7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA 0:0
- Grof Žekula
- Administrator
7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA 0:0
Као да је председник (неке) Владе, или велики Наполеон (тај последњи период његове владавине од толико дана се посебно изучава у Историји), равно стотину дана након што је парафирано продужење уговора са тренером Бандовићем, исти је окончан. На чију штету убудуће, а колика је већ учињена и да ли се од тога можемо опоравити, остаје да тек видимо. Тежак је период иза нас, у то сумње нема!
Бандовићу се није дало да још једном победи партизан на гостовању. Знам, сви ће рећи да је то у овом моменту немогуће, али нема сумње да се два грогирана ривала састају у недељу, а победиће онај који „стисне мошнице“. Од негде се мора почети, а боље прилике за то, када боље погледамо, и нема,.
Време нам пролази у размишљању (и овдашњем писању) који тренер нам долази, а ускоро ће, како се ближи крај прелазног рока, и ко нам све још одлази, али пре репрезентативне паузе (нити репрезентација, нити нама омиљени Клуб нам нису учинили лето 2024. срећним), морамо пробати да се издигнемо из блата у коме смо.
Да је неко рекао Кртолици да ће имати овакву прилику, ни сам му не би веровао. Нека му ово буде једина утакмица на клупи „Војводине“ како је самостално води, а да у Нови Сад донесе бодове.
Ви играчи, а знамо да читате ово – ПОМОЗИТЕ МУ У ТОМЕ. Не рачунамо ни Текстилац, ни „Пирову победу“ над Марибором. ОБРАДУЈТЕ НАС ПРВИ ПУТ ОВЕ СЕЗОНЕ!
Београд, 01.09.2024.
партизан - ФКВ 0:0
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
Бандовићу се није дало да још једном победи партизан на гостовању. Знам, сви ће рећи да је то у овом моменту немогуће, али нема сумње да се два грогирана ривала састају у недељу, а победиће онај који „стисне мошнице“. Од негде се мора почети, а боље прилике за то, када боље погледамо, и нема,.
Време нам пролази у размишљању (и овдашњем писању) који тренер нам долази, а ускоро ће, како се ближи крај прелазног рока, и ко нам све још одлази, али пре репрезентативне паузе (нити репрезентација, нити нама омиљени Клуб нам нису учинили лето 2024. срећним), морамо пробати да се издигнемо из блата у коме смо.
Да је неко рекао Кртолици да ће имати овакву прилику, ни сам му не би веровао. Нека му ово буде једина утакмица на клупи „Војводине“ како је самостално води, а да у Нови Сад донесе бодове.
Ви играчи, а знамо да читате ово – ПОМОЗИТЕ МУ У ТОМЕ. Не рачунамо ни Текстилац, ни „Пирову победу“ над Марибором. ОБРАДУЈТЕ НАС ПРВИ ПУТ ОВЕ СЕЗОНЕ!
Београд, 01.09.2024.
партизан - ФКВ 0:0
Извештај са утакмице - https://www.superliga.rs/utakmica/s2024 ... vojvodina/
- Red Marquis
- Moderator
- Grbavica.021*
Re: 7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA, nedelja 21.05 (A1P)
Квоте за недељну дерби утакмицу:
1 - 1.50
Х - 4.20
2 - 6.75
1 - 1.50
Х - 4.20
2 - 6.75
Mi smo druga najgora ekipa u ligi po broju primljenih golova, a Partizan je po tom parametru najbolji, jer, nećete verovati, nije do sada primio nijedan gol. Znači, 0:0 bi nam bilo potaman.
- Grbavica.021*
Ако одиграмо нерешено биће бод као кућа. 

- Deep Purple
Protiv Stanojevića samo i isključivo na pobedu pa šta bude !
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... one/490744
"Svi smo svesni težine ovog grba i dresa i da je velika privilegija biti igrač Vojvodine. Na nama je da to pokažemo na utakmici sa partizanom", kaže Slobodan Medojević
"Svi smo svesni težine ovog grba i dresa i da je velika privilegija biti igrač Vojvodine. Na nama je da to pokažemo na utakmici sa partizanom", kaže Slobodan Medojević
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Medina faca na slici - "Jeb'o mi pas mater što sam slušao onog Deep-a i vratio se u klub!" 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- gospodinFKV
- Red Marquis
- Moderator
Meda je hteo još prošle da dođe jer se zaljubio pre nas u Asmira Kajevića, sad shvatio grešku 

Io odio Belgrado
Kada truli Partizan koji je doživeo tri kantanja u Evropi ima kvotu na nas 1 prema 6, šta reći o nama ... Nemam nikakvo očekivanje od sutrašnje utakmice jedino što je sigurno je da tu dobrog fudbala neće biti. I da mi nećemo sigurno dati gol jer više nema u ovom timu ko da da gol ako" zatvore "Serija, a to će sigurno uraditi.
partizan ruku na srce nije bio toliko los protiv Genta. Recimo, slican odnos izmedju nas i Ajaksa.
Mi sa ovakvim raspadom na sto strana, sta mozemo da ocekujemo.
Kvota mi zbog toga deluje savrseno realna.
Mi sa ovakvim raspadom na sto strana, sta mozemo da ocekujemo.
Kvota mi zbog toga deluje savrseno realna.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Deep Purple
E ovo je konferencija, ajmo momci nađite tu energiju i koheziju sa početka sezone i od sutra da krenemo u niz pobeda !
Šta je bilo, bilo je, usrali smo motku dobro ali sad ne smemo da kukamo nad sudbinom, ima za šta da se igra i duga je sezona, pa da probamo da se izdignemo !
“Moš ga jebat” koliko god da smo ogorčeni verovatno ćemo svi sutra gledati utakmicu.