Stadion "Karađorđe"
- Uvek sa tobom
Re: Stadion "Karađorđe"
Н13 немој да руше ништа док не припреме пројекат и спреме паре, да неби остали и без овог јадног истока 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
@N13
I meni je ta (za sada još uvek samo) "priča" o sređivanju stadiona čim sam je čuo toliko pozitivno "zaparala uši" da sam je morao skoro momentalno podeliti ovde
To bi, ako se zaista obistini onako kako sam tada čuo, napokon bila jedna pozitivna stvar u nizu loših koje prate ovaj klub već godinama i decenijama.
Ostaje da propratimo i vidimo na šta će sve to izaći, jer ipak jedno su priče a drugo stvarna dela, ali ja svakako obećavam da ću ako dođem do bilo kojih novih detalja, kakvi god oni bili, odmah o tome pisati na ovom mestu
I meni je ta (za sada još uvek samo) "priča" o sređivanju stadiona čim sam je čuo toliko pozitivno "zaparala uši" da sam je morao skoro momentalno podeliti ovde

To bi, ako se zaista obistini onako kako sam tada čuo, napokon bila jedna pozitivna stvar u nizu loših koje prate ovaj klub već godinama i decenijama.
Ostaje da propratimo i vidimo na šta će sve to izaći, jer ipak jedno su priče a drugo stvarna dela, ali ja svakako obećavam da ću ako dođem do bilo kojih novih detalja, kakvi god oni bili, odmah o tome pisati na ovom mestu

-
Imali smo mi ok projekte stadiona ali realizacije nema.
Da li mislite da bi nam se povecala brojnost novim ili renovinarim stadionom? Vise ni sam ne znam sta bi moglo da privuce nove ljude, nadam se da bi normalan stadion barem malo uticao na to.
Da li mislite da bi nam se povecala brojnost novim ili renovinarim stadionom? Vise ni sam ne znam sta bi moglo da privuce nove ljude, nadam se da bi normalan stadion barem malo uticao na to.
- Deep Purple
Ne verujem, mislim da bi imali u najboljem slučaju kao i sada oko 5k kada smo baš u nekoj dobroj seriji. Eventualno meč, dva po 6-7k kada je baš neko loženje.Severni Banat wrote: ↑Tue Aug 20, 2024 9:04 pm Imali smo mi ok projekte stadiona ali realizacije nema.
Bez da računam mečeve sa blizancima.
- Red Marquis
- Moderator
Uveren sam da bi i sa manje ulaganja u fudbalu no sad, ali sa regularnijom ligom bilo više gledalaca svuda. A za tako nešto bi nam trebala normalnije uređena država a taj film nećemo nikad gledati. Ovako, samo mazohisti ostaju na duže staze na svim neblizanačkim stadionima. Bolji uslovi na satadionu privuku instant nešto publike, ali ne bi se to zadržalo.
Neko će napraviti poređenje sa nekim stadionima u okolnim zemljama, ali će zaboraviti da malo koja liga van Afrike se može podičiti svinjarijama kakve vidi prosečan srpski gledalac.
Neko će napraviti poređenje sa nekim stadionima u okolnim zemljama, ali će zaboraviti da malo koja liga van Afrike se može podičiti svinjarijama kakve vidi prosečan srpski gledalac.
Io odio Belgrado
- Grbavica.021*
- Grbavica.021*
Стадион Халадаш (Мађарска)
Капацитет: 9000
Димензије: 105х68м

Стадион Групама арена (Ференцварош)
Капацитет: 23000

Капацитет: 9000

Стадион Групама арена (Ференцварош)
Капацитет: 23000

оба стадиона су предобра, капацитет неки измешу та два био би на пуна капа и да се уради како треба све.![]()
Naši ovo ne bi sklopili lego kockicama, a ne ovako.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Op,op ja juče pre podne sa Promanade gledao nisu ni počeli da rade travu. Ipak se radi nešto

Stojim u mestu gubim vreme
- Grbavica.021*
- Red Marquis
- Moderator
Ako je isti hibrid kao onaj na TSC-u, a taj je propao, koliko će nama trebati? Pošto ovima našima ne verujem ništa, voleo bih da čujem ove iz Topole da objasne šta im se desilo sa travom.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ara/491145
Io odio Belgrado
- Deep Purple
Trava kod njih tek treba da se primi ako se ne varam a dve ekipe su igrale na njoj naravno da je to uticalo na samu travu ali mislim da znaju šta rade i da će to već posle reprezentativne pauze izgledati kako treba.Red Marquis wrote: ↑Wed Sep 04, 2024 7:20 pm Ako je isti hibrid kao onaj na TSC-u, a taj je propao, koliko će nama trebati? Pošto ovima našima ne verujem ništa, voleo bih da čujem ove iz Topole da objasne šta im se desilo sa travom.
- Red Marquis
- Moderator
Radili je u junu odmah nakon poslednjeg kola. Treba oko 2 meseca da se primi, videćemo kako će izgledati u septembru.
Ovaj deo iz tadašnjeg intervjua mene brine ne samo za nas već za sve terene Superlige. Znamo koliko se bilo šta održava u Srbiji. Plaši me da će ovo za većinu klubova biti nešto što će trajati samo sezonu dve.
Ovaj deo iz tadašnjeg intervjua mene brine ne samo za nas već za sve terene Superlige. Znamo koliko se bilo šta održava u Srbiji. Plaši me da će ovo za većinu klubova biti nešto što će trajati samo sezonu dve.
Sa druge strane, koordinator Topolčana za zelene podloge ističe i da nije poenta samo postaviti novi teren, već da on mora i da se održava, u suprotnom će vremenom izgubiti kvalitet.
“Ovakav teren zahteva svakodnevni rad i stručna lica za taj posao, kao i mehanizaciju. Bez toga ne može ništa. Kao da imate rols-rojs automobil i nikada ga ne servisirate. Tako je i sa ovim tipom terena, dakle mehanizacija i ljudi koji znaju da ga održavaju. U suprotnom bi već posle godinu dana teren počeo da propada“, podvukao je Aleksandar Očenaš.
Io odio Belgrado