7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA 0:0

Grbavica.021*

Re: 7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA, nedelja 21.05 (A1P)

Post by Grbavica.021* »

Mare_Liman wrote: Sun Sep 01, 2024 11:43 pm Image

Кртолица: Имамо две недеље да се појачамо и поправимо неке ствари

Шеф стручног штаба у дербију са Партизаном Немања Кртолица задовољан је издањем своје екипе у ремију у Хумској.

Фудбалери „старе даме“ ремизирали су вечерас 0:0, а Кртолица сматра да је у одређеним ситуацијама екипа могла и боље да реагује, али да је задовољан.

У неким ситуацијама смо морали. Морам да апострофирам једну добру ствар, ми смо имали добру енергију, али је она нестала, мораћу да анализирам, али сада немам одговор. Ја сам и на конференцији за медије скренуо пажњу на једну ствар, а то је карактер. Играчи који су ту у Војводини знају да играју, али има и ту нека друга ствар – када обучете овај дрес, на њему стоји ваше презиме и то је највећа тетоважа коју можете да ставите, јер имате и тај грб који морате да браните и са тиме могу да будем задовољан – рекао је Кртолица.

Он верује да ће Војводина искористити ову паузу и да се појача.

– Сада имамо две недеље за одмор, морамо неке ствари да решимо и да се појачамо. Не сећам се када је Партизан заменио три играча на полувремену, а ми ипак немамо толики ростер и морамо да чекамо и до 75. или 80. минута. Изгубили смо и одласком Ивановића због правила о бонусу, али Војводина је велики клуб и сигуран сам да ће то решити – закључио је Кртолица.
тешка спрдачина је ово све постало.
Maki

Post by Maki »

Ako je ovo bio debi Popoviću, onda svaka čast za Krtolicu. Šteta što nije ubacio još nekog klinca, a ne Lazara Nikolića. Sve u svemu, kao i protiv Ajaksa u Amsterdamu, propuštena šansa da nokautiraš favorita koji je imao slab dan. Pre meča sam najavio mogućnost za 0:0, pa sam na kraju zadovoljan. Valjda će nam biti sada vraćeno samopouzdanje i posle pauze da se konačno družimo na Karađorđu. Do tada će biti i odlazaka i dolazaka, ko zna na šta ćemo da ličimo za te dve nedelje, jedino što sam siguran da će tim i stručni štab biti još manje slaninarski. Srebrnina kluba, oličena u našim klincima, je prebrzo unovčena i sada imamo novac, ali nemamo budućnost. Dovođenje bonusa sa strane ne može dugoročno doneti rezultat. Preskupa je to rabota i isplati se jedino Zvezdi u ovom trenutku, jer oni klince otimaju za džabe, a svi ostali moraju da ih prave ili kupuju.
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Ali, druga najbolja ekipa u zemlji :D
Fascinatno je da ljudi i posle 3 godina ovog non-stop debakla misle/veruju da smo mi u stvari super samo nam fali malo sreće, još koja kockica da se složi...(Lista je podugačka).

Rekao sam to i prošle sezone, važi i za ovu. Luzerski mentalitet, na kub. Nedostatak želje (ne zbog toga što igraju u Voši, nego su jednostavni takvi ljudi, ne grizu, ne žele), katastrofalna selekcija igrača (bukvalno fudbalski zločin koji je počinjen nad klubom u zadnje tri godine, poslednjim godinama kada smo mogli da se dignemo iz učmalosti).

Džaba novi napadač koga niko neće pa je trenutno slobodan, džaba novi no name trener...zna se gde je problem, a taj problem se toliko urovario u SD Vojvodina da ga više nikad nećemo oterati. I vaši unuci će slušati priče Zbiljića o tituli u 2046.
Milan

Post by Milan »

Milan wrote: Sun Sep 01, 2024 11:38 pm Da li sam već do sada pomenuo reč IMPOTENCIJA?

Kada smo pričali o tome kakav ko ima mentalitet i da li smo luzerski klub, upravo na ovo sam mislio. Šta mislite kako bi se završila utakmica izmedju nas i partizana/zvezde da smo mi bili kao partizan danas? Pa napunili bi nas do ušiju, da bi sve zvonilo. A šta smo mi uradili? Pišljivih, luzerskih 0:0. Golo go**o!

Odlično otvorili utakmicu, sjajno iznosili loptu…, a onda smo oko 30. min stali kao da nemamo više snage, umesto da ih nokautiramo. Šta reći za silne promašaje?

RADULOVIĆA I SAVIĆEVIĆA POKLONITI ODMAH! Prvog zato što je bezobrazan i trebalo bi neko dobro da ga išamara pre napuštanja Vujadin Boškova! A drugog zato što nema muda i nema pojma sa životom. Želeo sam da verujem da ima nešto u njegovim nogama, a ispao je ogromno razočarenje. Deluje kao ok momak, al’ aj ti derane negde drugde.

Za Njegoša sam već par puta napisao kako mi ide na k***c sa tim svojim nonšalantnim stavom na terenu i on nastavlja po starom. Kao prvo, dečko, ne možeš iz takvog uspravnog i prepotentnog stava biti spreman da istrčiš ili odigraš pas kako treba, što se i vidi kada često dodaš kao neko ko nije tog dana doručkovao. A kao drugo, jaaaako je iritantno to gledati.

Drago mi je da se Korać vratio i igrom pokazao da mu je mesto u prvih 11.

Ne daj bože da je istina kako je Seri nezadovoljan i hoće da ide. Pa mi smo u tom slučaju jebali ježa u ledja!

Samo još na ovo da dodam, tačnije priupitam zbog čega smo dovodili Medojevića? Ako ćemo sa njim kao sa Brkićem i Stepanovim, onda smo ga trebali ostaviti tamo gde je, da bar igra…
POŠTO OBRAZ ???!!!
ssnigd

Re: 7. kolo 24/25: partizan – VOJVODINA 0:0

Post by ssnigd »

Samozavaravanje o lepoti/citaj kvalitetu.
Bukvalno ceo tim nam zavisi od Serija.

Nece nas krenuti nikada!!! Zato sto pravimo trule kompromise.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Није лоше. Нисмо изгубили, зауставили смо тај црни низ. Као код крварења, прво треба зауставити крварење па се онда побринути за остало.

Борба богаља рекло би се. Да ли је неко просуо нешто по терену па је било онолико проклизавања.

Мени је утисак да се никако решимо тог прекомпликовања, увек се касни са шутом или додавањем. Сери ми делује као крава која даје 20 литара млека а онда се ритне и преврне канту. Делује то лепо што ради али на крају ништа од тога. Уђе он са лоптом у два играча, касније се сетио да може и да шутне па је у другом полувремену и покушао двапут.

О Радулету тек не вреди говорити. Он не даје ни оних 20 литара, само се ритне.

Вукан је данас дао својих 100% и хвала му на томе. Није то честа појава.

Милан је рекао да смо стали од 30. минута и баш у том неком периоду сам видео како Величковић једва дише а и Полетановићу није ништа лакше. Нема се ту довољно снаге за јак ритам читав меч.

Кртолица добар. Кажу људи да је каснио са изменама ал није баш да је имао на клупи неку лепезу избора. Због правила бонуса мораш да калкулишеш. Радулета ако избациш мораш или за другог бонуса или двоструку измену.
На крају нам је донео бод.

И даље се види колико фали Алекса.

И јесте да су црни никад горе али не блистамо ни ми са позиције број 14.
fare

Post by fare »

Doktorska disertacija Poletanovića bez jedne greške danas preorao teren podelio lopti ipaj će biti pojačanje na kraju izgleda. Do kraja prelaznog roka dovesti špica, 10 i desno krilo i ili probati Nikolića Lazara. Rosić danas ioak pokazao da je golman za Vošu a Jovanović no coment.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Није се спомињало, ал вреди поменути, каква игра ногом Росића :lala:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Pomešana su mi osećanja, s jedne strane mi drago kako smo ih razvalili, s druge nismo pobedili. Opet, obzirom u kakvom kanalu smo da li je bilo realno i da ih razvalimo tako… Nemam pojma…
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Impotentno i kukavicki.
To je sve. Tu smo drugi u drzavi, zapravo, jer ovakav partizan apsolutno drzi prvo mesto ubedljivo.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

без победе још од 21-ог јула...
Turija

Post by Turija »

Ako Seri ode, opravdano nezadovoljan, do protivnickih 20m necemo doci. Osim da im Rosic posalje loptu ( svaka cast za igru nogom).

Seri ima strasan prijem, okret, neocekivan pas, ali iscedise coveka, jer igra sam u napadu i nije cudo sto mu nestane daha za sut. Sta sad da ocekujemo od njega? Da pretrci pola igralista i useta se u gol, ili da zavuce neku loptu u raslje?
Momak nema sa kim da igra u napadu. I kad im stvori sansu, oni je promase. Kraj.

Raduje me povratak Koraca, ali zato ne znam kako se Meda prevario da se vrati u Vosu? Realno, nisam to ocekivao, ali jace mu srce bilo od racija.

Polako u igri pada i Njegos. Defanzivno jos ok, ali ofanzivno ga nema.

Bekovi?
Toplo-hladno. Nismo nesto napredovali.

Crni i Korac, ponovo, dobro funkcionisu.

O Rosicu sam vec napisao. Dobar golman.Trebalo mu je samo koja utakmica da povrati formu i rutinu.

Napad?
Osim Serija, ne zasluzuje komentar.

Ofanzivni vezni?
Sta reci, ako Seri, kao krilo, treba i da je ofanzivni vezni?

Sinoc se morao pobediti partizan.
Impotencija - kako je napisao @Milan. I to ne samo na terenu.

Sta ocekujem posle mini priprema?
Nepromenjeno stanje. Verovatno i gore , ako ode Seri i jos neko, koga hoce neki ozbiljniji klub. Pa cemo biti jos slabiji, jer cemo dovesti slobodne igrace, koje nece niko ozbiljan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
denialalner

Post by denialalner »

gospodinFKV wrote: Mon Sep 02, 2024 9:38 am Impotentno i kukavicki.
To je sve. Tu smo drugi u drzavi, zapravo, jer ovakav partizan apsolutno drzi prvo mesto ubedljivo.

Idealna prilika za debi Borovine,ili nekog drugog omladinca
pred kraj meca.....premoreni su bili igraci
a onaj kuka za bonuse posle meca
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ВОЈВОДИНА ПОКАЗАЛА ЗУБЕ У БЕОГРАДУ Коначно крај негативног резултатског низа

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fot ... og-niza-02
Salvador

Post by Salvador »

Grbavica.021* wrote: Mon Sep 02, 2024 1:52 pm ВОЈВОДИНА ПОКАЗАЛА ЗУБЕ У БЕОГРАДУ Коначно крај негативног резултатског низа

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fot ... og-niza-02
Dnevnik u duhu naprednjaštva - bod (tj. izgubljena dva) protiv očigledno slabijeg protivnika je uspeh.
Poltronsko-luzerski mentalitet.
I sve ostale vesti su im takve.
Locked