

Vidjao sam dobre ekipe bez srece, lose ekipe sa srecom, razne kombinacije istih, ali ovakav festival najobicnijeg pegla mediokriteta nikad nisam video.

Da se razumemo, u ovoj drzavi je sve kvalitetno i na mestu marginalizovano, a normalizovano da budes mrtvi prosek, bez licnosti, zelje i stava. U svim sferama drustva, od glave do repa ove trule smrdljive lesine. Zato nisam iznenadjen. Jesam besan kao ris, i bicu besan, jer od ovih go*ana ocekujem da se izdignu iz tog medokriteta. Makar na sekund. Nekim potezom, da li na terenu ili, ne daj boze, van njega. Da makar sa modikumom ponosa ponesu ime ovog kluba...ali ne. To se ne moze ocekivati od luzera. Luzera koje je ova blatustina od drustva stvorila.

Malo cu da porazmislim o tome, mada mi se cini da je ovo drvo, u koje smo se ovoga puta zakucali nakon sto smo se ''ugledali i okomili se'' na neki cilj, bilo ono drvo posle kojeg cu da kazem ''dosta je''. Zivim na dve stanice od jednog od najgotivnijih klubova na planeti. Zasto ja, koju pi**u materinu, ovo sebi radim, i zasto svoje zivce i svoj zivot trosim na ljudski i fudbalski kusur koji vec godinama obitava u klubu kojim su me preci prokleli.

Smanji malo sa ovim stvarima. Mozemo biti nezadovoljni, ali ovo prevazilazi sve moguce granice sto lepog, sto normalnog ponasanja.

Admini???
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

draganas wrote: Fri Aug 16, 2024 8:15 am Smanji malo sa ovim stvarima. Mozemo biti nezadovoljni, ali ovo prevazilazi sve moguce granice sto lepog, sto normalnog ponasanja.

Admini???
Ne bi po tvom pisanju čovek rekao da si sposoban za dobru šalu. Vidiš da možeš i nije teško.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ValarMorghulis

Post by ValarMorghulis »

Ponasanje Petrovica kad je dao gol u penal seriji - seljacko, dzibersko, na kraju mu igraci Maribora sve vratili, doduse, vise publici nego njemu. Naravno, nigde ga nije bilo na kraju. Nikolic debil, nasi igraci prva dva penala sutirali desno dole, golman isao levo, i dodje lik treci penal hoce desno dole. Naravno da ce jedan penal da odbrani tom logikom. Veliko razocarenje. Dobro smo i stigli do penala, ceo mec nasi crni igraci (nikakav rasizam) salju neke rizicne lopte, kasne sa ispucavanjima, onaj ode dribla pa izgubi loptu pa pukne kontra.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Gledao sam celu utakmicu, ali kraj je bio kad je onaj Seri izašao sam ispred golmana i umesto da šutira i da gol, pokušao da odglumi penal.

Dalje nema.

Ovi sada napravise od Vojvodine, seoski tim, što nikad nije bila.

Treba izbrisati stihove u pesmi gospoda iz grada napravise Vojvodinu simbol Novog Sada, jer nema više gospode, a bogami ni drugova, ostadose samo dunsteri.
Telep

Post by Telep »

Ne može se od govana pita praviti
Sremac, Sremac Špricer Boys!
Salvador

Post by Salvador »

Pera Centar wrote: Fri Aug 16, 2024 9:08 am Gledao sam celu utakmicu, ali kraj je bio kad je onaj Seri izašao sam ispred golmana i umesto da šutira i da gol, pokušao da odglumi penal.

Dalje nema.

Ovi sada napravise od Vojvodine, seoski tim, što nikad nije bila.

Treba izbrisati stihove u pesmi gospoda iz grada napravise Vojvodinu simbol Novog Sada, jer nema više gospode, a bogami ni drugova, ostadose samo dunsteri.
Hahaha, baš, gospoda iz grada stvorili Vojvodinu, posle je drugovi iz grada napravili šampionom i petim klubom u velikoj državi, a sada šabani i dunsteri prave najjadnijim klubom u istoriji.

Inače to je i meni bio vrhunski momenat, primaš loptu sam na 8m od gola, i umesto da daš gol, ti loše glumis pad bez ikakve potrebe, pritom to radi naš najbolji igrač danas.
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

Žao mi je iskreno ovih momaka. Slažem se da nismo u najsjajnijoj formi ali sinoć su se baš trudili.
Iskreno, odbrana je bila fenomenalna.
Mogu ja sad da pišem kako ne valja ovo, ne valja ono. Jednostavno mi je žao, žao mi je što nismo odigrali još tu sa Đurgardenom.
Biće teško sada kada znamo da nam ostaje samo ova naša mrtva liga. Valja naći motiva, pogotovo sada kada smo loše starovali i posle ovoga sinoć.
J... ga- To smo mi na kraju. Uvek fali to nešto malo na kraju, neće nas pa da ga j...š.
Банат цео, црвено бео!
slanina

Post by slanina »

Dobro smo odigrali ali kad je trebalo da damo drugi gol niko konkretno da šutira,ona kontra u 87-88 minutu moralo se dati.
Po meni krivac za poraz trener jer stavlja neiskusne igrače da mu šutiraju penale.Ne možeš decu stavljati da šutiraju pored Serija,Đorđevića,Barosa,Nikolića...
Ovi su sve iskusne igrače prve stavili da šutiraju,strance i starije.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Пошто немамо тему за то а последица је овог меча, ставићу овде.
Džentlmenski potez Radničkog: Pristali da odlože meč sa Vošom za 24 sata
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ata/489687
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

slanina wrote: Fri Aug 16, 2024 9:45 am Po meni krivac za poraz trener jer stavlja neiskusne igrače da mu šutiraju penale.Ne možeš decu stavljati da šutiraju pored Serija,Đorđevića,Barosa,Nikolića...
Jako retko trener dodje sa ''ti ces sutirati prvi, ti drugi, ti peti'' i sl. To su interni dogovori, igraci se pitaju, uglavnom pre utakmice, a i na samoj utakmici kad se dogovaraju. Moguce da su i vezbali penale. Tu nema odgovornosti trenera, jer mi prvi ne znamo sta je u glavi ''iskusnijih'' igraca. Penali su psiha. Devetak nije bio mnogo stariji od Ivanovica sada, kada je u finalu kupa zakucao loptu u gol i isprovocirao citav stadion proslavom. To je sve stvar psihe. Sto se nas tice, mozda je Ivanovic sutirao 5/5 na treningu pred utakmicu. Mozda je trazio od sefa da sutira.

Odgovornost trenera lezi u drugim stvarima. Do penala se nije smelo doci, a da smo igrali presing intenziteta kao prosle sezone, pitanje je kako bi se i Ajaks zavrsio.

Bandovicu, da imas obraz (znas, ono nesto cega su puna usta tvojima), danas bi se oprostio od igraca, pozdravio i spakovao kofere. Kraj price. Hvala za polusezonu pristojnog fudbala, ali vredjanje inteligencije i spocitavanje toga na sta bismo trebali biti ponosni kao navijaci Vojvodine ne prastam.
Maki

Post by Maki »

Posle drugog njihovog penala, skočio je Rosić i još par igrača kraj aut linije da mašu Careviću da menja stranu. Da je poslušao Ivanović bi izveo penal pod manjim pritiskom, a i pitanje je da li bi njihov 4. penal potom očešao donji ili gornji deo prečke. Taj je svakako bio neodbranjiv.
Post Reply