7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA 0:0
- Deep Purple
Re: 7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA, nedelja 21.05 (A1P)
Stižu pojačanja u napadu u toku nedelje, ovaj tim vapi za dobrim napadačem, baš sam bez komentara danas smo trebali da pobedimo 3:0…
Vukanović bi jedan umuljao…
Vukanović bi jedan umuljao…
- Neizlecivi
Ne pamtim da sam se ovoliko iznervirao za neku utakmicu. Nama su treneri izgubili 8 bodova u prvih 5-6 kola. Radulovic uzas nad uzasima, udavi svaku loptu, svaku akciju uspori. Sve sto je radio je usporio i upropastio. Skroz van forme. Seriju svaka cast, ali neka doza postovanja i ozbiljnosti mora postojati. Krtolica nam je prosuo bodove svojim neiskustvom i nemanjem ili zanja, ali bih rekao hrabrosti da menja. Izmene su kasnile 20+ minuta svaka. Stavi Borovinu makar i 12 godina imao, stavi bilo koga ako vidis da ne ide, da ne trce, da treba svezine...
Da nije ove reprezentativne pauze, zamislio bih se da li da gledam sledecu. Ovako ce verovatno da proradi alchajmer i da zaboravim ove jebade koje prozivljavamo i da u skladu sa svojim imenom na forumj nastavim kao da se nista desilo nije. U ostalom, tako ce i svi iz uprave, drzave...
Da nije ove reprezentativne pauze, zamislio bih se da li da gledam sledecu. Ovako ce verovatno da proradi alchajmer i da zaboravim ove jebade koje prozivljavamo i da u skladu sa svojim imenom na forumj nastavim kao da se nista desilo nije. U ostalom, tako ce i svi iz uprave, drzave...
k***c na biciklu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Grbavica.021*
одиграна утакмица ко да су се лепо договорили ко од ког минута да напада и шута ка голу, није ми јасно само докле ће ова зајебанција више да траје.
Borbu ne zameram čista 10ka je bila, ali je moralo hrabrije u drugom poluvremenu. Ovako loš partizan ne pamtim, bili su zreli minimalno za 2 3 komada. Krtolici svaka čast, za ovih par dana je pripremio ekipu najbolje što je moglo, za izjavu na kraju kapa dole. Čekamo napadača i da krenemo u niz, svima je jasno da je ova ekipa individualno druga u Srbiji.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ma jel ti to oces da kazes da su i jednima i drugima sponzor max bet pa kao nereseno po bod za mir u kuci...ma nemoguce ja verujem u regularnost ove ligeGrbavica.021* wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 11:19 pm одиграна утакмица ко да су се лепо договорили ко од ког минута да напада и шута ка голу, није ми јасно само докле ће ова зајебанција више да траје.
Tacno se vidi da nam fali napadac desetka desno krilo veznjak koji ce to sve da poveze bekovi koji znaju da centriraju i trener sve ostalo je okej.....da i stadion
- Grbavica.021*
Ovakvog jadnog Partizana propustiš, strava i uzaš.
Samo čekam hvalospeve o igri, želji, demontiranju Partizana.
I 0-0.
Zadnji dan prelaznog roka dovedi napadača, ispadni iz Evrope, nakrkaj minusa u domaćoj ligi, pa lepo nekog megag napadača koga niko nije hteo, pa direkt u Vošu.
Da se porvemo za to 4.mesto.
I Kup.
Samo čekam hvalospeve o igri, želji, demontiranju Partizana.
I 0-0.
Zadnji dan prelaznog roka dovedi napadača, ispadni iz Evrope, nakrkaj minusa u domaćoj ligi, pa lepo nekog megag napadača koga niko nije hteo, pa direkt u Vošu.
Da se porvemo za to 4.mesto.
I Kup.
- Red Marquis
- Moderator
Evo meni nije to jasno.
Ekipa nema kreativnog igrača sem Serija, ekipa nema centarfora, ekipa ima ooogroman problem sa bonusima, ekipa očigledno ima i problema sa nabeđenim zvezdicama. Tim na dnu tabele, psihički i dalje u nokdaunu. Ako će jedan napadač to sve da reši, divota. Jedino gde smo pokriveni kako treba su pozicije štopera i defanzivnih veznjaka. Manite me više priče o individualno najjačoj ekipi posle cigana.
Io odio Belgrado
- churguzijanac
Ma ti bonusi su go k***c...Jebote garantuješ nekom klincu 90 minuta kakogod igrao. Kako to može da pomogne klincima nek mi neko objasni.
Штета за ову утакмицу,били смо стварно бољи. Одиграли смо је без шпица и то је грешка тренера. Боље да је почео отпочетка Деле или Боровина. Лепо је било видети Поповића на терену.Одбрана је била одлична данас уз мало среће.Делује да се екипа мало подигла откако је отишао Божа.
Da li sam već do sada pomenuo reč IMPOTENCIJA?
Kada smo pričali o tome kakav ko ima mentalitet i da li smo luzerski klub, upravo na ovo sam mislio. Šta mislite kako bi se završila utakmica izmedju nas i partizana/zvezde da smo mi bili kao partizan danas? Pa napunili bi nas do ušiju, da bi sve zvonilo. A šta smo mi uradili? Pišljivih, luzerskih 0:0. Golo go**o!
Odlično otvorili utakmicu, sjajno iznosili loptu…, a onda smo oko 30. min stali kao da nemamo više snage, umesto da ih nokautiramo. Šta reći za silne promašaje?
RADULOVIĆA I SAVIĆEVIĆA POKLONITI ODMAH! Prvog zato što je bezobrazan i trebalo bi neko dobro da ga išamara pre napuštanja Vujadin Boškova! A drugog zato što nema muda i nema pojma sa životom. Želeo sam da verujem da ima nešto u njegovim nogama, a ispao je ogromno razočarenje. Deluje kao ok momak, al’ aj ti derane negde drugde.
Za Njegoša sam već par puta napisao kako mi ide na k***c sa tim svojim nonšalantnim stavom na terenu i on nastavlja po starom. Kao prvo, dečko, ne možeš iz takvog uspravnog i prepotentnog stava biti spreman da istrčiš ili odigraš pas kako treba, što se i vidi kada često dodaš kao neko ko nije tog dana doručkovao. A kao drugo, jaaaako je iritantno to gledati.
Drago mi je da se Korać vratio i igrom pokazao da mu je mesto u prvih 11.
Ne daj bože da je istina kako je Seri nezadovoljan i hoće da ide. Pa mi smo u tom slučaju jebali ježa u ledja!
Kada smo pričali o tome kakav ko ima mentalitet i da li smo luzerski klub, upravo na ovo sam mislio. Šta mislite kako bi se završila utakmica izmedju nas i partizana/zvezde da smo mi bili kao partizan danas? Pa napunili bi nas do ušiju, da bi sve zvonilo. A šta smo mi uradili? Pišljivih, luzerskih 0:0. Golo go**o!
Odlično otvorili utakmicu, sjajno iznosili loptu…, a onda smo oko 30. min stali kao da nemamo više snage, umesto da ih nokautiramo. Šta reći za silne promašaje?
RADULOVIĆA I SAVIĆEVIĆA POKLONITI ODMAH! Prvog zato što je bezobrazan i trebalo bi neko dobro da ga išamara pre napuštanja Vujadin Boškova! A drugog zato što nema muda i nema pojma sa životom. Želeo sam da verujem da ima nešto u njegovim nogama, a ispao je ogromno razočarenje. Deluje kao ok momak, al’ aj ti derane negde drugde.
Za Njegoša sam već par puta napisao kako mi ide na k***c sa tim svojim nonšalantnim stavom na terenu i on nastavlja po starom. Kao prvo, dečko, ne možeš iz takvog uspravnog i prepotentnog stava biti spreman da istrčiš ili odigraš pas kako treba, što se i vidi kada često dodaš kao neko ko nije tog dana doručkovao. A kao drugo, jaaaako je iritantno to gledati.
Drago mi je da se Korać vratio i igrom pokazao da mu je mesto u prvih 11.
Ne daj bože da je istina kako je Seri nezadovoljan i hoće da ide. Pa mi smo u tom slučaju jebali ježa u ledja!
POŠTO OBRAZ ???!!!
+1Red Marquis wrote: ↑Sun Sep 01, 2024 11:29 pmEvo meni nije to jasno.
Ekipa nema kreativnog igrača sem Serija, ekipa nema centarfora, ekipa ima ooogroman problem sa bonusima, ekipa očigledno ima i problema sa nabeđenim zvezdicama. Tim na dnu tabele, psihički i dalje u nokdaunu. Ako će jedan napadač to sve da reši, divota. Jedino gde smo pokriveni kako treba su pozicije štopera i defanzivnih veznjaka. Manite me više priče o individualno najjačoj ekipi posle cigana.
Mozemo mi biti i "prvi" sto se tice individualnog kvaliteta,ali to nema ko da poveze.
Ljudi dokle vise taj lazni optimizam,cuj drugi najbolji tim u ligi hahaha.
- churguzijanac
Ma mi smo go k***c od ekipe, uvek nedorečeni i uvek nešto fali.Ima novaca al nema pojačanjaJuriš centarfora u zadnjem danu prelaznog roka.Bonus igrač iz Lučana treba da nosi ekipu.Kad sve to tako postaviš tu smo gde smo.Pretposlednji.Ova nula govori nekvalitetu obe ekipe.Da nije Voša igrala, ovaj fudbal ne bi ni gledao.
- Mare_Liman

Кртолица: Имамо две недеље да се појачамо и поправимо неке ствари
Шеф стручног штаба у дербију са Партизаном Немања Кртолица задовољан је издањем своје екипе у ремију у Хумској.
Фудбалери „старе даме“ ремизирали су вечерас 0:0, а Кртолица сматра да је у одређеним ситуацијама екипа могла и боље да реагује, али да је задовољан.
У неким ситуацијама смо морали. Морам да апострофирам једну добру ствар, ми смо имали добру енергију, али је она нестала, мораћу да анализирам, али сада немам одговор. Ја сам и на конференцији за медије скренуо пажњу на једну ствар, а то је карактер. Играчи који су ту у Војводини знају да играју, али има и ту нека друга ствар – када обучете овај дрес, на њему стоји ваше презиме и то је највећа тетоважа коју можете да ставите, јер имате и тај грб који морате да браните и са тиме могу да будем задовољан – рекао је Кртолица.
Он верује да ће Војводина искористити ову паузу и да се појача.
– Сада имамо две недеље за одмор, морамо неке ствари да решимо и да се појачамо. Не сећам се када је Партизан заменио три играча на полувремену, а ми ипак немамо толики ростер и морамо да чекамо и до 75. или 80. минута. Изгубили смо и одласком Ивановића због правила о бонусу, али Војводина је велики клуб и сигуран сам да ће то решити – закључио је Кртолица.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."